Reply To: 27.06.2013 Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava 2-5(1-3)

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II 27.06.2013 Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava 2-5(1-3) Reply To: 27.06.2013 Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava 2-5(1-3)

#94451
Zibling
Member

@ngm wrote:

De altfel, cei sase jucatori din afara Sucevei ramasi in lotul Rapidului in asteptarea meciului cu Sportul Studentesc au fost evacuati ieri din cantonamentul echipei de la Casa Jenica din cauza datoriilor acumulate. De altfel, cei sase jucatori au trait momente inumane pentru un sportiv, in conditiile in care de o perioada nu au dispus la acel stabiliment nici macar de apa rece, a dezvaluit o sursa din cadrul clubului sucevean. “Strainerii” din lotul sucevean au fost primiti in gazda pentru cateva zile la pensiunea detinuta de colegul lor de echipa, Mircea Negru.

Sursa: Gazeta de Suceava

Asadar, nu doar jucatorii de la Sportul Studentesc nu au conditii decente de cantonament, antrenamente, tratament uman… d-astea.

Sincer, nu stiu ce scrie in contractele de munca ale baietilor astora, insa nu numai ca astea-s cazuri de CNCD, dar chiar de CEDO.

“Trist ca sunt roman!” – cred ca asta imi voi pune in semnatura pt forumul asta…