Reply To: 13.04.2013 CF Braila – Sportul Studentesc 7-0(5-0)

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II 13.04.2013 CF Braila – Sportul Studentesc 7-0(5-0) Reply To: 13.04.2013 CF Braila – Sportul Studentesc 7-0(5-0)

#94304
ngm
Member

Bosoi: “Probabil că va fi greu până deschidem scorul”

Sâmbătă, de la ora 13.00, CF Brăila va evolua pe teren propriu în compania unei vecine de clasament, Sportul Studenţesc. Cu toate că ştiu că vor întâlni o formaţie foarte tânără, brăilenii au pregătit cu multă minuţiozitate acest joc.

“CF Brăila este pregătită pentru duelul cu Sportul. Vom întâlni o echipă cu jucători foarte tineri, care se apără supraaglomerat, dar noi ne-am pregătit şi vom aborda meciul cu cea mai mare seriozitate. Probabil că va fi greu până deschidem scorul. Pe urmă sper să ne detaşăm la un scor care să ne permită să trecem pe plus la golaveraj”, a punctat “căpitanul” brăilenilor, Gabriel Bosoi.

Sursa citată a spus că greul va începe abia din etapa următoare.

“Am obţinut o victorie foarte importantă la Năvodari, dar după acest meci avem iar o serie de trei partide dificile, la CS Otopeni, acasă cu Delta Tulcea şi afară la Botoşani. O perioadă de foc din care trebuie să adunăm cât mai multe puncte. Dar până atunci să ne concentrăm pentru partida de sâmbătă cu Sportul”, a mai spus Bosoi

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei