01.04.2005 Universitatea Craiova – Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 01.04.2005 Universitatea Craiova – Sportul Studentesc

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 83 total)
  • Author
    cameliu
    Member

Bravo Costine! Bravo Dane, bravo la totzi!

Am cistigat fara balan si fara Gigel si in 10 oameni!
    Admirabil!

LALALALA SCRIE B-UL PE CRAIOVA.
    AM FOST PESTE EI SI CAND L-AU DAT PE MAXIM AFARA AM CREZUT CA BALAJ A VENIT “SA NE FACA” CUM ZICE NEA STEFAN DE SUB PIETRICICA. DAR ORICUM AM DOVEDIT INCA O DATA DACA ERA NEVOIE CA SUNTEM O ECHPA MARE SI CA PUTEM SA BATEM SI UN ARBITRAJ MAI MULT SAU MAI PUTIN POTRIVNIC.
    BRAVO BAIETI SI SPER SA MERGEM DIN BINE IN MAI BINE.

Giani
    Member

Am invins, dar pe cine????? o echipa complet dezorganizata. Si inca in cele mai defavorabile conditzii: cu eliminare absolut gratuita in minutul 35 (era apanajul oltenilor cu italienii, acum vreo 20 si ceva de ani), fara Tibi si Gigel, unul accidentat si altul prea obosit dupa infernul din Macedonia, si fara Ciupe, timp de inca pe putin 6 luni…

Orgoliul oltenes a fost singura lor arma… noi ne-am bazat pe stiinta de forbal, si am invins. Practic putem spune ca am scapat de griji, mai ramane lupta pentru un loc cat mai avansat (ceva gen 4-6).

cameliu
    Member

Cel de la National TV in prima faza au zis ca rosu a fost aiurea, insa dupa pauza au zis ca a fost meritat cind au vazut reluarile.
    Si comentatorii au fost un pic cu noi… macar ei!

07Ex
    Keymaster

@petschovschi wrote:

S-ar putea ca meciul sa fie “blat”.
    Mai multe case de pariuri din strainatate au blocat meciul: wettpunkt, gamebookers, betandwin, 10bet. E foarte ciudata situatia si asta inseamna ca s-au pariat sume foarte mari pe victoria Craiovei.
    Ce stiti ?

Dupa cum s-a vazut Sportul a jucat pe bune si a castigat in Banie meritat. Orice alte comentarii pe tema asta sunt nule.

Radu Dobrin
    Member

si prin rezultatul asta, toate 5 echipele din bucuresti sint la ora actuala in primele 6 locuri din clasament

Radu Dobrin
    Member

@cameliu wrote:

Meciul poate fi urmarit in direct pe Radio Craiova-Maxima.

http://66.252.5.170:8020/listen.pls

(de pe forumul craiovei)

nu am putea si noi sa facem asta pentru toate meciurile pe care le jucam?…ce ne-ar trebui?

multi
    Member

@cameliu wrote:

@dragos wrote:

fc arges a gasit intelegere la lpf pentru jucarea meciului sambata in loc de vineri (cum jucam si noi) si ei au la lotul de tineret doar 1 jucator (pe prepelita)…..
    asa ca, danezul are dreptate……..HUUUUOOOOO LPF !!!!
    HHHUUUUOOOOO MITICA de la liga !!!!!
    porcule gras ce esti !!!!!

Si FC Arges joaca vineri!
    LPF a (re)decis sa se joace vineri!!!

Si totusi (chiar daca pana la urma a iesit bine…) parerea unora e ca Mitica & Co nu se omoara de dragul nostru :

“Să nu ne dăm rotunzi, că ne înţepăm la colţuri! Dovada? Din campionatul cu care se făleşte Dragomir, în ambele meciuri au evoluat cîte opt jucători. E clar că Liga nu face nimic pentru calitate, ci numai jocuri de interese. De aceea, Sportul ar trebui să zică merci că n-a fost pus să joace la Craiova joi dimineaţă, tot cu Balaj arbitru! După sugrumarea alb-negrilor cu neprogramarea, în folosul Bacăului pesedist, aş sugera LPF să încerce acum şi cu cianură! “dan.patrascu@prosport.ro

dragos
    Member

are dreptate gazetarul de la prosport, insa ce-i poti face lu’ mitica de la liga???? aseara, la recursul etapei, nasu’ a declarat ca nu va mai candida pentru sefia frf la alegerile din aceasta iarna…..mitica ar trebui sa-i urmeze exemplul !!!!!!!

revenind la meci, pot spune ca n-am mai vazut demult timp ECHIPA NOASTRA JUCAND CU ATATA AMBITIE, ARDOARE, DARUIRE……in ciuda eliminarii gratuite, baietii au strans din dinti si au jucat si IMPOTRIVA ARBITRULUI (care ar fi dat 11m pentru olteni imediat, daca i-am fi oferit ocazia)…..
    facand o paralela intre cotul aplicat de radoi lui giuchici in meciul cu apulum si cotul lui maxim, ioanitoaia a afirmat ca maxim putea primi un galben, iar radoi ELIMINARE !!! ca sa nu mai comentam, intrarea CRIMINALA (pe glezna) a pensionarului de papura la Costin LAZAR, fara a primi nici macar galben, cu toate ca trebuia DIRECT ROSU !!!!!
    balaj ai ramas REPETENT la cartonase !!!!
    FELICITARI ECHIPEI !!! FELICITARI COSTINE !!!
    nu stiu pentru ce a jucat echipa (pentru neconfirmarea zvonurilor cu blatul, pentru banii promisi de dan petrescu etc), dar a facut-o EXEMPLAR !(sorin cartu comenta rezultatul, spunand ca, Lazar este CEL MAI BUN MIJLOCAS DIN TARA……iar, acum cativa ani, cand cartu a antrenat in banie i-a sugerat lui dinel sa cumpere multi jucatori de la sportul, care tocmai cazuse in B, in acest fel realizandu-se o simbioza SPORTUL-CRAIOVA…cartu admira de multa vreme echipa sportului studentesc enumerand chiar si jucatorii valorosi care au plecat la alte echipe)
    NE-AM APARAT EXEMPLAR, am facut presing;
    cand pierdea cineva mingea, imediat veneau alti jucatori sa-l ajute;
    Edy a parat cateva MINGII pe care scria gol……
    dupa meci l-am sunat pe LAZAR si l-am felicitat pentru reusita, spunandu-i ca suntem pe locul 6, iar el mi-a spus ca TOTI baietii ISI DORESC SA URCE CAT MAI SUS in clasament!!!! mi-a promis ca va dialoga cu noi pe forum…..tot el mi-a spus, ca prin acest rezultat i-a demonstrat lui MISTER ca echipa poate juca FF.BINE si fara Gigel sau Tibi…….mi-a spus ca nu sunt accidentari dupa acest meci………..
    ne-au ajutat si rezultatele celorlalte meciuri de am ramas pe locul 6……

cu SPORTUL FOREVER !!!!

dragos
    Member

Gigel Bucur trebuia sa inceapa meciul din primul minut, insa cu 1/2h inainte de inceperea meciului, i s-a facut rau si a lesinat; noroc ca langa el se afla psihologul echipei, care l-a tinut sa nu cada…..nu a fost nimic grav,
    el revenindu-si la scurt timp, insa nu a mai fost intodus pe teren.

dragos
    Member

Gigel Bucur declara la intoarcerea din macedonia ca, atat el cat si colegul sau Curelea nu vor putea pune geana pe geana, decat dupa victoria din meciul cu craiova……si uite, a avut dreptate………

pe forumul oltenilor era mare tristete, cu toate ca inainte de meci, toti pronosticau 1 (victoria gazdelor)……entuziasmul oltenesc !!!!

probabil, baietii nostri, dupa meci, au baut un pahar de bere (blonda de craiova) si au mancat un CARNACIOR OLTENESC de dinel, plesanel, bondrarel, papurel, bundel, lutel, badel etc.etc……….SA VA FIE DE BINE !!

dragos
    Member

pe forumul juvetilor, un oltean confirma faptul ca, cineva din cadrul clubului oltean l-a contactat pe siman pt. a “tranti” meciul, insa acesta a refuzat oferta…….alt oltean pe acelasi forum ridica semne de intrebare despre corectitudinea partidei sportul-dinamo (cititi mesajele de pe forumul oltean cu privire la partida craiova-sportul si va veti convinge)….

Radu Dobrin
    Member

@dragos wrote:

Gigel Bucur trebuia sa inceapa meciul din primul minut, insa cu 1/2h inainte de inceperea meciului, i s-a facut rau si a lesinat; noroc ca langa el se afla psihologul echipei, care l-a tinut sa nu cada…..nu a fost nimic grav,

nu prea inteleg…i-a fost rau si a lesinat…dar nu are nimic?

ultrasro
    Member

http://www.romaniansoccer.ro/

Divizia A: 11-le ideal al etapei a 18-a

George Curcă (Farul Constanţa) – Cosmin Bodea (FC Braşov), Flavius Moldovan (Rapid Bucureşti), Liviu Rusu (Sportul Studenţesc) – Florentin Petre (Dinamo Bucureşti), Claudiu Voiculeţ (Farul Constanţa), Costin Lazăr (Sportul Studenţesc), Gabriel Caramarin (FCU Politehnica Timişoara) – Claudiu Niculescu (Dinamo Bucureşti), Miroslav Giuchici (Apulum Alba-Iulia)

…….

Costin Lazăr (Sportul Studenţesc) – Căpitanul “alb-negrilor” a avut o evoluţie de excepţie la Craiova în meciul pe care echipa sa l-a câştigat cu 1-0. A trimis multe pase precise coechipierilor săi, a maract golul victoriei şi a provocat eliminarea lui Bordeanu. În minutul 41, a fost faulat foarte dur Papură, care l-a călcat cu cramponul pe tendon, craioveanul primid doar cartonaş galben, deşi ar fi trebuit roşu, faultul fiind făcut din spate. Suporterii studenţilor au avut în acel moment imaginea de la Skopje, când un alt jucător de-al lor, Raul Ciupe, a fost faultat extrem de dur de Popov în meciul Macedonia-România (tineret), acesta suferind dublă fractură de tibie şi peroneu. Din fericire Lazăr a avut noroc, ba mai mult, la 5 minute de la reluare a marcat golul victoriei, trimiţând mingea puternic cu capul în plasa lui Guso, în urma unui corner de pe partea dreaptă. A mai pus în pericol poarta gazdelor la unele cornere, iar în finalul meciului a scăpat singur pe un contraatac, dar a fost faultat de Bordeanu, care a şi fost eliminat. Având în vedere că la echipa naţională Gâlcă nu face faţă postului de mijlocaş la închidere, selecţionerul Piţurcă ar trebui să-l folosească pe Lazăr în amicalele cu Moldova şi Bulgaria, fiindcă la meciul capital de la Rottedam cu Olanda din 4 iunie România trebuie să joace cu oricine, numai cu Gâlcă nu…

……

Sorin Arotăriţei
    04.04.2005

editat de radu..
    ovidiu, am scos ce nu avea de a face cu sportul studentesc

dragos
    Member

@Radu Dobrin wrote:

@dragos wrote:

nu prea inteleg…i-a fost rau si a lesinat…dar nu are nimic?

inainte de a intra pe teren a avut ameteli mari si i-a venit sa cada, insa nu s-a intamplat acest lucru, pentru ca psihologul echipei era langa el si l-a tinut sa nu cada jos……evident, nu a mai intrat pe teren.
    apoi, l-a consultat medicul echipei, i-a administrat ceva, iar concluzia a fost ca nu este nimic grav……doar OBOSEALA.

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 83 total)
  • The topic ‘01.04.2005 Universitatea Craiova – Sportul Studentesc’ is closed to new replies.