01.10.2005 Sportul Studentesc – Otelul Galati 4-0 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 01.10.2005 Sportul Studentesc – Otelul Galati 4-0 (0-0)

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • Author
    cameliu
    Member

Alo! Pitzi! Au marcat: Mazilu, Balan, Lazar!

ovidiu
    Member

Felicitari echipei.
    Am prins si eu ultimile 10 minute online.
    Adevarul este ca mi-a fost cam frica de acest meci.
    La 4-0 nu m-am gandit deloc. Si mai ales ca au dat goluri Lazar si Balan pe care dupa meciul de la Timisoara i-am cam criticat ca tin prea mult mingea si nu dau pase la timp.
    Bravo lor. Sper s-o tina tot asa.
    Si iata ca Ionut isi consolideaza primul loc la goluri marcate. La mai multe.
    Felicitari si galeriei. Banuiesc ca au strigat destul de mult si in final au felicitat jucatorii.
    Astept date si informatii despre meci.

VIVA SPORTUL STUDENTESC

Zibling
    Member

Sportul-Otelul 4-0 (0-0)

Antrenament cu public. Galatenii au fost foarte periculosi pe contraatac, insa au facut-o numai la sfarsitul primei reprize si inceputul celei de a doua. Apoi, daka Costin Lazar a facut un meci de nota 9, marcand chiar si un gol cu capul (care devin deja specialitatea lui), echipa a jukat bine atat in prima repriza dar mai ales in a doua cand am avut un atacant si jumatate (prin intrarea lui Nae pe teren), iar schimbarea extremei pe care a jucat D.Varga (pe stanga in prima repriza, pe drepta in a doua). Sper ca Dan Petrescu a inteles acum ca avem nevoie de doi atacanti pt a castiga un meci.

Ma bucur in sfarsit ca si T.Balan, “favoritul” meu si-a facut aparitia mai des in faza ofensiva fara a mai gresi si putin a lipsit sa marcheze si al doilea sau gol, undeva intre golurile 3 si 4 ale Sportului.

Cine se incumeta la un pronostic cate goluri va marca Mazilu sezonul asta ?

cameliu
    Member

Onlinesport:

Dan Petrescu: ”Am spus ca Mazilu va fi golgheter si asa va fi !”

Imediat dupa meciul castigat cu 4-0 de Sportul, pe teren propriu, in fata Otelului, Dan Petrescu s-a declarat multumit de evoluatia elevilor sai.

“Nu e meritul meu. Jucatorii au fost cei care au meritat aceasta victorie”, a spus Petrescu.

Acesta a mai spus ca “portarul oaspetilor a fost cel mai bun om de la Otelul. Am avut multe ocazii, insa din pacate nu am inscris din fazele clare pe care le-am avut. Nu a fost usor meciul, in nici un caz. In prima repriza a fost 0-0”.

“Daca dam 4 goluri in fiecare meci nu e problema. Am spus ca Mazilu va fi golgheter si cu siguranta ca va iesi. A fost o perioada in care nu a ascultat de mine, insa acum a priceput ce are de facut. Mazilu va avea un viitor frumos. Vreau sa fie serios sa se pregateasca la fel si va avea doar de castigat. La Sportul apare o problema mai veche. Dupa ce castigam un meci, nu ne mai gandim la fotbal. Asta e problema noastra”, a incheiat Dan Petrescu.

Gsp:
    Dan Petrescu: „Scorul trebuia să fie mai mare”
    Antrenorul echipei Sportul Studenţesc, Dan Petrescu, a declarat după victoria de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, scor 4-0, că formaţia sa ar fi trebuit să câştige la o diferenţă mai mare. „Puţin sau mulţi, spectatorii îţi cer tot timpul să câştigi. Aşa că la pauză începuseră cu apostrofările din tribună. Sunt convins că Oţelul îşi va reveni. Scorul trebuia să fie mai mare, pentru că am mai avut ocazii”, a afirmat Petrescu. Tehnicianul a menţionat că fiicele sale, Rebecca şi Chelsea, care au asistat la meci, i-au purtat noroc. „Fetele mele mi-au purtat noroc. O să le aduc mereu de acum înainte”, a subliniat Petrescu.

gasp:
    Atenţie, cad goluri!
    Valentin Damian

Cu jumătate de oră înainte de final, Sportul avea probleme. Dominase partida, dar Oţelul, cu capul la cutie, rezista. Dan Petrescu se agita pe bancă. Se gîndea că e groasă dacă se mai repetă o dată istoria din meciul cu FC Naţional, cînd a atacat, dar degeaba, pentru că a pierdut cu 1-0. Ar fi fost al treilea meci la rînd în care nu marca pentru că nici pe Bega, chiar dacă s-a întors cu o remiză, n-a punctat.

Sportul e o echipă de moral. Dacă dă gol, Rita şi Katrina se mută din America în Regie. Aşa s-a şi întîmplat. Uraganul s-a dezlănţuit în minutul 60. Lazăr, mijlocaşul la închidere al studenţilor, s-a plasat bine la un corner şi a trimis perfect cu capul în plasă. Cînd Şunda se pregătea să-l bage în teren pe columbianul Valencia, cu fizic de fotbalist, dar după cele văzute cam prieten cu aceştia şi atît, Tibi Bălan l-a făcut pe Dan Petrescu fericit, şut pe colţul scurt (65).

Era culmea ca Sportul să bată şi Mazilu să nu înscrie! Atacantul care ne-a încîntat în meciul cu Cehia a punctat şi el de două ori (70, 88), iar Petrescu poate începe să se laude deja. A mai fabricat un golgeter pentru Divizia A după Gigel Bucur, plecat la Timişoara să rupă norii. Şi cîţi nori s-au strîns pînă acum!

DE CE VIN STRĂINII ÎN ROMÂNIA

“La Galaţi nu e distracţie”
    Ieri în tribunele stadionului din Regie a luat loc şi un jucător francez de origine ivoriană, Igor Latte-Yedo, care se află în probe la Oţelul Galaţi. Fotbalistul a evoluat ultima oară la formaţia Cambridge din liga a 5-a engleză, pe postul de fundaş central. Ivorianului i-ar fi placut să vină la o echipă din Capitală: “Am auzit că la Galaţi nu este aceeaşi distracţie ca în Bucureşti”. y Răzvan Rotaru

Cernea şi Iacob i-au susţinut pe gălăţeni
    Cu zece minute înainte de startul partidei, la stadion şi-au făcut apariţia foştii jucători ai Oţelului, Cornel Cernea şi Victoraş Iacob. Goalkeeper-ul a venit la meci cu o pereche de mănuşi pe care i le-a dat antrenorului de portari al gălăţenilor, Tudorel Călugăru, iar atacantul Stelei avea o pereche de ghete pe care urma să i le dea unui fost coechipier.”Se pare că nu le-am purtat noroc”, au spus la finalul partidei actualii stelişti. y Răzvan Rotaru, Remus Răureanu

Viorel Tănase: “Să nu retrogradăm”
    La finalul partidei căpitanul gălăţenilor, Viorel Tănase, era foarte afectat de înfrîngerea suferită împotriva studenţilor. “După primul lor gol a căzut toată echipa. Acest lucru este dureros deoarece acum cîţiva ani Oţelul juca în Cupa UEFA. Poate prindem la anul o cupă europeană, dacă nu retrogradăm”, a declarat Tănase. y Răzvan Rotaru, Remus Răureanu

“Puteam învinge la un scor mai mare astăzi. Gălăţenii au jucători înalţi şi puternici, dar nu ne-au pus probleme decît în prima parte a jocului. Dacă nu pierdeam în vară 3 fotbalişti importanţi, acum putea spera la un loc de cupă europeană”
    Dan Petrescu, antrenor Sportul

SPORTUL – OŢELUL 4-0

Marcatori
    C. Lazăr (60), T. Bălan (65), Mazilu (70, 88)

SPORTUL
    4-4-2
    Antrenor: Dan Petrescu
    33. Stăncioiu
    …………………….
    17. Oae
    (22. M. Nae – min. 46)
    2. Raţiu
    6. Secăreanu
    13. L. Rusu
    …………………………………….
    7. S. Stancu
    5. C. Lazăr
    14. Ferfelea
    (4. Nicola – min. 82)
    20. D. Varga
    (8. Cruceru – min. 71)
    …………………………………
    10. T. Bălan (cpt)
    9. Mazilu

OŢELUL
    3-5-2
    1. Urai
    …………………………
    25. D. Munteanu
    5. Şomcherechi
    3. Zeciu
    …………………………………..
    11. Bădescu
    6. C. Mărginean
    14. V. Tănase (cpt)
    (27. Şomodean – min. 82)
    4. Izvoreanu
    7. Crăciun
    (18. Valencia – min. 67)
    …………………………………..
    26. D. Oprea
    (17. Macare – min. 79)
    23. R. Oprea

Rezerve
    Sportul: 1. S. Popescu, 18. Curelea, 23. Maxim, 24. Patriche-Nichita
    Oţelul: 12. D. Stanciu, 20. Neculai, 21. Silviu Ilie, 24. Ghidarcea

Cartonaşe galbene: Nae (50) / Mărginean (57), Izvoreanu (66)

Arbitru: T. Crăciunescu (Rm. Vîlcea) 6. Asistenţi A. Onica (Constanţa) 6, E. Pîrvulescu (Mediaş) 7
    Spectatori: 1.000

2 octombrie 2005

Dragos Chiva
    Member

Fratilor, am facut-o si pe asta! Am trait sa vad si eu echipa Sportului invingand o divizionara A la o diferenta de patru goluri.Am fost plecat din Bucuresti si nu am putut sa vad decat primele trei goluri in secventele prezentate la rubrica sport pe unul din posturi.Golul patru nu stiu cum a fost.Golul lui Lazar a fost un gol de ANTOLOGIE FOTBALISTICA.In mod normal ar trebui sa gasim acest gol printre propunerile facute la emisiunea lui Ioanitoaia din aceasta noapte pentru cel mai frumos gol al etapei.

dragos
    Member

dom’ne, dupa o prima repriza in care ocaziile au fost impartite 2-2, a urmat TAVALUGUL reprizei secunde in care copii au sburdat pe tot terenul si au marcat cat au putut de mult…..CINSTE LOR, CINSTE LOR, CINSTE LOR STUDENTILOR !!!
    au facut si spectacol………golul lui Costin a fost mentionat de Ioanitoaia la “goluri stelare”……….practic, golul lui Costin a dat aripi echipei si ce a urmat nu a fost decat un joc de spectacol……..

ovidiu
    Member

Golul lui Costin mi-a placut si mie foarte mult.
    Cei de la trocsport, transmisie online, au folosit de doua ori expresia “Cel mai slab meci din divizia A de pana acum” pe la jumatatea reprizei I si dupa ce scorul devenise 2-0. Oare chiar asa sa fi fost. Ceva informatii de la cine a vazut meciul pe viu, asi dori si eu, daca se poate.
    Golurile au fost frumoase (vazute pe tv) dar sunt curios cum a fost jocul si ce jucatori au fost remarcati.

VIVA SPORTUL STUDENTESC

dragos
    Member

intr-adevar, prima repriza nu a oferit cine-stie ce fotbal (ocazii au fost 2-2), insa in repriza secunda sportul a intrat decisa sa rezolve imediat meciul si a apasat pe accelerator.
    in secunda tempo s-a jucat frumos, cu ocazii numai pentru noi si cu 4 goluri…
    nu stiu ce au vazut cei de la “trocsport”……….

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • The topic ‘01.10.2005 Sportul Studentesc – Otelul Galati 4-0 (0-0)’ is closed to new replies.