Reply To: 27.06.2013 Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava 2-5(1-3)

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II 27.06.2013 Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava 2-5(1-3) Reply To: 27.06.2013 Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava 2-5(1-3)

#94412
ngm
Member

ALBOIU FLORIN E PROMPT

Te doare mintea! Reprogramarea meciului Sportul Studențesc – Rapid CFR Suceava, anulată!

CITITI http://sportb.ro/te-doare-mintea-reprogramarea-meciului-sportul-studentesc-rapid-cfr-suceava-anulata

Te doare mintea! Reprogramarea meciului Sportul Studențesc – Rapid CFR Suceava, anulată!

Rapid CFR Suceava se teme de Sportul Studențesc, mai ales după victoria alb-negrilor la Galați, astfel că a contestat reprogramarea meciului din etapa a 29-a. Pe lângă incertitudinea rezultatului pe teren și a menținerii în Liga 2, sucevenii au și un motiv legitim, deoarece vor face o deplasare în plus la București pe banii lor, din cauza unei decizii administrative, dovedită ulterior neîntemeiată.

Evident, sucevenii își bazează acțiunea pe faptul că un meci nu poate fi reprogramat după încheierea turului sau a returului, însă acest paragraf de regulament se referă la situații normale. Mai mult, returul se încheie după omologarea rezultatelor, nu la data ultimei etape. Să luăm un exemplu. Dacă în ultima etapă, brigada de arbitri nu ajunge la un meci și o alta nu poate fi trimisă în timp util. Meciul respectiv nu se mai dispută? În mod cert va fi reprogramat.

Cum motivele pentru care partida nu s-a disputat la data stabilită inițial nu se mai iau în discuție, deoarece Comisia de Recurs s-a pronunțat în această problemă, Comisia de Disciplină nu poate lua decât o sigură hotărâre: reprogramarea meciului în cursul săptămânii viitoare.

Decizia Direcției de Competiții de a anula reprogramarea este corectă, deoarece Comisia de Disciplină trebuie să analizeze cererea sucevenilor, indiferent dacă are temei sau nu, analiză programată pentru mâine la ora 13.00.

Îmbucurător e faptul că FRF și-a revenit și publică cu promptitudine, pe site-ul său oficial, informațiile minimale referitoare la acest caz. (Florin Alboiu)