Reply To: 27.06.2013 Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava 2-5(1-3)

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II 27.06.2013 Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava 2-5(1-3) Reply To: 27.06.2013 Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava 2-5(1-3)

#94413
ngm
Member

Motivele sucevenilor ce au dus la anularea reprogramării cu Sportul

Clubului Rapid nu a fost de acord cu decizia Federaţiei Române de Fotbal de a rejuca sâmbătă, pe 8 iunie, partida cu Sportul Studenţesc contând pentru etapa a XXIX-a şi drept urmare oficialii grupării sucevene au formulat o contestaţie în acest sens, care s-a aflat ieri pe masa Comisiei de Disciplină.

Sucevenii au reclamat între altele că este neregulamentar să se programeze jocuri restante după încheierea campionatului şi au cerut explicaţii referitoare la faptul dacă echipa Sportul Studenţesc nu ar trebui totuşi retrogradată din oficiu, în condiţiile în care a fost neprogramată de două ori pe parcursul unei ediţii de campionat.

Mai mult, avocaţii Rapidului au reamintit membrilor Comisiei de Disciplină că echipa suceveană s-a deplasat în cursul săptămânii trecute spre Bucureşti pentru a onora partida cu Sportul Studenţesc, a cheltuit în jur de 10.000 de lei cu transportul şi cazarea jucătorilor şi nu este vina „ceferiştilor” că meciul a fost anulat iniţial din vina grupării bucureştene, după care a fost reprogramat din nou, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

„În mod cert, partida cu Sportul Studenţesc nu se va disputa sâmbătă, întrucât, la solicitarea noastră, membrii Comisiei de Disciplină au constatat că un meci nu se poate reprograma într-un termen mai mic de 5 zile. Probabil, în cursul zilei de astăzi se va anunţa verdictul final în acest caz. Fie vom câştiga cu 3-0 la „masa verde”, fie se va stabili o nouă dată pentru rejucare”, a declarat Neculai Grosu, organizatorul de competiţii al Rapidului.

În eventualitatea în care meciul se va juca totuşi, sucevenii nu au decât varianta victoriei pentru a se salva de la retrogradare.

/liga2.prosport.ro