Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014

Home Forums Archive Sezon 2013-2014 Season Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014

#94614
alex g
Member

Sunt cei de Juniorul care nu au fost in lot sau au fost rezerve +generatiile 91-93 care nu sunt la alte echipe si pe care ii mai tine in priza pentru la anul sau pana la alte solutii , cred.
Dupa cum se vede a dat roade calirea pustilor din generatia 96 intai in liga a3-a, pe urma in a 2-a , iar acum zburda in liga a 4-a si poate la anul vor fi deja pregatiti sa inceapa in forta liga a 3-a…..
Nu am nici otreaba cu Siman, mai ales ca acum 10 ani am gasit o sponsorizare pentru o suma pe care multe echipe si de liga 1 la acele timpuri nu o aveau de la un sponsor principal, dar orgoliul lui de finantator si lipsa de viziune l-a facut sa refuze “umilinta” de a solicita sponsorizare chiar daca era doar o formalitate scrisa, nici nu a vrut sa discute si astfel a pierdut si Sportul si el si eu un comision simbolic.
Bineanteles persoana cu sponsorizarea nu a vrut el sa il sune pentru al intreba motivul….
Prost nu ar fi dar orgoliul si increderea in el prea mare in unele momente ii intuneca mintea de a ajuns asa.
nu ii port pica pt ca pe unii oameni trebuie sa ii lasi asa cum sunt pt ca nici socurile de o anumita intensitate nu ii aduc la realitate.
Sper ca macar pentru binele sportului ori sa gaseasca solutii si sa isi schimbe comportamentul din toate punctele de vedere sau sa gaseasca alta sau alte persoane care sa preia echipa pt bunul ei mers , nu se pune problema de potential.