Reply To: Aurel Eugen Muntean ("Munteanu I")

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Aurel Eugen Muntean ("Munteanu I") Reply To: Aurel Eugen Muntean ("Munteanu I")

#94711
razvanR
Member

Reuniune de familie, la meciul cu Grecia, pentru Ilie Nastase! A mers la stadion cu sotia si cu nasul

La fel de emotionati, inghetati si la final… dezamagiti au fost si Ilie Nastase si proaspata sa sotie, Brigitte. Cei doi au venit la meci insotiti de nasul de cununie, milionarul Aurel Muntean, precum si de fiica tenismanului cu fosta sa sotie, Amalia. Meciul de aseara a marcat pentru cuplul Brigitte-Nastase o dubla premiera: prima iesire a celor doi soti dupa nunta, precum si prima iesire a Alessiei, fiica lui din casnicia anterioara, in compania proaspetei sotii a tatalui sau. Micuta Alessia nu s-a dezlipit nicio clipa de tatal sau, cei doi comentand aprins toate fazele.

Fost sportiv de performanta, Muntean a facut avere din imobiliare. Detine un impresionant portofoliu imobiliar, de peste 400 de spatii comerciale din intreaga tara, cele mai cunoscute fiind magazinul Victoria si “Circul Foamei” din Bucuresti. In plus, el detine celebrele hoteluri Imparatul Romanilor din Sibiu si Poiana Brasov.

Melancolic probabil dupa vremurile in care juca fotbal pentru echipa Sportul Studentesc, milionarul s-a accesorizat cu un fular in culorile echipei sale de suflet.

Muntean le-a fost nas de cununie, in urma cu doua saptamani, lui Ilie Nastase si proaspetei sale sotii.
Nunta s-a desfasurat chiar la hotelul pe care-l detine milionarul la Poiana Brasov. Cei doi formeaza un cuplu din anul 2010. Amandoi au mai fost casatoriti. Ilie Nastase are cinci copii din casniciile anterioare, iar Brigitte – doi copii. Totul despre nunta lui Ilie Nastase cu Brigitte Sfat!

http://ro.omg.yahoo.com/reuniune-familie-la-meciul-cu-grecia-pentru-ilie-170202636.html