Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014

Home Forums Archive Sezon 2013-2014 Season Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014

#94613
razvanR
Member

PREGĂTIRE 14:12 “MARINARII” AU PIERDUT CU 2-1 ÎN FAŢA “STUDENŢILOR” CE JOACĂ ACUM ÎN LIGA A IV-A BUCUREŞTI
Farul, învinsă de foştii jucători ai Sportului!

http://liga2.prosport.ro/seria-1/pregatiri-amicale/farul-invinsa-de-fostii-jucatori-ai-sportului-11544921

Având liber în Liga a 2-a în week-end-ul trecut, echipa constănţeană a programat, sâmbătă, o partidă de verificare la Năvodari. Antrenorul Ion Răuţă a început confruntarea cu o echipă formată preponderent din tineri.

Tehnicienii constănţeni intenţionau să-i vadă la lucru sâmbătă pe jucători într-un meci de antrenament, „în familie”. Însă vineri seară târziu s-a ivit varianta unui meci amical cu o echipă a Sportului Studenţesc, Ion Răuţă schimbând programul de a doua zi. Astfel că Farul a disputat partida cu echipa din capitală, pe stadionul „Flacăra” din Năvodari.

Potrivit oficialilor Farului, echipa Sportului, care joacă într-o ligă inferioară a municipiului Bucureşti, a fost formată din jucători tineri, cei mai mulţi de 16 – 18 ani (foşti campioni naţionali de juniori), cărora li s-au adăugat şi câţiva de 20 – 21 de ani. De cealaltă parte, Ion Răuţă a început şi el meciul cu o formaţie tânără, „11”-le de start fiind: Vl. Neagu – Niţescu, E. Năstase, Bădaşcă, Irimia – Tothăzan – Pâslaru, Tudor, Anton, Coteanu – Igiroşanu. Această formulă a fost menţinută pe teren 65 de minute, după care Răuţă a început să facă schimbări, mai intrând în joc până la final Băjan, Bumbac, Mansur, N. Creţu, Coconaşu, I. Florea, Ivanovici, Bolat şi Butoi.

Sportul Studenţesc s-a impus cu 2-1 (1-0). Oaspeţii au condus cu 2-0, marcând golurile în minutele 30 (din lovitură liberă) şi 85, în vreme ce Farul a redus din diferenţă în minutul 87, prin Georgian Butoi. „Iniţial, nu aveam în plan să întâlnim sâmbătă un adversar într-o partidă de verificare. Dar, dacă a existat posibilitatea să jucăm cu această echipă, i-am dat curs. Iar meciul a fost unul util. Ne-am confruntat cu o formaţie destul de bună, care ne-a pus probleme, unul dintre jucătorii adverşi fiind chiar foarte interesant. Şcoala de fotbal a Sportului e una tradiţională, a produs mereu talente. Primul nostru obiectiv în confruntarea de la Năvodari a fost să le dăm minute şi fotbaliştilor tineri, care au jucat mai puţin în ultimul timp, şi să ne edificăm în privinţa lor. I-am văzut doar în meciul de Cupă cu Pandurii, ceea ce e puţin. Săptămâna viitoare (n.r. – aceasta) vrem să mai disputăm două amicale, unul miercuri şi unul sâmbătă, deşi luni şi vineri avem câte două antrenamente”, a declarat Ion Răuţă.

Sursa: Ziua de Constanţa