Reply To: Stiri din presa – Sezon 2013-2014

Home Forums Archive Sezon 2013-2014 Season Stiri din presa – Sezon 2013-2014 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2013-2014

#94687
dragos
Member

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-b/exclusiv-dacian-varga-l-a-batut-mar-pe-vasile-siman-dupa-ce-l-a-tras-in-afara-curtii-frf-408772.html

Exclusiv » Dacian Varga l-a bătut măr pe Vasile Şiman, după ce l-a tras în afara curţii FRF!

Astăzi s-a judecat la FRF cazul jucătorilor Sportului Studenţesc. Dacian Varga a avut un conflict violent cu patronul Vasile Şiman, pe care l-a bătut măr în curtea Federaţiei! Cele două părţi au explicat incidentul pentru GSP.RO:

Replica lui Dacian Varga: “M-am bucurat că sînt liber de contract şi astăzi am primit vestea că am semnat un nou contract cu Sportul. M-am trezit aşa, din senin, cu un nou contract!

Este înregistrat cum că eu am semnat cu Sportul cu 30.07.2013. Culmea tupeului, a obrăzniciei şi a golăniei! Este vorba despre un contract pe un an de zile. Pentru că este criză, atunci eu aveam un salariu de 5.000 de euro pe lună, dar acum am 4.000.

Merg la poliţie acum să fac plîngere penală! Pe fiecare pagină este o altă semnătură. Sînt 10 pagini. Nu pot sta aşa. Cine poate să creadă că după ce ne-am măscărit la televiziuni, eu aş fi putut vreodată să semnez un nou contract?

Cînd m-a văzut la FRF, Şiman a rîs la mine şi mi-a zis că m-a rezolvat iar. După asta, m-a invitat la bătaie. Ne-am luat la harţă, el mi-am rupt tricoul şi hainele de pe mine”, a spus Dacian Varga.

Replica lui Vasile Şiman: “Nu comentez, domnule! Nu s-a întîmplat nimic, din punctul meu de vedere. Păi azi nu s-a judecat nimic cu Varga. Nu e nimic adevărat. Dar pe dumneavoastră v-a sunat cineva?”

Reacţia lui Emilian Hulubei, preşedintele AFAN: “Astăzi s-a aflat de acest nou contract, care este înregistrat la FRF. Trebuie să vedem dacă există în patru exemplare, fiindcă deocamdată apare doar unul. Jucătorul nu-şi recunoaşte semnătura, decît cea de pe prima pagină, nu şi de pe celelalte trei.

Un aspect suspect este că reprezentantul clubului Sportul Studenţesc este fostul preşedinte Gheorghe Cristea, care nu mai e la echipă de un an şi jumătate. Vom face plîngere penală ca să demonstrăm că e fals. Şi vrem să aflăm cum a fost înregistrat”.

O relaţie tumultuoasă: nu e prima bătaie
Sezonul trecut, înaintea returului, Şiman şi Varga au avut un conflict înaintea partidei Sportul Studenţesc-Farul Constanţa, 0-3 la masa verde. Atunci, patronul Sportului a aruncat cu o masă şi cîteva scaune înspre Dacian Varga, pe stadionul Juventus din Colentina.

Dacian Varga se afla sub contract cu Sportul Studenţesc, din 2004, şi a încercat în repetate rînduri să părăsească echipa din Regie. În urmă cu cîteva zile, jucătorul în vîrstă de 28 de ani a fost declarat liber de contract şi a început să îşi caute angajament.