Reply To: Centenar 1916-2016

#94777
razvanR
Member

Sportul Studentesc isi sarbatoreste centenarul!
EXCLUSIV / Gabriela Mitroi: ”Va aparea istoria Sportului Studentesc. Va vedea lumina tiparului intr-o luna sau doua.”

http://sptfm.ro/2016/02/10/sportul-studentesc-isi-sarbatoreste-centenarul-exclusiv-gabriela-mitroi-va-aparea-istoria-sportului-studentesc-va-vedea-lumina-tiparului-intr-o-luna-sau-doua/

Infiintat pe 11 februarie 1916, Clubul Sportiv Sportul Studentesc urmeaza sa implineasca 100 de ani de existenta. Cu o zi intainte de sarbatorirea centenarului, directoarea clubului, Gabriela Mitroi, a anuntat, la Sport Total FM, in emisiunea ”Trafic Sport”, ca, in curand, va aparea o carte cu istoria Sportului Studentesc.

”Clubul nostru a fost membru fondator al unor federatii nationale, baschet, volei, atletism, natatie.

Am crescut in ograda Sportului Studentesc si am trait istoria ultimilor 30 de ani.

Nu cred ca s-a facut vreodata performanta la Sportul Studentesc in pozitie de drepti. S-a facut performanta, iar valorile care ne-au animat au fost altele. Prietenia, respectul, spiritul de echipa.

Va aparea istoria Sportului Studentesc. Va vedea lumina tiparului intr-o luna sau doua. S-a facut o documentare foarte buna si sper sa nu lipseasca nimic.

Au fost nume mari care au trecut pe la Sportul Studentesc. Am avut si sporturi precum hochei pe iarba.

Acum avem 12 sectii la Sportul Studentesc (badminton, baschet, baseball si softball, dans sportiv, hochei, karate, kaiac, yachting, modelism, polo, rugby si tenis). La hochei continuam sa avem activitate desi nu exista niciun patinoar in Bucuresti.

Sportul Studentesc a redat bucurestenilor 7 ha din Parcul Herastrau”, a declarat Gabriela Mitroi, la Sport Total FM.