Reply To: Stiri din presa – Sezon 2013-2014

Home Forums Archive Sezon 2013-2014 Season Stiri din presa – Sezon 2013-2014 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2013-2014

#94681
ramos
Member

Stirea aceasta o fi avind legatura….. cu o eventuala fuziune cu Dinamo II ?

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/in-sfirsit-ciine-ionut-serban-a-semnat-cu-dinamo-are-tupeu-pe-teren-baga-piciorul-fara-frica-407922.htmlhttp://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/in-sfirsit-ciine-ionut-serban-a-semnat-cu-dinamo-are-tupeu-pe-teren-baga-piciorul-fara-frica-407922.html

În sfîrşit, ”cîine”! » Ionuţ Şerban a semnat cu Dinamo: ”Are tupeu pe teren, bagă piciorul fără frică”

Șerban a jucat în două amicale în Anglia, dar nu va evolua diseară, cu Șahtior, fiind selecționat la “naționala” Under 19

Dinamo a rezolvat ieri transferul unui fotbalist polivalent, Ionuţ Şerban, 19 ani, ce poate evolua şi stoper, şi fundaş dreapta, şi închizător.

Preşedintele Constantin Anghelache a oficializat ieri transferul lui Ionuţ Şerban, 19 ani, fotbalist curtat de trei luni de către roş-albii. “Ne-am înţeles cu domnul Şiman, Sportul va avea nişte procente, totul s-a rezolvat, dar nu are rost să dăm detalii”, a comentat Anghelache.

Şerban, care poate evolua atît stoper şi fundaş dreapta, cît şi închizător va semna un acord pe 4 ani, mai ales că el se înţelesese din luna iunie cu dinamoviştii.

Şerban s-a antrenat vreme de-o săptămînă cu roş-albii în stagiul din luna iulie din Anglia, apoi n-a mai fost lăsat de Şiman la pregătiri, mai ales că fotbalistul depuse actele să devină liber de contract.

Ionuţ a fost cerut în mod insistent de către Mulţescu, mai ales că tehnicianul dorea încă un mijlocaş central. Şi coechipierii îl apreciază pe fostul “student”: “Are tupeu pe teren, bagă piciorul fără frică, parcă dă un randament mai bun ca mijlocaş”.

2.000 de euro va fi salariul lunar al lui Şerban la Dinamo

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Zougoula a trecut un prim test
Sosit joi seara în Bucureşti, atacantul ivorian Kevin Zougoula a efectuat ieri dimineaţă un prim set de analize medicale, le-a trecut, dar mai are luni o ultimă vizită de acest gen. Pînă atunci, roş-albii îl vor verifica pe mignonul vîrf, de 1,66 metri, în amicalul de diseară cu Şahtior.

Gazeta a informat ieri despre faptul că ivorianul are două date de naştere, 20 martie 1984 şi 20 aprilie 1988, conform site-ului oficial al federaţiei africane, dar Anghelache spune: “E născut în 1988, am văzut în paşaportul lui şi-n documentele cu care a fost înscris la Champions League în Africa”.

Il Luce nu iartă Steaua
Diseară, în Ştefan cel Mare, de la ora 18:30, Dinamo are amical de lux cu Şahtior, Mircea Lucescu sosind ieri dimineaţă în Bucureşti cu 19 fotbalişti, printre care vedetele Luiz Adriano, Teixeira, Ilsinho şi Cigrinski.

Într-un interviu acordat site-ului fcdinamo.ro, Il Luce a declarat: “Cînd am preluat eu Dinamo, echipa era pe locul 7, iar Steaua triumfa în Europa. Am întinerit echipa şi-n doi ani deveniserăm atît de puternici încît era nevoie ca adversarii să se retragă de pe teren pentru a triumfa cu noi!”.