01.08.2010 Dinamo Bucuresti – Sportul Studentesc 5-3(2-0)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 01.08.2010 Dinamo Bucuresti – Sportul Studentesc 5-3(2-0)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 87 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Meci contand pentru etapa a 2-a Ligii 1.
    Duminica 01.08.2010, ora 21:00, stadion Dinamo. DigiSport

dragos
    Member

cred, ca il voi vedea live, daca sunt acasa.

07Ex
    Keymaster

Dupa prestatia de azi a “studentilor” nu prea vad cum am putea lua puncte etapa viitoare la Dinamo. :-s

Batem sigur :)) :)) :))

sircos
    Member

@cristiansportul wrote:

Batem sigur :)) :)) :))

la casa de bilete sigur vom “bate” 8-}

dragos
    Member

merg sa-l vad live, cu toate ca, jucam pe 1 SOLIST ;) :D

sircos
    Member

@07Ex wrote:

Dupa prestatia de azi a “studentilor” nu prea vad cum am putea lua puncte etapa viitoare la Dinamo. :-s

s-ar putea sa avem un “culoar” favorabil: intre cele doua meciuri ale lui dinamo cu hajduk split, in europa league, este intercalat meciul cu sportul. nu cred ca dinamovistii vor conta pe tituari in meciul cu noi.

Radu Dobrin
    Member

@sircos wrote:

s-ar putea sa avem un “culoar” favorabil: intre cele doua meciuri ale lui dinamo cu hajduk split, in europa league, este intercalat meciul cu sportul. nu cred ca dinamovistii vor conta pe tituari in meciul cu noi.

Mie imi e mai mult de apararea noastra decit de titularii lor…daca continuam sa jucam cu Viciu libero, plecam din groapa cu o caruta de goluri…

Un egal ar fi frumos in “Groapa” si cred ca este posibil,mai ales ca partida nu se va mai desfasura pe caldura din meciul cu Otelul si astfel jucatorii nostri vor putea fi mai proaspeti pe parcursul meciului.Sa speram ca dinamovistii vor fi obositi dupa meciul cu Split sau ca ne vor subestima,asftel permitandu-ne sa ii surprindem….pana la urma nu avem ce pierde,mai ales acum la inceput de campionat.

sircos
    Member

@Radu Dobrin wrote:

Mie imi e mai mult de apararea noastra decit de titularii lor…daca continuam sa jucam cu Viciu libero, plecam din groapa cu o caruta de goluri…

aha, auzi dom’ ovidiu ultras, inca cineva care este de parere ce avem nevoie de fundasi centrali adevarati (vezi “cererea” mea pentru iencsi) !

rapid19pancu
    Member

Sportul are 2 fundasi de care isi bate joc,Secareanu si Dedu ..asa ca nu va mirati de ce apararea nu merge ! Dani Lung e de viitor !

sircos
    Member

@rapid19pancu wrote:

Dani Lung e de viitor !

bravo lui ! insa mai era necesar un fundas central pentru … prezent!

@sircos wrote:

@rapid19pancu wrote:

Dani Lung e de viitor !

bravo lui ! insa mai era necesar un fundas central pentru … prezent!

pentru prezent…dar in niciun caz iencsi :)) sa nu exageram totusi…mai bine joaca pustiul cioranu decat sa il fi luat pe iencsi , parerea mea

dragos
    Member

eu nu imi fac sperante ca, vom scoate un rezultat pozitiv…..am vazut aseara meciul de la ploiesti si in repriza secunda, dinamo a jucat altceva.

Pana la urma nu seamana un meci cu altul. In mod realist ar fi un 1 solist, dar nici apararea lui dinamo nu este mai breaza, iar curca este mai slab ca portar decat stanca si stancioiu cand ii mancau ficatii lui andone.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 87 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.