Reply To: Stiri din presa – Sezon 2013-2014

Home Forums Archive Sezon 2013-2014 Season Stiri din presa – Sezon 2013-2014 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2013-2014

#94691
cameliu
Member

sptfm.ro:

miercuri, septembrie 25, 2013 4:24 pm, a consemnat: Mihai Constantin
EXCLUSIV / Jaf si despotism in Regie. Mircea Sandu il da in vileag pe Vasile Siman

Fost jucator al Sportului Studentesc, presedintele FRF, Mircea Sandu dezvaluie in urma informatiilor pe care le detine ca echipa din Regie a fost spoliata de propriul ei patron, Vasile Siman. Seful federatiei spune ca sumele ce s-ar fi cuvenit sa ajunga in conturile jucatorilor sau a clubului au fost deviate catre buzunarele lui Siman.

Dupa trei etape in care Sportul Studentesc nu a fost programat deloc in noul sezon de Liga 2, din cauza datoriilor, oficialii FRF au dispus excluderea echipei din liga a doua, incheiind totodata o lunga perioada de calvar pentru jucatorii echipei.

“Din cate date am eu, Comisia de Disciplina a decis excluderea din liga a doua. In aceste conditii jucatorii devin liberi. S-a solicitat de la Sociatia Municipala tabelul cu jucatorii care pot juca in liga a patra. Apoi, la 20 de minute, m-am trezit cu Siman la Federatie. Banii care s-au luat erau folositi in interese private, jucatorii au fost platiti in haine si televizoare, batuti, injurati. Dar s-a cam terminat”, a declarat Mircea Sandu in exclusivitate pentru Sport Total FM.

Atacant timp de 15 ani al formatiei din Regie (1971-1986), Mircea Sandu evoca vremurile de glorie ale Sportului Studentesc, pe vremea cand spectatorii se imbulzeau la derby-urile din primul esalon.

“Pentru cei care iubesc Sportul Studentesc, acesta a insemnat o scoala, am fost crescuti intr-un anumit spirit. O parte dintre cei crescuti aici au ajuns oameni importanti. Atunci cand invingeam Steaua, Dinamo si ne luptam la titlu, oamenii au stiut sa aprecieze. Erau 70.000 de oameni la meciuri. Cu atat mai mult, ma doare sa vad ca fotbalul romanesc are o atractie pentru suporteri foarte mica, jucatorii de fotbal nu mai sunt oameni seriosi. Si noi aveam libertate duminica si luni, dar de marti se termina cu distractia, treceam la munca, la scoala.

Sportul a fost o echipa importanta, a dat jucatori la echipa nationala. Era o echipa care a atras valori ale fotbalului romanesc”, a mai spus Mircea Sandu.