Reply To: 11.05.2013 Delta Tulcea – Sportul Studentesc 6-0(2-0)

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II 11.05.2013 Delta Tulcea – Sportul Studentesc 6-0(2-0) Reply To: 11.05.2013 Delta Tulcea – Sportul Studentesc 6-0(2-0)

#94351
ngm
Member

Set şi meci!

Doar două-trei sute de spectatori au venit sâmbătă să vadă meciul dintre Delta Tulcea şi Sportul Studenţesc, altfel spus o confruntare între o pretendentă (încă) la promovare şi o candidată, culmea, la retrogradare ajunsă în această situaţie după “revoluţia” studenţilor de la echipa bucureşteană, acum nevoită să joace numai cu liceeni. Probabil doar atâţi oameni din Tulcea mai cred în promovarea Deltei dacă nu cumva mai mult de jumătate dintre ei au venit la stadion că n-aveau altceva mai bun de făcut. Oricum, de doar şapte minute au avut nevoie tulcenii pentru a înscrie prin Sin (şut plasat din careu) la capătul unei acţiuni de atac purtate pe dreapta de Florea. Ce a urmat a fost un joc de-a şoarecele şi pisica. Liceenii de la Sportul n-au vrut în ruptul capului să iasă la joc şi au preferat să se apere chiar şi supranumeric pe două linii. Golul doi a picat greu deşi ocazii au fost. L-a înscris Nanu ca în curtea şcolii cu un şut din 12 metri pe colţul lung.

Cum 2-0 se spune că e un scor periculos, elevii lui Lincar au vrut să scape repede de emoţii şi în zece minute au înscris de trei ori, prin Florea (min. 52 şi 62 din penalty – FOTO) şi Dragu (min. 55). Dragu avea să închidă şi tabela în min. 70 când a punctat pentru 6-0 cu un şut plasat pe colţul lung.

Victorie la scor de tenis pentru tulceni care au transpirat pentru cele trei puncte (mai mult din cauza căldurii, nu că ar fi alergat prea mult) ce s-ar putea dovedi total inutile dacă Delta nu câştigă săptămâna viitoare la Otopeni, un meci cu adevărat decisiv şi care încă îi păstrează pe tulceni – matematic – în lupta pentru ocuparea locului doi în clasament.

La conferinţa de presă de după meci, antrenorul oaspeţilor, Cătălin Mulţescu, a declarat că “Tulcea are de ani de zile cea mai bună echipă din serie, dar nu promovează niciodată”, anticipând poate deznodământul unui alt sezon dezamăgitor pentru Delta în care obiectivul tradiţional – EVITAREA PROMOVĂRII- este aproape îndeplinit.

liga2.prosport.ro