Reply To: Stiri din presa – Sezon 2013-2014

Home Forums Archive Sezon 2013-2014 Season Stiri din presa – Sezon 2013-2014 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2013-2014

#94660
ngm
Member

Răzvan Popa de la Sportul a semnat cu Inter Milano!

Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio a anunţat sâmbătă că Inter Milano a reuşit în cele din urmă să obţină semnătura tânărului mijlocaş român Răzvan Popa (16 ani), de la Sportul Studenţesc. Puştiul care a debutat în Liga I la numai 15 ani, două luni şi 13 zile, a doua astfel de “performanţă” după cele ale celebrilor Nicolae Dobrin şi Florin Răducioiu, a semnat acordul cu gruparea milaneză după mai multe luni de negocieri. Acesta era urmărit şi de Chelsea, potrivit sursei citate. ProSport a anunţat transferul în exclusivitate în luna aprilie, însă tratativele au fost tergiversate de discuţiile dintre impresarul lui Popa, Victor Becali, şi şefii formaţiei lombarde.

Steaua l-a avut în curte pe Răzvan Popa

Născut în Vâlcea, mijlocaşul a făcut cunoştinţă cu fotbalul în curtea Stelei, la grupa ‘97 de copii şi juniori. În ciuda eforturilor de a rezista, şi a faptului că făcea naveta pe ruta Râmnicu Vâlcea – Bucureşti, el nu a reuşit să se adapteze în tricoul roş-albastru şi a fost la un pas să se lase de fotbal, când nici nu se apucase bine. Conştient de realul talent al fiului său, tatăl lui Răzvan şi-a îndreptat atenţia către centrul de juniori din Regie, recunoscut ca unul dintre cele mai importante din România. Aici, juniorul a fost preluat în primăvara anului 2011 de către antrenorul Virgil Andronache, iar în vara aceluiaşi an a câştigat titlul de campion naţional cu grupa ‘96. În 2012, a dat probe de joc la Londra pentru Chelsea Londra, dar Inter a fost cea care a insistat pentru el şi astfel Popa a ajuns la un acord preliminar cu italienii.

liga2.prosport.ro