Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014

Home Forums Archive Sezon 2013-2014 Season Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014

#94634
ramos
Member

Tuturor suporterilor Sportului Studentesc, va doresc sa aveti Sarbatori de Craciun Linistite cu Multa Sanatate , La Multi Ani 2014 si Speranta ca anul ce vine ne va aduce din nou echipa noastra de suflet in Liga 3.

Mai jos doua articole legate de Sportul Studentesc

1.Primul articol l-am postat, pentru ca din context veti intelege ca Sportul Studentesc…inca mai exista;
2.Al doilea articol se refera la o veste trista pentru unul din fostii nostri jucatori.

Dacian Varga a semnat cu echipa primăriei
Sport – Alexandru VIRTOSU

Dacian Varga va fi coleg din nou cu Ferfelea şi Curelea, de data aceasta la CSU Craiova

CS Universitatea Craiova continuă să dea „tunuri“ pe piaţa transferurilor. Dacă în vară au obţinut semnăturile lui Mihăiţă Pleşan, Silviu Izvoranu, Viorel Ferfelea şi Costin Curelea, oficialii olteni au reuşit ieri să-l „înregimenteze“ şi pe Dacian Varga, acesta semnând un contract valabil trei ani şi jumătate cu gruparea din Bănie, liderul la zi în Liga a II-a, seria 2. Fostul jucător al Sportului Studenţesc a ajuns la CSU după ce a fost testat de Ovidiu Stângă în ultimul joc amical, disputat pe 7 decembrie, cu FC Clinceni, pierdut cu 2-0.
„Cu Varga ne înţeleseserăm de mult, cam de vreo două luni, dar astăzi a semnat. El nu-şi rezolvase problemele contractuale cu Sportul, cu Vasile Şiman mai bine zis, dar între timp lucrurile s-au schimbat. Nu m-am ocupat eu, ci nea Ghiţă (Geolgău – n.r.), nu ştiu foarte multe detalii. Cum l-am convins? Păi cu un proiect serios, mai ales că era vorba de Liga a II-a. Rezultatele noastre au vorbit de la sine. Eu zic că va fi un plus pentru echipă“, a declarat team-managerul Silvian Cristescu, pentru GdS.
„Așa este, Varga s-a transferat la CS U. A avut acordul Sportului. Fără acordul nostru nu putea ajunge acolo. Chiar dacă am avut unele conflicte cu el, mă bucur că va juca din nou fotbal“, a spus Vasile Șiman, pentru fanatik.ro.

„Am venit să câștig trofee“

Proaspătul atacant al CS Universitatea Craiova a afirmat, pentru site-ul oficial al clubului, că a ales să vină în Bănie pentru că a văzut că este un proiect serios şi speră să pună umărul nu numai la promovarea în Liga I, ci şi la obţinerea unor rezultate notabile. „Voiam să joc, îmi era dor să joc. Aici mi s-a părut un proiect foarte interesant, unde se vrea performanță. La Craiova e nebunie, pentru că de multă vreme nu a mai fost fotbal în oraş, iar lumea vrea să vadă din nou o echipă puternică. Am venit să câștig trofee, nu să joc cu Craiova în Liga a II-a. În primul rând, eu îmi doresc să ajungem în prima divizie, apoi să avem o echipă bună care să conteze în campionat, nu doar să fim acolo la număr. Bine, nici nu poţi să spui că vrei titlul din primul an, pentru că e foarte greu, trebuie să fim realişti. Aş vrea ca fanii să vină la fiecare meci şi să ne încurajeze. Noi vrem să le aducem bucurie în suflet şi să câştigăm fiecare joc“, a declarat Dacian Varga, care ar fi primit la semnătură 100.000 de euro, urmând să aibă salariu de 7.000 de euro pe lună.
Carte de vizită
– născut pe 15 octombrie 1984, la Petroşani;
– mijlocaş / atacant, înălţime 1,78 metri;
– a evoluat la: Sportul Studenţesc (2004-2009), Unirea Urziceni (2009), Rapid III Bucureşti (2010), Kuban Krasnodar (2011), FC Vaslui (2012).
– este evaluat de transfermarkt.com la 1.200.000 euro.

Fotbalistului Sorin Ciobanu i-a murit tatăl în “Spitalul groazei”!

ARTICOL POSTAT DE: Ciprian Iana

Sorin Ciobanu (24 de ani) este ultimul fotbalist al Sportului Studenţesc care a scăpat de dictatura lui Vasile Şiman, patronul clubului bucureştean. Şi totuşi, jucătorul a savurat foarte puţin vestea că a fost declarat liber de contract. La două ore după acel moment, a aflat că tatăl său a decedat în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.
Sorin Ciobanu (nr. 4) are amintiri neplăcute despre perioada în care a îmbrăcat tricoul Sportului Studențesc, echipă pentru care a apucat să joace și în Liga I contra Rapidului
Săptămâna trecută, după un război cu Vasile Şiman la comisiile FRF care a durat aproape un an, Sorin Ciobanu a scăpat de pe “plantaţia de sclavi” numită Sportul Studenţesc. “Am fost declarat liber de contract, numai după ce am renunţat la pretenţiile financiare. Mai precis, am pierdut banii pe un an, plus că am fost obligat să achit chiria pe garsoniera în care am stat cât am evoluat la Sportul, dar eram mulţumit că am scăpat”, a declarat Ciobanu pentru Libertatea. Fotbalistul care i-a făcut plângere penală lui Vasile Şiman, acuzându-l pe patronul Sportului de fals, uz de fals, evaziune şi înşelăciune a continuat: “Nu ştiu în ce stadiu se mai află procesul, pentru că pe mine nu m-a mai căutat nimeni. Acum mă pregătesc singur şi aştept o ofertă. Vreau să revin urgent în lumea fotbalului!”.

Părintele a fost operat degeaba

Fericirea trăită în momentul în care a aflat că e liber de contract a fost imediat umbrită de o dramă familială. “La ora 14.00 am aflat că sunt liber de contract, la ora 16.00 mi-a decedat tatăl. Vă daţi seama prin ce am trecut în numai două ore”, mărturiseşte Ciobanu. Acesta a adăugat supărat: “Tata, care suferea de schizofrenie şi era paralizat, a murit cu zile în Spitalul Judeţean din Ploieşti, numit, pe bună dreptate, «Spitalul groazei». Păi noi, familia, a trebuit să cumpărăm tot, de la branule până la leucoplast. În plus, medicii au hotărât să-l opereze pe tata, pe motiv că i se umflase burta, deşi cred că un laxativ era suficient. Nu vă mai spun că inclusiv pansamentul folosit după intervenţia chirurgicală tot noi l-am luat”.

A fost fotomodel

“Îmi place modellingul, chiar am participat la câteva prezentări de modă la Bucureşti, dar, sincer, lipsa banilor m-a împins către acest domeniu. Acum însă m-am lăsat de acest “sport” şi m-am dedicat 100% fotbalului. Vreau să recuperez timpul pierdut şi să ajung iarăşi să joc în prima ligă”, ne-a declarat Sorin Ciobanu, care a evoluat de opt ori cu Sportul în Liga I. El poate juca pe orice post din defensivă, dar şi ca mijlocaş la închidere.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/fotbalistului-sorin-ciobanu-murit-tatal-spitalul-groazei-475349.html#ixzz2oES2A0DG