Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014

Home Forums Archive Sezon 2013-2014 Season Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014

#94517
Dragos Chiva
Member

Dragă Dragoș,
Pleci de la ipoteza că ce scrie GSP e literă de lege și adevărul absolut. Informația respectivă este luată de pe site-ul oficial al clujenilor, care l-a botezat pe mijlocașul Lungu, Daniel fiind prenumele fundașului Lung. GSP dacă i-ar avea în fața pe Lungu și Lung nu ar putea spune decât la plesneală care e Andrei și care e Daniel.
Uite aici un articol din Ziua de Cluj care elucidează confuzia.
Deci nu am irosit nimic și am scos cititorii din eroarea indusă de site-ul Universității și de GSP.
Sper că acum este suficient de clar că mijlocașul Andrei Lungu este la Universitatea Cluj și fundașul Daniel Lung e la Rapid și a jucat cu numărul 15 în primele două etape ale Ligii 1.
Știrile mele se nasc mai greu deoarece mă screm un pic mai mult cu documentarea decât o fac alții… În ultimul timp, îți aduc aminte că eu am avut dreptate cu neprogramarea Sportului și cu barajul Rapid – Concordia, pentru a da doar două subiecte, în timp ce restul presei aplauda din picioare și dădea din mâini. Ceea ce e foarte grav, pentru că formează gândirea oamenilor în disprețul bunului simț.

Acum este clar, aveţi dreptate.Nu înţeleg cum poate fi confundat numele Daniel cu numele Andrei dar să dăm crezare ştirilor din presa locală clujeană.