Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014

Home Forums Archive Sezon 2013-2014 Season Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2013 – 2014

#94647

@razvanR wrote:

Acum un an, pe vremea asta, eram confortabil pe primul loc, dominam campionatul si absolut toti jucatorii ar fi putut sa ajunga in Liga I si sa incaseze si bani daca mai aveau rabdare 2-3 luni pana la promovarea matematica.

In toata aceasta perioada de 12 luni, dintre toti grevistii, doar Valentin Lazar si Sebastian Ghinga au jucat cateva meciuri pentru echipe de mijlocul si subsolul clasamenului.

Patronat, jucatori, suporteri toti am fi avut numai de castigat daca jucatorii ar fi avut intelepciunea sa continue campionatul pana la ultima etapa.

aici te-as contrazice un pic…Varga, Ferfelea si Curelea joaca meci de meci cu sanse reale la promovare…Ionut Serban a fost titular la dinamo in derby-ul romaniei…Leo Dobre e titular la CSMS Iasi…Patriche a prins si el contract la CS U Craiova…sa nu mai zic de brigada de la U Cluj..unde Andrei Lungu e titular, Tarnacop la fel si Ciupe la fel