Reply To: Stiri din presa – Sezon 2013-2014

Home Forums Archive Sezon 2013-2014 Season Stiri din presa – Sezon 2013-2014 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2013-2014

#94659
ramos
Member

Citeva vesti despre Sportul Studentesc

Ionuţ Şerban (17 ani) se antrenează cu Dinamo de aproximativ o lună, dar Mulţescu nu-l poate folosi în meciurile oficiale. Negoiţă negociază cu Şiman şi este posibil ca zilele viitoare cei doi să se înţeleagă

Patronul Sportului şi-a dat acordul ca tânărul jucător să se poată pregăti cu cei din „Ştefan cel Mare“, însă nu-l lasă pe acesta să joace în Liga 1 pentru roş-albi

În ultimele două zile, la Săftica, alături de echipa lui Gigi Mulţescu s-a antrenat şi Costin Curelea (29 ani). Fotbalistul se află sub contract cu Sportul Studenţesc, iar ştirea i-a făcut pe mulţi dintre fanii dinamovişti să tresară. „Câinii“ au nevoie de un atacant, iar şefii au promis că-l vor aduce. Din păcate pentru fani, Curelea are şanse foarte mici de a semna cu Dinamo, preţul cerut de Şiman fiind unul care nu le permite celor din „Groapă“ nici măcar să-l convoace pe patronul din Regie la vreo discuţie (un milion de euro).

Şi totuşi, Negoiţă şi Anghelache vorbesc destul de des cu Şiman, încearcă să-l convingă pe acesta să semneze actele de transfer, dar nu ale lui Curelea, ci ale lui Ionuţ Şerban (17 ani). Puştiul se antrenează de aproape o lună cu Dinamo, a mers şi în cantonamentul din Anglia, acolo unde a şi fost folosit în unele meciuri, iar Mulţescu intenţionează să se bazeze pe el şi în campionat. Dar nu poate, asta pentru că roş-albii nu au dreptul să-l folosească pe mijlocaş în meciurile oficiale.

Şi-a depus memoriu, dar mai durează

Fotbalistul se află în litigiu cu formaţia din Regie, şi-a depus memoriu, dar nu a primit încă vreo decizie pentru a deveni liber de contract, astfel că, până când comisiile se vor pronunţa, tot Şiman este cel care decide. De curând, Negoiţă a intensificat negocierile cu şeful „studenţilor“, însă până acum nu s-a ajuns la niciun acord, iar Şerban a stat în tribună la meciul de la Timişoara şi, cel mai probabil, la fel se va întâmpla şi cu SC Vaslui.

Încă nu s-a rezolvat transferul lui Şerban la Dinamo, dar pot să spun că este o chestiune de zile. Pentru Curelea nu m-a sunat nimeni, în afară de el, care m-a rugat să-i dau voie să se antreneze cu ei
Vasile Şiman, finanţator Sportul Studenţesc

În momentul în care dinamoviştii şi-au prezentat achiziţiile, Şerban a lipsit


Sportul Studențesc și Rapid, colege de serie și stadionscris de Florin Alboiu
Publicat: sâmbătă, 03 august 2013, 14:50

Sportul Studențesc și Rapid, două dintre cluburile românești cu o vârstă venerabilă, de peste 90 de ani, vor fi colege de serie în Liga 2, dar și de stadion. Gruparea din Regie a pierdut la jumătatea lunii iunie procesul cu Arhitectura, privind evacuarea spațiilor închiriate (stadionul Sportul Studențesc și sediul din Moxa), astfel că a fost nevoită să își caute altă casă.

Decizia pe scurt a Judecătoriei Sectorului 1

Admite cererea de chemare în judecată, astfel cum a fost modificată. Obligă pârâta să restituire reclamantei spaţiul situat în str. Larisa, nr. 2, sector 6, Bucureşti ce a făcut obiectul contractului de locaţiune nr. 33/11.03.2010 şi spaţiul situat în str. Mihail Moxa, nr. 3-5, sector 1 Bucureşti ce a făcut obiectul contractului de locaţiune nr. 101/28.07.2009. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 25,30 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 14.06.2013.

Din câte se pare, soluția a fost găsită peste drum, în Giulești, unde au fost disputate ultimele meciuri ale sezonului trecut, astfel că din septembrie Sportul Studențesc și Rapid vor compătimi împreună problemele crizei financiare pe care o traversează.

În privința lotului, Sportul Studențesc se va baza în continuare pe juniori, cărora li se vor alătura, conform zvonurilor, câțiva jucători cu experiență. Menținerea în liga secundă va fi în sezonul următor mai mult o competiție de anduranță, pe parcursul căreia mulți vor abandona, astfel că doar cei ce vizează promovarea au motive să facă investiții serioase.

În ceea ce privește stadionul Sportul Studențesc, apa a început să curgă, dar fotbalul a devenit doar o amintire. Ultimul meci disputat în Regie a avut loc pe 16 mai 2012, culmea ironiei, între Sportul Studențesc și Rapid, scor 0-2.