Reply To: 27.06.2013 Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava 2-5(1-3)

Home Forums Archive Sezon 2012-2013 Season – Liga II 27.06.2013 Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava 2-5(1-3) Reply To: 27.06.2013 Sportul Studentesc – Rapid CFR Suceava 2-5(1-3)

#94472
ngm
Member

Andronache: “Ne-a lipsit enorm Patriche în defensivă”

Scorul final al ultimului meci din acest sezon al Ligii a II-a a fost unul destul de aspru pentru “studenţii” găzduiţi din nou de arena din Giuleşti, sucevenii învingând cu 5-2, după ce au condus la pauză cu 3-1. Însă circumstanţe atenuante pentru puştii lui Andronache au existat, în condiţiile în care au făcut faţă cu brio mai bine de jumătate de oră. Chiar dacă l-au avut în teren pe experimentatul Ferfelea, autorul unei duble de efect, “studenţii” au suferit cel mai mult în defensivă. Acolo, cuplul de fundaşi centrali Cosmin Mihai – Alex Riţă a dat tot ce a avut mai bun, însă nu a fost de ajuns. Cei doi tineri internaţionali de juniori au fost dezavantajaţi şi de talia inferioară adversarilor direcţi, în special în duelurile cu solidul Mircea Negru.

Absenţa unui jucător cu experienţă în acest compartiment a contat enorm în economia jocului. Acest lucru a fost recunoscut după meci şi de tehnicianul Sportului, Virgil Andronache (foto dreapta) declarând pentru Liga2.ro: “Îmi pare rău de aceşti copii, pentru că au avut o şansă să arate că meciul cu Dunărea nu a fost o întâmplare. Ne-a lipsit enorm Patriche, prezenţa sa în teren alături de Ferfelea, la meciul de la Galaţi, dându-le juniorilor noştri un mare plus de siguranţă şi încredere. Din păcate, între timp Patriche a devenit liber de contract şi nu l-am mai putut folosi azi. Vă daţi seama că, la experienţa lui, ar fi fost omul ideal să îl ţină în frâu pe Negru în acest meci. Am jucat foarte bine în prima jumătatea de oră a meciului, iar dacă Ferfelea dădea gol la acea fază când i-a suflat mingea portarului, poate altfel s-ar fi scris soarta meciului la 2-1 pentru noi. Totuşi, dacă e să arunc o privire în urmă la evoluţia puştilor mei în acest sezon, nu pot decât să mă declar mulţumit de prestaţiile lor, în condiţiile în care vorbim de juniori de 17-18 ani, ba chiar şi 16 în unele cazuri”.

/liga2.prosport.ro