Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014

Home Forums Archive Sezon 2013-2014 Season Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014

#94559
sorin
Member

EXCLUSIV Gălăţenii au primit fax de confirmare că meciul cu Sportul nu se joacă! ”Studenţii”, ca şi excluşi

În urmă cu puţin timp, pe adresa clubului Dunărea Galaţi a venit un fax din partea FRF prin care se anunţa că meciul cu Sportul rămâne neprogramat, aşa cum fusese anunţat în prealabil pe siteul Comisiei Centrale a Arbitrilor. Gruparea patronată de Vasile Şiman a avut termen până astăzi la ora 12 pentru a-şi achita datoriile restante în ceea ce priveşte baremurile de arbitraj, însă acest lucru nu s-a întâmplat şi Sportul a rămas în neprogramare.

Regulamentar, fiind a doua neprogramare, echipa bucureşteană ar urma să fie exclusă din campionat. O decizie oficială în acest sens va fi luată la următoarea şedinţă a Comisiei de Disciplină a forului federal.

“Am primit fax de la federaţie prin care ni s-a confirmat că meciul nu se joacă. Sportul a avut termen până azi la 12 să facă dovada plăţilor, dar acest lucru nu s-a întâmplat. În ceea ce priveşte excluderea echipei din campionat, fiind vorba de a doua neprogramare, decizia o poate doar Comisia de Disciplină, cel mai probabil săptămâna viitoare” a comentat Auraş Braşoveanu, conducător al clubului gălăţean, dar şi membru în Comitetul Executiv, din partea cluburilor de Liga a II-a.

Vă reamintim că echipa Sportul a fost neprogramată atât în Cupă cu Baloteşti, cât şi în campionat, cu Rapid Suceava şi acum cu Dunărea.

Articol scris de Mihai ANDRIEŞ