Reply To: Stiri din presa – Sezon 2013-2014

Home Forums Archive Sezon 2013-2014 Season Stiri din presa – Sezon 2013-2014 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2013-2014

#94656
07Ex
Keymaster

Virgil Andronache s-a despărțit de Sportul Studențesc

Virgil Andronache nu mai este antrenorul Sportului Studențesc, tehnicianul punând capăt colaborării, după ce a așteptat câteva săptămâni un semn din partea conducerii cu privire la viitorul echipei.

Chiar dacă a primit mai multe oferte tentante în această vară, inclusiv una de la Dinamo despre care s-a mai scris, Andronache nu a dat curs niciuneia până în prezent, deoarece a sperat până în ultimul moment că își poate continua munca începută în Regie.

Virgil Andronache a câștigat în urmă cu doi ani titlul de campion național cu juniorii născuți în 1996, iar anul trecut a preluat conducerea tehnică a primei echipe, reușind la finalul turului clasarea pe primul loc. Cu două săptămâni înainte de începerea returului, antrenorul a făcut un pas în spate și a decis că este mai bine să lase pe altcineva să se ocupe de echipa de Liga 2 și a rămas la conducerea satelitului și a echipei de juniori B.

Andronache a revenit apoi pentru ultimele trei etape ale sezonului, reușind să câștige singurele puncte din retur, echivalente cu salvarea de la retrogradare.

Contactat telefonic, Virgil Andronache nu a dorit să intre în detalii cu privire la motivele care l-au determinat să părăsească Regia, spunând doar că are nevoie de câteva zile pentru a se gândi la propriul său viitor. Antrenorul va analiza cu atenție ofertele primite și va alege, în funcție de garanțiile primite, următoarea destinație. (Florin Alboiu)