Reply To: 13.04.2013 CF Braila – Sportul Studentesc 7-0(5-0)

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II 13.04.2013 CF Braila – Sportul Studentesc 7-0(5-0) Reply To: 13.04.2013 CF Braila – Sportul Studentesc 7-0(5-0)

#94318
cameliu
Member

Uitati-va si la poze…

http://liga2.prosport.ro/seria-1/campionat/catalin-multescu-s-a-relegitimat-ca-sa-poata-sta-pe-banca-10744833

SURPRIZĂ 09:00 LA 37 DE ANI, FIUL LUI GIGI MULŢESCU A STAT CA REZERVĂ PE BANCA SPORTULUI, DEŞI NU A MAI JUCAT ÎNTR-UN MECI OFICIAL DIN 2008!
Cătălin Mulţescu s-a relegitimat ca să poată sta pe bancă!

Foaia de joc a Sportului pentru meciul cu CF Brăila a produs rumoare după ce pe ea a apărut numele lui Cătălin Mulţescu în spaţiul rezervelor de joc şi nu al staffului tehnic! Prima oară s-a crezut că este o eroare, însă nu a fost vorba de aşa ceva. Rămaşi fără internaţionalul de juniori Vâlceanu (16 ani), studenţii au apelat la mai “bătrânul” Ispas (19 ani) ca titular, acesta apărând în retur o singură dată, în meciul cu Dinamo II.

Varianta oficială a fost că din lipsă de soluţii pe banca de rezerve, Mulţescu s-a relegitimat ca jucător la cinci ani după ultimul meci oficial jucat. În toamna lui 2008, el a fost antrenor cu portarii, dar şi apărătorul buturilor Dunării Călăraşi, fiind transferat la echipa de Liga a III-a tocmai de la Ceahlăul pentru impresionanta sumă de 15.000 de euro. Mulţescu va împlini 37 de ani peste două săptămâni şi s-a relegitimat ca portar, deşi este total ieşit din formă după cum o arată şi gabaritul său, pregătirea sa rezumându-se la efortul depus în antrenarea portarilor Sportului!

Şiretlic pentru a putea sta pe bancă!

Totuşi, se pare că lucrurile nu stau chiar aşa cum sunt prezentate, fiind greu de crezut că Mulţescu mai poate apăra un meci întreg la acest moment, deşi poate dacă ar fi intrat între buturi ar fi avut reacţii mai bune decât Ispas care a gafat cam la jumătate din golurile primite sâmbătă de Sportul, în eşecul de la Brăila, scor 0-7. Relegitimarea lui Mulţescu in lipsă de rezervă de portar, este un pic surprinzătoare în condiţiile în care până acum studenţii au avut pe banca de rezerve numai jucători de câmp la toate meciurile din retur, exceptându-l pe cel cu Slobozia, adică primul sub mandatul de antrenor al lui Mulţescu!

Care ar fi de fapt scopul acestei relegitimări? Cătălin Mulţescu nu are licenţă de antrenor şi de aceea nu poate fi trecut pe foaie nici măcar ca secund, aşa că pentru a sta pe bancă a avut nevoie de o “inginerie”. Dacă în meciul cu Slobozia se pare că a fost trecut pe foaia ca maseur, pentru deplasarea la Brăila a găsit soluţia perfectă. S-a relegitimat şi aşa poate sta ca rezervă pe bancă fără nicio problemă. De menţionat că, pe foaia de joc, postul de antrenor principal este ocupat acum la Sportul de către Daniel Timofte, care nu a stat pe banca studenţilor la Brăila, fiind prezent doar ca spectator în tribună.

Revenind la Cătălin Mulţescu, acesta a făcut recital pe parcursul meciului, aşa cum se poate vedea şi din galeria foto ataşată la acest material, mimica sa fiind una de excepţie în timp ce elevii săi încasau gol după gol!

Articol de Mihai ANDRIEŞ
Foto de Sorin PANĂ