Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014

Home Forums Archive Sezon 2013-2014 Season Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014

#94615
alex g
Member

In urma articolului de mai jos a iesit la iveala si adevarul despre generatia 96, imi cer scuze pentru presupunerile de pana acum dar nu poti sti decat daca ti se spune in mod oficial, nu comentarii(barfe).
Sa le uram succes si sa ii vedem cat mai sus, pt ca se vede ca au talent si merita.
Cu Sportul mai vedem.

Home » Fotbal Intern » Au scăpat de Şiman. Părinţii şi-au răscumpărat fiii
Au scăpat de Şiman. Părinţii şi-au răscumpărat fiii
1 Comentează şi tu
de Mihai Andrieş Ultimul update Astăzi, 08:47
Au scăpat de Şiman. Părinţii şi-au răscumpărat fiii
Share

Utile

Clasament Liga 1
Meciurile etapei
ProSport pe iPhone

Părinţii au plătit 400 de lei pentru fiecare sezon pe care fiii lor l-au jucat la Sportul

Numirea lui Virgil Andronache ca principal la Sportul, sezonul trecut, a fost o şansă imensă pentru cei mai talentaţi puşti din generaţiile 1995, 1996, chiar şi 1997. Aceştia au fost promovaţi pe rând la prima echipă, nume precum Mareş, Răzvan Popa, Vâlceanu, Dumitrescu sau Paţurcă atrăgând atenţia specialiştilor. Tras pe linie moartă pentru o bună parte din retur, Andronache a revenit pe final pentru a salva echipa de la retrogradare

Desfiinţarea Sportului a pus în pericol viitorul acestor copii. Grosul lor a bifat o grămadă de meciuri la satelitul din Liga a III-a. Din fericire, obiceiurile lui Şiman, care nu le făcuse contracte, au fost salvarea lor. La peste 16 ani, ei au putut părăsi clubul după achitarea grilei de formare, adică 400 de lei pentru fiecare sezon pe care l-au bifat în Regie. Părinţii au făcut un efort financiar şi şi-au răscumpărat copiii de la Sportul. Unele grile au ajuns şi până la 4.000 de lei.

Andronache, legat de Sportul până în 2016!

Liberi de contract, tinerii fotbalişti au preferat să rămână împreună sub bagheta lui Andronache, cel care le-a fost primul antrenor la Sportul. Dorit şi ca şef al centrului de juniori la Dinamo, acesta a preferat să îşi continue munca începută cu generaţia 1996 şi a acceptat mâna întinsă de către cei de la FC Juniorul. Înţelegerea a mulţumit ambele părţi, mai ales că după şase etape de campionat, noua echipă a Juniorului este singura din seria Nord fără meci pierdut! Din păcate, bucuria le este umbrită de faptul că Andronache nu poate sta ca antrenor pe bancă, asta deoarece s-a trezit cu o prelungire a contractului cu Sportul până în 2016, act în care semnătura sa ar fi fost falsificată.

Duşi de părinţi cu maşinile, ca să bată Farul!

Parcursul bun din campionat a fost completat şi cu prestaţii bune în partidele amicale. Asta chiar şi în condiţiile în care în weekend copiii au fost duşi de părinţi cu maşinile până la Năvodari, acolo unde au învins Farul cu 2-1! De menţionat că la FC Juniorul doar căpitanul Barbu are 21 de ani, iar restul jucătorilor sunt născuţi între 1995 şi 1997, printre ei aflându-se şi băiatul lui Şumudică!

Continuă să dea jucători la loturi!

În sezonul trecut, scheletul naţionalei U17 era format din jucătorii Sportului, la un moment dat fiind şi şase convocaţi concomitent din Regie. Mutarea la Liga a IV-a nu le-a stricat imaginea, astfel că la ultima acţiune a lotului U18 au fost convocaţi Riţă, Olaru şi Mareş. În plus, din cauza unei accidentări, Paţurcă nu a putut merge la naţională.

FC Juniorul, varianta Sportul:
Vâlceanu* – Fărâmă, C. Mihai*, Riţă*, Dabija – M. Tudor – Baniţă*, Olaru*, B. Barbu, G. Dumitrescu – Văduva. Mai fac parte din lot Florişteanu, Şumudică jr., Bărbulescu, Paţurcă*, Mareş*.
*internaţionali de juniori

Doar cinci jucători nu sunt născuţi în 1996: Barbu (1992), Văduva, Dumitrescu (ambii 1995), Florişteanu, Bărbulescu (ambii 1997)