Reply To: Stiri din presa – Sezon 2013-2014

Home Forums Archive Sezon 2013-2014 Season Stiri din presa – Sezon 2013-2014 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2013-2014

#94689
C C UK
Member

http://www.dolce-sport.ro/fotbal/fotbal-intern/sportul-studentesc-exclusa-din-liga-a-ii-a-ce-urmeaza-acum-25163/

A distrus TRECUTUL,PREZENTUL SI VIITORUL acestui club.

Sportul Studențesc – exclusă din Liga a II-a. Ce urmează acum

Sportul Studenţesc a fost exclusă din campionatulul Ligii a II-a de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal (FRF), urmând ca sezonul viitor să fie înscrisă în Liga a III-a
“În baza art. 79.9, coroborat cu art. 42.3 din Regulamentul Disciplinar, se hotărăşte excluderea echipei de Liga a II-a, seria I, a SC FC Sportul Studenţesc SA şi retrogradarea ei, aceasta urmând să participe în anul competiţional următor în campionatul categoriei inferioare, respectiv în Liga a III-a a Campionatului Naţional organizat de Federaţia Română de Fotbal.

În baza art. 79.9, coroborat cu art. 42.3 din Regulamentul Disciplinar, se sancţionează cu excluderea din competiţie şi retrogradarea echipelor de juniori A şi B ale clubului Sportul Studențesc, urmând ca acestea să participe în anul competiţional următor în campionatul categoriei inferioare”, se arată într-un comunicat al FRF.

Clubul din Regie are drept de recurs la această decizie.

Comisia de Disciplină a FRF a luat această măsură, după ce a obligat Sportul Studenţesc să plătească cheltuielile de organizare la partida cu Rapid CFR Suceava din campionatul trecut.

În luna iunie, Comisia a obligat Sportul Studenţesc să suporte cheltuielile de deplasare, cazare şi masă ale grupării moldave, în sumă de 9.474 de lei, însă clubul bucureştean nu a făcut acest lucru, astfel încât “alb-negrii” nu au fost programaţi la meciurile din acest sezon al ligii secunde.