Reply To: Stiri din presa – Sezon 2013-2014

Home Forums Archive Sezon 2013-2014 Season Stiri din presa – Sezon 2013-2014 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2013-2014

#94662
07Ex
Keymaster

Sportul Studențesc se mută la Complexul Sportiv “Ion Țiriac”

Sportul Studențesc și-a găsit casă nouă, după ce Academia de Arhitectură i-a închis porțile în Regie. Dacă în privința meciurilor oficiale ale primei echipe s-a optat pentru varianta Giulești, în ceea ce privește antrenamentele și Centrul de Copii și Juniori soluția aleasă de conducerea clubului este Complexul Sportiv “Ion Țiriac”.

Din informațiile noastre, contractul-cadru a fost deja semnat, urmând să se stabilească numărul de ore și programul Sportului Studențesc, având în vedere că terenurile sunt utilizate intens de alte două cluburi, Dinamo și FC Juniorul.

În cazul în care alb-negrii vor înscrie și echipa a doua în competiție, meciurile satelitului în Liga 4 urmează să se dispute tot pe terenul sintetic al Complexului “Ion Țiriac”.

Sportul Studențesc dă semne că își redresează ușor-ușor activitatea, însă rămâne de văzut dacă măsurile organizatorice adoptate, în această vară, sunt sustenabile pe termen lung.

În altă ordine de idei, memoriile depuse de părinții juniorilor de la grupele 1999 și 2000 vor fi analizate zile următoare de Comisia pentru Statutul Jucătorului din cadrul AMFB. (Florin Alboiu)