Reply To: 27.06.2013 Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava 2-5(1-3)

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II 27.06.2013 Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava 2-5(1-3) Reply To: 27.06.2013 Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava 2-5(1-3)

#94380
ngm
Member

Dinamo, ultima “casă” pentru Sportul!

Ultimele partide ale Sportului jucate pe teren propriu au avut loc de obicei în Giuleşti. Din păcate pentru gruparea antrenată de Daniel Timofte, arena de sub Podul Grant nu a mai fost disponibilă şi pentru meciul de mâine cu Rapid Suceava, deoarece giuleştenii au meci pe teren propriu cu Ceahlăul, de la ora 20,30. În aceste condiţii, s-a căutat o altă variantă pentru ultimul meci de pe teren propriu al echipei patronate de Vasile Şiman, găsindu-se soluţia Dinamo. Aşa că meciul cu Rapidul sucevean va avea loc pe stadionul principal din complexul din Ştefan cel Mare, de la ora 18, observatorul întâlnirii fiind braşoveanul Ioan Mandoca.

Trebuie remarcat că Sportul va juca “acasă”, în complexul Dinamo, pentru a doua oară în acest sezon. Însă, prima dată au făcut-o pe “Florea Dumitrache” în victoria cu 4-0 în faţa Brăilei. În restul sezonului, studenţii au mai jucat acasă pe stadioanele Astra din Ploieşti şi “Valentin Stănescu” şi Juventus din Bucureşti, pe ultimul având loc scandalul cu Farul.

Vor să rejoace meciul cu Farul

Un zvon interesant umblă de câteva zile printre oficialii de cluburi din eşalonul secund. Se pare că studenţii încearcă imposibilul pentru a nu avea surprize pe final de campionat şi să se trezească în Liga a III-a. Asta pentru că jocul rezultatelor îi poate duce pe locul 12 la sfârşitul sezonului, loc echivalent cu retrogradarea. De aceea, se vehiculează că Şiman face demersuri pentru a obţine rejucarea meciului cu Farul, lucru neconfirmat oficial de gruparea studenţească

liga2.prosport.ro/