Reply To: Stiri din presa – Sezon 2013-2014

Home Forums Archive Sezon 2013-2014 Season Stiri din presa – Sezon 2013-2014 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2013-2014

#94684
ramos
Member

http://sptfm.ro/2013/09/09/exclusiv-sportul-studentesc-este-in-pragul-desfiintarii-emilian-hulubei-a-anuntat-ce-se-intampla-cu-jucatorii-echipei-din-regie/

luni, septembrie 9, 2013 9:01 pm, a consemnat: Octavian Arsene 4 | FOTBAL INTERN, Liga II
EXCLUSIV / Sportul Studentesc este in pragul desfiintarii! Emilian Hulubei a anuntat ce se intampla cu jucatorii echipei din “Regie”
Cuvinte cheie: desfiintare, Emilian Hulubei, jucatori, memorii, sportul studentesc, vasile siman

Sportul Studentes nu a fost pragramat la primul meci al noului sezon al ligii secunde. Echipa din “Regie” risca sa fie exclusa din campionat daca nu va juca nici meciul urmator. Emilian Hulubei a anuntat ca toti jucatorii clubului si-au depus memorii si pot deveni liberi, chiar daca Vasile Siman a depus memorii impotriva memoriilor jucatorilor.
“Se pare ca Sportul va disparea. Sunt 70 de memorii depuse de jucatori, atat la juniori cat si la seniori. Domnul Siman a facut recurs pentru vreo 50 din ei. Nu cred ca va avea castig de cauza si va ramane fara jucatori. Nu mai are cu cine sa joace. Probabil ca domnul Siman va mai vinde vreo doi jucatori si apoi va inchide portile. Ferfelea negocia chiar acum cu CSU Craiova. Serban a mers la Dinamo“, a spus noul presedinte al AFAN la Sport Total FM.