Reply To: Stiri din presa – Sezon 2013-2014

Home Forums Archive Sezon 2013-2014 Season Stiri din presa – Sezon 2013-2014 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2013-2014

#94678
ramos
Member

http://www.sportulardelean.ro/florin-prunea-nu-stiu-daca-este-legal-ca-dinamo-ii-sa-fuzioneze-cu-sportul-i-332

Florin Prunea: “Nu stiu daca este legal ca Dinamo II sa fuzioneze cu Sportul”

27.08.2013 – 01:54 | 0 comentarii

CSMS Iasi isi continua pregatirile pentru noul sezon de Liga a doua. Presedintele moldovenilor a facut o radiografiei a situatiei in care se gaseste echipa pe care o conduce. “Azi am terminat stagiul de pregatire de la Chisinau. Am stat la baza lui Zimbru Chisinau, am jucat si 4 amicale bune. Important este ca nu am avut niciun jucator accidentat. Avem o zi, doua libere apoi incepem treaba, ca incepe si campionatul in scurt timp.E prematur de facut o comparatie intre Costel Enache si ceilalti care au mai fost aici. Am ales intre el si Ioan Viorel, si am decis a-l alegem pe Costel Enache”, a spus Prunea.

Noi avem o echipa total schimbata, am adus 18 jucatori noi

“ Nu cred ca suntem favoriti la promovare. Sunt jucatori de calitate, cu vechi state in prima liga, dar inca nu suntem acolo unde ne-am dori. Daca mai putem aduce jucatori peste ce avem acum o vom face. La noi nu exista probleme financiare. Am achitat totate datoriile si catre jucatorii care au plecat de la noi. Noi am fost un partener onest in Liga 1, nu am pacalit-o. Noi vom juca un meci cu FC Vaslui, ultimul inaintea startului de Liga a doua. Este un adversar puternic, foarte bun, este important sa joci cu adversari puternici. Rezultatul conteaza mai putin, important este ce acumulari ai. Noi am avut o medie de spectatori de 3-4000 pe meci. Suporterii sunt extrem de pretentiosi, din pacate noi suntem datori publicului nostru“, a declarat fostul international la Sport Total FM.

Oficialul iesean a vorbit si despre anuntul conform caruia Dinamo II si Sportul Studentesc ar urma sa fuzioneze

Nu stiu daca este legal, pentru ca si noi am incercat o fuziune cu o echipa de liga a treia. Cred ca este imposibil sa fuzioneze doua echipe de acelasi nivel. Eu as contesta dreptul de participare, pentru ca fiecare trebuie sa respecte aceleasi reguli. Sa vedem cum vor fuziona Sportul si Dinamo“, a adaugat acesta in emisiunea “Fotbal la matineu”