Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › 01.04.2005 Universitatea Craiova – Sportul Studentesc
- This topic has 82 replies, 14 voices, and was last updated 18 years, 1 month ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
April 1, 2005 at 10:59 am #70619
Radu Dobrin
Membermeciul de la craiova e transmis de total sport..
cameliu…cazimir..florin (m)…intrati si pe chatul lor..poate ii putem influenta spre obiectivism
April 1, 2005 at 12:01 pm #70620cameliu
Memberesti sigur ca-l dau?
ca pe sit-ul lor apare programul de joi doar…April 1, 2005 at 12:19 pm #70621dragos
Membersa speram ca vom JUCA ATENT si EFICIENT !!!!
SA JUCATI BINEEEEE !!!
April 1, 2005 at 12:23 pm #7062207Ex
Keymaster@Radu Dobrin wrote:
meciul de la craiova e transmis de total sport..
cameliu…cazimir..florin (m)…intrati si pe chatul lor..poate ii putem influenta spre obiectivism
Eu voi fi la servici asa ca nu stiu cat de des voi putea intra pe chatul lor. O sa incerc insa.
April 1, 2005 at 1:20 pm #70623cameliu
MemberCaz, daca ai casti, nu trebuie sa intri pe chat!
radio.totalsport.ro
Numa sa transmita meciul…
April 1, 2005 at 1:43 pm #70624petschovschi
MemberS-ar putea ca meciul sa fie “blat”.
Mai multe case de pariuri din strainatate au blocat meciul: wettpunkt, gamebookers, betandwin, 10bet. E foarte ciudata situatia si asta inseamna ca s-au pariat sume foarte mari pe victoria Craiovei.
Ce stiti ?April 1, 2005 at 2:33 pm #70625cameliu
MemberMeciul poate fi urmarit in direct pe Radio Craiova-Maxima.
http://66.252.5.170:8020/listen.pls
(de pe forumul craiovei)
April 1, 2005 at 2:49 pm #70626dragos
Member@petschovschi wrote:
S-ar putea ca meciul sa fie “blat”.
Mai multe case de pariuri din strainatate au blocat meciul: wettpunkt, gamebookers, betandwin, 10bet. E foarte ciudata situatia si asta inseamna ca s-au pariat sume foarte mari pe victoria Craiovei.
Ce stiti ?blat de ce????
sportul n-are treaba cu asa ceva……..
ca, doar nu s-ar lasa sportul batuta sa intram noi in galeata?????April 1, 2005 at 3:18 pm #70627cameliu
MemberSCANDAL!!!
din gsp:
Au fost contactaţi de olteni jucătorii Sportului?
Paul Muntenescu, Ovidiu Minea (Iaşi)Atmosfera din jurul meciului U Craiova – Sportul, care va începe la ora 20:00, s-a încins. Conform unor surse din cadrul clubului din Regie, mai mulţi jucători ai lui Dan Petrescu au fost contactaţi pentru a trînti meciul! Aceştia l-au informat pe antrenor, care s-a enervat teribil. “Ce sumă au zis? Am să vă dau eu aceşti bani din buzunarul meu, numai să-i bateţi pe olteni!”, ar fi izbucnit Petrescu.
Se spune însă că întîi ar fi fost sunat preşedintele “studenţilor”, Vasile Şiman, căruia i s-ar fi cerut un aranjament, dar acesta a refuzat, pasul următor fiind contactarea fotbaliştilor. Şiman nu a negat informaţiile, limitîndu-se să declare că nu a fost sunat de nimeni din conducerea Universităţii.
La conferinţa de presă de joi, şi Ionuţ Popa, antrenorul lui Poli Iaşi, a mărturisit că “mă tem de jocurile de culise. Toată lumea se înghesuie să dea soluţii pentru salvarea Universităţii!”.“Jucătorii pot demonstra dacă au fost contactaţi. Să spună de pe ce număr au fost sunaţi!”
Dinel Staicu1 aprilie 2005
April 1, 2005 at 3:30 pm #70628Radu Dobrin
Member@cameliu wrote:
esti sigur ca-l dau?
ca pe sit-ul lor apare programul de joi doar…da…i-am intrebat si au zis ca da….ma rog ..cit de mare garantie inseamna asta…
April 1, 2005 at 3:31 pm #70629Radu Dobrin
Member@cameliu wrote:
Meciul poate fi urmarit in direct pe Radio Craiova-Maxima.
http://66.252.5.170:8020/listen.pls
(de pe forumul craiovei)
e prelare de undeva?…sau e vre-un talent local care comenteaza?
April 1, 2005 at 3:38 pm #70630cameliu
Member@Radu Dobrin wrote:
e prelare de undeva?…sau e vre-un talent local care comenteaza?
Surprise!!!
Sper sa fie comentariul de pe national TV, ca de astia de pe radiototal m-am lamurit!April 1, 2005 at 3:40 pm #70631Radu Dobrin
Memberhmm…sint oricum o alternativa la un talent local din banie…om vedea
April 1, 2005 at 5:09 pm #7063207Ex
KeymasterHai ca a inceput meciul. Sper ca ai nostri sa nu se injoseasca si sa faca blat.
April 1, 2005 at 6:36 pm #70633Giani
Membere transmis, si Capitanul a marcat
). Avem inca 1-0. Sper o “reluare”.
Oae il inlocuieste pe Radoi in min. 75.
Min. 76, lovitura libera 35 m, Mazilu reia cu capul din suprafatza de pedepasa, Guso prinde.
Min. 82: Curelea il inlocuieste pe Mazilu. Poate repeta isprava cu olandezii.
Min. 86, intra Dedu in locul lui Secareanu.
Trei schimbari post pe post. Intre timp, suporterii olteni si-au ars steagurile si au fost evacuati de jandarmi. Alti suporteri au parasit arena din proprie initiativa.
87′ Bordeanu, al doilea cartonas galben si a fost eliminat. Egalitate numerica, un pic cam prea tarziu, gospodin Balazs Bacs.
VICTORIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
de parca i-am fi batut pe Dinamo
; consider ca acest meci a fost mult mai important pentru noi decat cel cu Dinamo, avand in vedere miza de “subsol”. Dovada in plus ca meciul de acum 2 saptamani fost un tragic accident. Parca ii vad la anul cum se injura cu suporterii Pandurilor.
-
AuthorPosts
- The topic ‘01.04.2005 Universitatea Craiova – Sportul Studentesc’ is closed to new replies.