Reply To: 27.06.2013 Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava 2-5(1-3)

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II 27.06.2013 Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava 2-5(1-3) Reply To: 27.06.2013 Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava 2-5(1-3)

#94425
ngm
Member

RAPID CFR SUCEAVA NU ESTE DE ACORD CU REPROGRAMAREA MECIULUI CU SPORTUL!

“Jucătorii sunt plecaţi în concediu, staff-ul la fel, nu îi putem aduce să jucăm”

Federaţia a decis ca meciul dintre Sportul Studenţesc şi Rapid Suceava să se dispute, deşi iniţial formaţia din “Regie” nu fusese programată din cauza neachitării baremurilor pentru arbitri. Moldovenii nu sunt însă de acord cu jucarea meciului, motivând că ei au cheltuit deja nişte bani pentru deplasare. În plus şi jucătorii şi staff-ul sunt plecaţi în concediu şi nu pot fi chemaţi, aşa cum susţine directorul sportiv al clubului, Mihai Pilat.

“Nu suntem de acord cu rejucarea meciului cu Sportul. Vom face recurs, dar şi mai departe dacă este nevoie. O parte din staff-ul tehnic este deja plecat, jucători plecaţi la naţionala de tineret, alţii în vacanţă. E greu să îi adunăm acum, după terminarea campionatului. Noi am făcut deplasarea la Bucuresti pe 28 mai, am rămas până pe 30, pe 29 am primit decizia că nu mai are loc meciul. Toată problema este între direcţia competiţii şi Sportul. Am înţeles că l-au încadrat într-un articol de forţă majoră, care face posibilă desfăşurarea meciului după finalul campionatului. Ni s-a spus că este primul caz şi nu aveau unde să-l încadreze“, a declarat Mihai Pilat, la Sport Total FM.