01.10.2005 Sportul Studentesc – Otelul Galati 4-0 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 01.10.2005 Sportul Studentesc – Otelul Galati 4-0 (0-0)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

SPORTUL STUDENTESC – OTELUL Galati 1.10.2005 ORA 14.45
    Stadion: REGIE

A: CRACIUNESCU TEODOR (RM VALCEA)
    A1: ONITA AUREL (CONSTANTA)
    A2: PIRVULESCU EUGEN (MEDIAS)
    R: SAVA CRISTIAN (BACAU)
    OBS: DOBRIN NICOLAE (PITESTI)
    LAZARESCU DAN (BUCURESTI)

razvanR
    Member

Test de maturitate si constanta. Acesta face parte din genul de meciuri pe care daca le castigam in Regie, terminam lejer in primele 5, avand in vedere ca in deplasare nu ne poate bate nimeni.

daca in acest meci vom pierde si doua puncte….. no coment!

Blue Eyes
    Member

sper sa vedem sange…sa-i calcam pe gat….sa-i urcam pe garduri..
    l;’kf,dg….
    am “VAZUT” prea mult popa prostul”….. :?

dragos
    Member

3 puncte castigate sau pierdute INSEAMNA FFFF.MULT……te pot propulsa sus-sus, dar si te pot cobora pe locuri obscure.
    prin urmare, Dane, antreneaza echipa pe terenul principal, pregateste-i mental, caci e MUSAI sa luam 3 puncte!!!!

SPORTUL FOREVER !!!!
    THE WINNER TAKES IT ALL !!!!

Daca ar gandi toti cum ganditi voi acum, ar fi excelent.
    Uitati+va la clasament, daca Otelul ne ia puncte, mergem in obscuritate instant. daca nu…putem spera la mai mult.
    Inainte de meciul cu nationalul mi+a fost extrem de frica, nu de adversari cat de noi insine. La Timisoara am avut incredere ca dam lovitura. Inainte de meci i+am spus lui Ovidiu ca dam lovitura. M+a contrazis Mazilu iar cand am vazut hent+ul, am zis: in aste conditii si 0-0 e lovitura. Acum chiar sunt calm in ceea ce priveste meciul cu Otelul. de ce? Nu stiu.
    Nu avem cum sa o facem de oaie!

ion
    Member

@dragos wrote:

3 puncte castigate sau pierdute INSEAMNA FFFF.MULT……te pot propulsa sus-sus, dar si te pot cobora pe locuri obscure.
    prin urmare, Dane, antreneaza echipa pe terenul principal, pregateste-i mental, caci e MUSAI sa luam 3 puncte!!!!

SPORTUL FOREVER !!!!
    THE WINNER TAKES IT ALL !!!!

si tunde si iarba !!!!si apoi gindeste-te ca asa cum e la Sportu nu mai gasesti tu alta echipa!!!

Ultras
    Member

Pai cred ca de tunsu’ ierbii si antrenatu’ echipei se va ocupa Siman pentru ca Mister este ocupat cu un seminar in Irlanda unde il va acompania pe Mircea Radulescu…

cameliu
    Member

pe sit-ul lpf meciul apare ca se disputa simbata de la 14.45!!!

ultrasro
    Member

Cred ca cei de la LPF sunt cam beti cand fac modificari pe pagina web :)

Ultras
    Member

@Ultras wrote:

Pai cred ca de tunsu’ ierbii si antrenatu’ echipei se va ocupa Siman pentru ca Mister este ocupat cu un seminar in Irlanda unde il va acompania pe Mircea Radulescu…

Nici Siman nu este disponibil… Este plecat cu afaceri in strainatate. Cred ca sef va ramane Silviu (daca nu are si el treaba, caz in care pregatirea tehnica o va face Paul)

ion
    Member

@Ultras wrote:

@Ultras wrote:

Nici Siman nu este disponibil… Este plecat cu afaceri in strainatate. Cred ca sef va ramane Silviu (daca nu are si el treaba, caz in care pregatirea tehnica o va face Paul)

In acest caz cred ca va trebui sa schimb pronosticul dat …d’aia avem “constanta” in rezultate ca ne pregatim stiintific!!!

cameliu
    Member

@ultrasro wrote:

Or fi ei beti, s-or fi imbatat si cei de la telesport? Ei transmit meciul simbata:

14:45 Fotbal Divizia A – Sportul Studentesc – Otelul Galati – DIRECT

dragos
    Member

@cameliu wrote:

@ultrasro wrote:

Or fi ei beti, s-or fi imbatat si cei de la telesport? Ei transmit meciul simbata:

14:45 Fotbal Divizia A – Sportul Studentesc – Otelul Galati – DIRECT

TRAIASCA BETIA (daca este reala)!!!! Traiasca Mitica !!!
    bine, ca se joaca Sambata, ca sa pot veni la meci, caci altfel……..si poate va veni si “bursucul”………

cameliu
    Member

Sport Total:

Goana dupa bani

Aflati la 6 in clasamentul adevarului, jucatorii galateni vor sa plece neinvinsI din Bucuresti, pentru a convinge conducerea sa le deblocheze primele.
    Cei mai multI cred insa ca echipa lui Dan Petrescu le va prelungi zilele negre. Ionut Mazilu este jucatorul de care galatenii se tem cel mai mult. Blocarea primelor pina ce Otelul va ajunge pe 0 in clasamentul adevarului ii face pe jucatorii lui Sunda sa lupte pe viata si pe moarte pentru punctele puse in joc. Fotbalistiii sint realisti si cred ca o victorie in Regie ar fi o minune pentru echipa. ” Noi vrem sa plecam macar cu un punct din Bucuresti, dar imi este foarte greu sa cred ca vom il vom obtine si pe acela. Aceasta este realitatea si trebuie sa ne impacam cu ea.

Sportul este o echipa buna, are jucatori care sint convocati cu regularitate la loturile nationale, iar Dan Petrescu este un antrenor talentat care stie sa-i aseze in teren. Noi vom lupta pina la capat”, s-a destainuit unul dintre jucatorii echipei patronate de Mittal Steel. Aurel Sunda este de aceeasi parere cu jucatorii si spune ca vine in Regie sa nu primeasca gol dar crede ca acest lucru nu se va intimpla, deoarece va avea in fata un atac de nationala cu Mazilu virf de lance. Cu toate acestea, conducerea gruparii de la malul Dunarii este optimista in priviinta meciului de astazi. “Cred ca nu o sa plecam cu traista goala din Bucuresti si nu spun prostii cind declar asemena lucruri. Trebuie neaparat sa obtinem puncte din jocurile din deplasari pentru a ne mai remedia situatia la adevar. Locul nostru nu este in subsolul clasamentul”, a afirmat unul dintre oficiali. In alta ordine de idei, Marian Zeciu spune ca o victorie in meciul de astazi il va face pe directorul general Marius Stan sa se razgindeasca in priviinta primelor. Pentru jocul cu Sportul Studentesc, Sunda nu il va putea utiliza pe atacantul in care isi spunea mari sperante, Bogdan Aldea, el fiind accidentat. Astfel, antrenorul ardelean va incepe cu o formula inedita in atac pentru acest sezon: Rares Oprea si columbianul Valencia.

Le pare rau de Victoras Iacob
    Jucatorii galateni spun ca lipsa lui Victoras Iacob din atacul formatiei de la malul Dunarii se cunoaste. “E o pierdere pentru noi. Cu el in echipa am fi avunt patru puncte in clasament fata de ce avem in prezent. Asta este. Trebuie sa ne descurcam cu ce avem la dispozitie”, a declarat portarul Urai. (Dan Pantea)

Zeciu se bazeaza pe portarul Urai
    Fundasul echipeii galatene, Marian Zeciu, il va avea adversar direct in meciul din Regie pe Ionut Mazilu. “E un atacant bun dar eu vreau sa-mi fac datoria si sa nu-l scap din marcaj. Daca acest lucru se va intimpla sper ca salvatorul meu sa fie Andrei Urai”, a afirmat fundasul de la malul Dunarii. (Dan Pantea)

SPORTUL – OTELUL

Stadion: Regie
    ora 14.45
    Telesport
    Arbitru: Teodor Craciunescu
    Asistenti: Aurel Onita si Eugen Pirvulescu

SPORTUL
    Formula de joc 4-4-2
    Stancioiu – S. Stancu, Secareanu, Ratiu, Rusu – T. Balan, Cruceru, Lazar, Varga – Nae – Mazilu
    Antrenor: Dan Petrescu
    Rezerve: S. Popescu, Patrichi, Tirnacop, Maxim, Ferfelea, Nicola, Curelea

OTELUL
    Formula de joc 4-4-2
    Urai – Craciun, Somcherechi, Zeciu, D.Munteanu – Badescu, V. Tanase, Marginean, Izvoranu – R.Oprea, Valencia
    Antrenor: Aurel Sunda
    Rezerve: Stanciu, Ghidarcea, Alexandru, Dragomir , S. Ilie, Balaur, D. Oprea

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • The topic ‘01.10.2005 Sportul Studentesc – Otelul Galati 4-0 (0-0)’ is closed to new replies.