Reply To: 27.06.2013 Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava 2-5(1-3)

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II 27.06.2013 Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava 2-5(1-3) Reply To: 27.06.2013 Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava 2-5(1-3)

#94469
Zibling
Member

Mersi pt informatii, Mimi !

Da, stiu ca multora le este greu sa creada ca acest club se va desfiinta. La fel, acestor “multora” care n-au venit ieri la meci, in conditiile in care eu le-am spus ca va fi un meci istoric, probabil ultimul din istoria Sportului Studentesc, le urez “sa-si roada unghiile in continuare”.

Imi amintesc f.clar ca acum vreo 8 ani cand cumparam primul meu set complet de echipament-replica al Sportului Studentesc de la RazvanR ca i-am spus ca in cativa ani ne vom desfiinta. Nu mai stiu despre ce era discutia la momentul respectiv, insa vag imi amintesc ca a fost o perioada cand patronul V.Siman vroia sa mute echipa in alt oras (Urziceni, Tg.Jiu, nu mai stiu).

Putem compara situatia Sportului Studentesc din ultimii 10 ani (aproximativ) cu situatia unei persoane grav bolnave care a suferit mai multe infarcte (retrogradari abuzive sau regulamentare, probleme contractuale, probleme de licentiere etc.) si care in returul acestui sezon s-a aflat intr-o coma profunda. Ce urmeaza pt cineva care a fost atat de grav bolnav ???