Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014

Home Forums Archive Sezon 2013-2014 Season Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014

#94626
sportul86
Member

@eduardobadescu: multumesc foarte mult pentru intrebari, nu apeciez la fel de mult ca mi-ai dat si raspunsurile la o parte dintre ele. De asta tin cu Sportul, fiindca am invatat sa respect adversarii, ei fiind partenerii nostri de zi cu zi si fara ei nu ne-am bucura de victorii. In Regie am invatat ce inseamna sa-ti respecti adversarul. M-am simtit ingrozitor la meciul cu Grecia cand “fanii” nostri le-au fluierat imnul. Cu Ungaria, nu m-am simtit la fel de rau, dar niciodata nu as fi fluierat. Pur si simplu, nu pot fluiera la imnul partenerilor de joc. In rest, cu discrimarea, nu ma prea intereseaza. Ii urasc doar pe comunistii care ne-au furat 50 de ani de istorie. Nici pe ei de fapt, ca nu au existat comunisti adevarati. A fost o ocupatie sovietica, in rest niste oportunisti care s-au adaptat situatiei. Pe ei ii urasc, dar nu ii pot gasi sa-i fluier. De asta nu-i iubesc pe Steaua si Dinamo, parca ei au fost oportunistii aia. Dar nu-i fluier, ca prea a trecut mult timp.


@razvanR
– Multumesc frumos! Apropo de coboratul din masina. Tocmai m-a sunat un fost coleg de liceu care m-a auzit astazi la radio si mi-a reamintit ceva din vremurile trecute. Spunea ca am fi fost in autobuzul 331, venind din Berceni spre Romana, unde trebuia sa schimbam ruta. Un biet om, cu mintile ratacite, dar nu pierdute, invatase pe de rost comentariul de la TV al unei victorii importante. Si vorbea (comenta) singur, saracul, in autobuz. Cand am ajuns la Romana, era in minutul 16, iar noi trebuia sa coboram. Le-am spus colegilor ca imi pare rau, dar nu pot sa cobor, astept minutul 24 – sa aud golul in direct. Si am ramas – cu pretul primei ore de la scoala pierduta. Chiar uitasem de asta – noroc de Cristi ca mi-a reamintit! :)


@dragos
: am inteles de SPT-FM ca o sa apara inregistrarea pe site. Daca nu, m-a inregistrat copilul si o sa pun eu pe forum.