Reply To: 27.06.2013 Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava 2-5(1-3)

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II 27.06.2013 Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava 2-5(1-3) Reply To: 27.06.2013 Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava 2-5(1-3)

#94436
ngm
Member

Federaţia îi ţine pe rapidişti în joc de glezne
SUCEVENII SE PLÂNG CĂ TREBUIE SĂ-ŢI ŢINĂ JUCĂTORII LA ANTRENAMENTE, ÎN TIMP CE CEILALŢI, DE LA CELELALTE ECHIPE, SUNT ÎN VACANŢĂ

Clubul Rapid a primit abia marţi seară documentul cu motivarea deciziei luată de Comisia de Disciplină a FRF privind reprogramarea partidei cu Sportul Studenţesc Bucureşti contând pentru etapa a XXIX-a a Ligii secunde şi tot atunci oficialii grupării sucevene au înaintat recursul la această hotărâre.

„Până acum nu am fost înştiinţaţi oficial cu privire la data la care se va analiza contestaţia depusă de noi. Sper ca acest caz să se încheie cât mai repede, nu de alta dar nu e normal ca celelalte echipe să fie deja în vacanţă, iar noi să-i ţinem în continuare pe jucători la club, pe cazare şi masă”, a declarat preşedintele Rapidului, Gabriel Clim.

Vă reamintim că oficialii clubului Rapid nu au fost de acord cu decizia Federaţiei Române de Fotbal de a rejuca sâmbătă, pe 8 iunie, partida cu Sportul Studenţesc contând pentru etapa a XXIX-a şi drept urmare au formulat o contestaţie în acest sens către Comisia de Disciplină. Sucevenii au reclamat între altele că este neregulamentar să se programeze jocuri restante după încheierea campionatului şi au cerut explicaţii referitoare la faptul dacă echipa Sportul Studenţesc nu ar trebui totuşi retrogradată din oficiu, în condiţiile în care a fost neprogramată de două ori pe parcursul unei ediţii de campionat.

Mai mult, avocaţii Rapidului au reamintit membrilor Comisiei de Disciplină că echipa suceveană s-a deplasat pe data de 3 iunie la Bucureşti pentru a onora partida cu Sportul Studenţesc, a cheltuit în jur de 10.000 de lei cu transportul şi cazarea jucătorilor şi nu este vina „ceferiştilor” că meciul a fost anulat iniţial din vina grupării bucureştene, după care a fost reprogramat din nou, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

În eventualitatea în care meciul se va juca în cele din urmă, sucevenii nu au decât varianta victoriei pentru a se salva de la retrogradare.

liga2.prosport.ro