Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › 01.04.2005 Universitatea Craiova – Sportul Studentesc
- This topic has 82 replies, 14 voices, and was last updated 18 years, 1 month ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
March 24, 2005 at 5:57 pm #70589
DAN VALER MOLDOVAN
MemberIn mod normal ar trebui sa batem. Bondrea nu are timp sa lege o echipa si sa+i schimbe total fatza in doua saptamani. la noi e problema, asa cum zicea si Dragos. Cand o sa ma contrazica oare echipa asta?
Sa+ti lipseasca UN SINGUR JUCATOR si sa nu mai fii in stare sa legi nimic, ssa nu mai ai capacitatea sa ajungi in situatii de gol, mi se pare aberant! Aberant!
Facem meciuri bune si implicit scoruri frumoase in turneul de pregatire si nu legam nimic acasa cu o echipa dinamo patetica! Ca asta ma doare tare, dinamo a fost groaznica in acel meci! Nu+mi ramane decat sa sper ca jucatorii ne vor confirma la Craiova ca meciul cu Dinamo a fost blat. suport mai usor ideea ca a fost blat decat ca suntem iar incapabili si labili.March 25, 2005 at 7:41 am #70590Tavi
MemberMeciul cu dinamo a fost un blat tacit (pt ca toata lumea a avut de castigat ceva, inclusiv Dan Petrescu – experienta 😈 ) si sper ca jucatorii sa nu fie afectati de aceasta infrangere. POate tactica lui Dan ca meciul cu Dinamo nu conteaza are un sens pe termen lung. Sper ca cel de la Craiova sa conteze si Dan sa aiba clarviziunea de a-i aseza in teren astfel incat sa le dejoace spiritul ofensiv pe care intentioneaza Bondrea sa-l insufle (e singura lor sansa sa faca ceva).
Daca Dan stie sa-i aseze in teren la Craiova i-am batut cu doua goluri pe final de meci
March 25, 2005 at 9:50 am #70591wex
MemberCind va veni oare vremea cind nu ne vom mai pune problema invingatoarei cu o echipa aflata pe ultimul loc in clasament?
March 25, 2005 at 10:39 am #70592dragos
Memberraman la ideea ca, meciul cu din(u)amo a fost doar un accident si antrenorul impreuna cu echipa pot demonstra pe viitor forma buna atinsa in amicale………DOAMNE AJUTA-I !!!!!!!!
cu SPORTUL FOREVER !!!!!
oricum, la craiova va fi presiunea publicului, care vor da navala la stadion pentru a-i da aripi lui bondrea & co.
March 25, 2005 at 12:07 pm #70593wex
MemberTrebuie tinut cont si de suporteri, va fi primul meci oficial acasa pentru Universitatea dupa aproape 5 luni. Dar asta poate fi o arma cu doua taisuri – un inceput slab de meci pentru olteni ii va irita pe suporteri.
March 25, 2005 at 12:15 pm #70594DAN VALER MOLDOVAN
Memberwex…ai mare dreptate.
March 25, 2005 at 4:55 pm #70595dragos
Membersi se stie: oltenii sunt IUTI la manie……
March 28, 2005 at 9:41 am #70596dragos
Memberplesan a fost accidentat in meciul cu olanda si va fi indisponibil 5-6 zile….
poate nu va juca cu noi; oricum, la meciul din regie, chiar daca a jucat
A LIPSIT CU DESAVARSIRE !!!!March 28, 2005 at 1:34 pm #70597ovidiu
MemberDupa ce am vazut meciul de la Alba Iulia (pe viu) si cel cu Dinamo (la tembelizor) sper ca dupa una calda-una rece sa vina UNA CALDA.
Plesan n-a jucat nimic in meciul nationalei (ce cap o fi avut Piturca de l-a bagat), iar Bondrea ca antrenor nu m-a impresionat niciodata.
Totul e ca baietii dupa relaxarea avuta sa priceapa ca o infrangere la Craiova le-ar cam da batai de cap.
Meciul cu Dinamo a trecut. Dupa mine a fost o jignire adusa fotbalului.
Iar in meciul ce urmeaza sper intr-o mobilizare a echipei.
Sa nu uitam ca oltenii sunt destul de duri pe teren propriu, iar acum sunt si foarte motivati de pozitia ce o au in clasament+schimbarea antrenorului.VIVA SPORTUL STUDENTESC
March 28, 2005 at 5:10 pm #70598cameliu
MemberSPORTUL / 17:30
Tibi Bălan, probabil absent contra Craiovei
Accidentat în meciul cu Dinamo (0-1), Tiberiu Bălan are şanse mici să evolueze vineri împotriva Craiovei. „Trebuia să încep de azi alergările, dar doctorul a spus să mai aştept. Nu cred că o să pot juca cu Universitatea Craiova, cel mult voi intra în ultimele 10 minute”, a declarat astăzi căpitanul Sportului.Paul Muntenescu
March 28, 2005 at 9:04 pm #70599cameliu
MemberDan Petrescu atacă LPF-ul
Antrenorul Dan Petrescu e nemulţumit de faptul că oficialii LPF nu au amînat partida de vineri dintre Universitatea Craiova şi Sportul. “Am trei jucători convocaţi la loturile naţionale, pe Gigel Bucur, Curelea şi Ciupe, care vor ajunge de-abia joi după-amiază în ţară. Cînd vine vorba de Sportul, nu se poate face nimic niciodată. Sîntem prea mici”, consideră Dan Petrescu.
(Alexandru ŞTEFAN)March 28, 2005 at 9:05 pm #70600cameliu
Member“Sînt terminat”
Mihăiţă Pleşan este foarte supărat că nu va evolua în partida cu Sportul Studenţesc şi că nu a putut ajuta naţionala lui PiţurcăChiar dacă are umărul imobilizat şi nu are voie să facă mişcare, internaţionalul “juveţilor” a fost prezent ieri la antrenamentul Universităţii, exprimîndu-şi regretul că nu va fi refăcut pentru meciul capital pe care-l va disputa echipa sa vineri în campionat.
Pro: Poţi juca împotriva Sportului Studenţesc?
Mihăiţă Pleşan: Medicii mi-au spus că o săptămînă nu am voie să fac mişcare. Trebuie să îmi feresc umărul de orice efort. Îmi pare rău de cele întîmplate, parcă e un blestem. Mi-aş fi dorit enorm să fiu în teren la Skopje şi vineri să ajut Universitatea să cîştige partida crucială cu Sportul Studenţesc.Pro: Cum te simţi după toate evenimentele din ultima săptămînă?
Mihăiţă Pleşan: Sînt terminat după cele întîmplate în ultima vreme la Universitatea şi acum a venit şi accidentarea la umăr.Pro: O să fie greu fără tine în teren?
Mihăiţă Pleşan: Probabil că era nevoie de mine în meciul de vineri, dar nu cred că se poate face nimic. Aşa este cînd intervine soarta.Zeno Bundea are febră şi este incert
După accidentarea lui Mihăiţă Pleşan, un alt fotbalist din unsprezecele lui Bondrea a devenit incert pentru partida cu Sportul. Zeno Bundea nu a fost prezent ieri la antrenament, din cauza unei răceli puternice. Mijlocaşul oltean a avut temperatură 40 de grade şi a stat toată ziua ţintuit la pat. “Sper ca mîine (n.r. – azi) să nu mai am nimic şi să revin la antrenament”, a spus Zeno.
March 29, 2005 at 8:22 am #70601dragos
Memberjucatorii convocati, sper sa se intoarca de la skopje sanatosi, pentru ca nu ne trebuie absenti……
March 29, 2005 at 8:23 am #70602dragos
Member@cameliu wrote:
Dan Petrescu atacă LPF-ul
Antrenorul Dan Petrescu e nemulţumit de faptul că oficialii LPF nu au amînat partida de vineri dintre Universitatea Craiova şi Sportul. Am trei jucători convocaţi la loturile naţionale, pe Gigel Bucur, Curelea şi Ciupe, care vor ajunge de-abia joi după-amiază în ţară. Cînd vine vorba de Sportul, nu se poate face nimic niciodată. Sîntem prea mici, consideră Dan Petrescu.
(Alexandru ŞTEFAN)are dreptate, bursucul, partida se putea juca sambata lejer.
March 29, 2005 at 10:49 am #70603Tavi
Member„Asta-i Republica Oltenia!”
Mario Morcov (Craiova)După doar două meciuri jucate în tricoul Universităţii, unul în campionat şi unul în Cupă, Vivi Răchită s-a despărţit de gruparea din Bănie. Ieri după-amiază, el şi-a încasat restanţele financiare din partea patronului Dinel Staicu, apoi a plecat acasă, la Ploieşti, cu gîndul să se retragă din fotbal. “La aproape 35 de ani, ce să mai fac?! O să încerc o carieră de antrenor”.
Ex-stelistul i-a atacat pe Staicu şi pe Marian Bondrea, ce-i care au decis îndepărtarea lui de la Craiova: “Asta e Republica Oltenia, nu mă puteam opune! Ştiţi cum se fac contractele în România, sînt doar în favoarea clubului. Au vrut să scape de mine şi n-am putut să-l pun într-o situaţie jenantă pe Pavel Badea, cel care a insistat să vin aici. Bondrea spune că a decis să renunţe la mine după ce a vizionat o casetă cu un meci de-al nostru, numai că partida pe care a urmărit-o a fost cea de campionat de la Constanţa, în care n-am evoluat nici un minut!”.
Pleşan ratează sigur Sportul
Întors de la “naţională” cu o disjuncţie la clavicula stîngă, Mihăiţă Pleşan nu va juca vineri împotriva Sportului, dar e posibil ca accidentarea să-l împiedice să evolueze şi în runda viitoare, cu Poli Iaşi, în deplasare. Mijlocaşul oltenilor a fost ieri primul pacient al noului doctor al juveţilor, Andrei Tohăneanu, care l-a înlocuit pe Claudiu Stamatescu, plecat la Al Ittihad, împreună cu Puiu Iordănescu. În urmă cu un an, Tohăneanu a fost translatorul lui Nicolo Napoli. -
AuthorPosts
- The topic ‘01.04.2005 Universitatea Craiova – Sportul Studentesc’ is closed to new replies.