Reply To: Stiri din presa – Sezon 2013-2014

Home Forums Archive Sezon 2013-2014 Season Stiri din presa – Sezon 2013-2014 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2013-2014

#94679
ngm
Member

MECIUL A FOST CONSIDERAT CA NEPREZENTARE
Sportul a fost sancţionat cu 500 de lei penalitate sportivă!

Cum la omul sărac, nici boii nu trag, Sportul Studenţesc a mai primit o lovitură după decizia de miercuri a Comisiei de Disciplină. Aceasta a judecat cazul CS Baloteşti – Sportul, meciul de cupă de marţea trecută, la care studenţii nu s-au prezentat şi “conform articolului 79/1 RD, jocul se omologhează cu scorul de 3-0 (neprezentare) în favoarea echipei CS Baloteşti, iar clubul Sportul Studenţesc va suporta o penalitate sportivă de 500 de lei”.

Articolul 79/1 din Regulamentul Disciplinar spune că “neprezentarea la un joc oficial, întârzierea la joc peste termenul regulamentar sau neprezentarea carnetelor de legitimare se sancţionează cu pierderea jocului prin forfait”. De remarcat totuşi că în cazul meciului CS Baloteşti – Sportul a fost vorba de o neprogramare a studenţilor ca urmare a neachitării baremului din meciul cu Rapid CFR Suceava din sezonul trecut.

În altă ordine de idei, debutul studenţilor în noul sezon al Ligii a II-a este învăluit în mister, pentru că meciul de mâine cu Rapid CFR apare ca programat, dar nimeni nu a putut da un răspuns concret dacă echipa lui Şiman va faca deplasarea până la Suceava sau nu. În plus, oficialii clubului sucevean îşi pun semne de întrebare cum de a fost posibilă programarea meciului de mâine în condiţiile în care nici până azi nu le-a fost achitată suma de 9.500 de lei de către Sportul, echivalentul cheltuielilor de cazare şi transport de la meciul de pomină din sezonul trecut, aşa cum a decis FRF.

liga2.ro