Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014

Home Forums Archive Sezon 2013-2014 Season Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014

#94616
ashone
Member

unii sint visatori – argumente – nu am fost lasati sa luam campionatul, puteam sa luat chiar 3-4 titluri la rind, 78.000 de hotii de arbitraj impotriva noastra cind eram cei mai buni, vom redeveni o forta. nimic mai fals. a fost o echipa care nu a iesit cu nimic din sablonul tipic comunist al anilor 70-80. aveau chef sa bata, bateau, aveau chef sa vinda un meci, il vindeau. personal, am fost avizat de dinaintea infaptuirii unor blaturi, unul l-am vazut cu ochii mei “da capo al fine” sportul-u cluj 0-1 cind a cazut rapidul in B pentru ca a venit cu doar 100.000 lei pe timpul lui pif. evident ca nea gica banciu l-a dat afara din birou pe ignat presedintele clubului rapid strigindu-i: baaa sinteti cefereu”, a doua armata a tarii si vii cu asa putin?…cei de la cluj “studenti” ca si noi au venit cu 150.000. lei. a batut clujul si a ramas in divizie. o basina de sut i-a sucit miinile lui tene de am crezut ca i le-a rupt…daca ne chinuim putin mai gasim pe aici 2-3 oameni care au vazut sau stiu sigur de ceva blaturi.va dau unul cu liviu bulus. sportul-brasov 3-1 cind era antrenor stefanescu la ei. stiam rezultatul cu 2 zile inainte, arbitrii fiind cazati cu fete cu tot prin bunavointa lui liviu bulus. la acel meci costica stefanescu statea in mijlocul nostru la tribuna I si i-am spus rezultatul si i-am spus si ca vintul va bate spre o singura poarta. si asa a fost. in 1991. sau 1992. scuze e mult timp de atunci. praduielile mai treceau si pe la sandu alexandru zis sandu OJT. imbatari cu apa rece exact cum altii au traditie din 1947. Sportul Studentec a fost o echipa buna, sudata, legata si a avut rezultate. a vindut si meciul cu flacara moreni in regie de s-a suparat toata tara pe ei. trebuiau retrogradati prin orice mijloace si tocmai sportul era sa-i salveze de la desfiintare. si toate astea se intimplau cu mac popescu la conducere. si el nu stia nimic. si mama(+) a fost fata mare cindva.
unii scriau lozinci de multumire pentru siman – argumente – fotografii, poze, explicatii manageriale cum ca el baga banu’ ca altfel echipa se desfiinta. si mac popescu atitia ani nu a avut opinie. acum da interviuri melancolice prin gazete. n-a mincat usturoi. asta e romania.
unii vin la meciuri doar cind siguri de victorie, altii fac deplasari…
unii au opinii doar la infringeri, altii doar la victorii, altii deloc.
so tot timpul noi astia 2000 vom fi divizati. asa e normal.
eu personal nu l-am placut pe siman din prima. argumente am destule si la timpul lor le-am spus. de felul meu fiind realist v-am spus ca sfirsitul e aproape. cam ce am spus pe forum s-a adeverit intr-o mare masura. n-am venit la meciuri o buna perioada pentru ca in regie dupa ce a plecat ceausila nu a mai ramas nimic. ne bateau acasa galatiul, bacaul, petrolul, si ai mei dadeau pase cu calciiul si jucau la misto. ultimele sezoane n-am venit pentru ca s-a dovedit ca nu aveam ce vedea. personal nu-mi arog nici un drept, nu m-a obligat nimeni sa tin cu echipa asta si nici n-am avut vreun folos material de pe urma asta. m-am bucurat la victorii si am cautat argumente normale la infringeri. mi-am facut prieteni si am prieteni chiar daca ne vedem din an in paste. daca va fi liga 3 la anul, om vedea. oricum vor fi deplasari in jurul bucurestiului.
Tinguirile si Jalea acum sint de prisos…sa auzim de bine!