Home › Forums › Archive › Sezon 2003-2004 Season – Divizia B › 01.11.2003 Extensiv Craiova – Sportul Studentesc 0-3
- This topic has 122 replies, 15 voices, and was last updated 19 years, 10 months ago by
Giani.
-
AuthorPosts
-
October 29, 2003 at 7:55 am #60008
ion
Memberdaca reusim sa le cistigam vom avea in primul rind un ascendent moral asupra tuturor .Multi vor renunta la lupta si vom avea viata mai usoara in retur.Daca vom avea sincope e clar ca uni inca vor mai spera …ei de fapt doresc prin promovare sa-si vinda locul si sa scoata bani .Sa speram ca vom aborda cele 4 meciuri foarte serios si vom obtine promovarea inainte de inceputul returului!
October 29, 2003 at 8:39 am #60009Ultras
MemberInteresant meciul de la Targu Jiu dintre Pandurii si Dacia Mioveni! Cred ca un egal ar fi echitabil 😈
October 29, 2003 at 9:03 am #60010Tavi
Member@Ultras wrote:
Interesant meciul de la Targu Jiu dintre Pandurii si Dacia Mioveni! Cred ca un egal ar fi echitabil 😈
Este mai mult decat interesant … daca Dacia bate la Tg Jiu … si de ce n-ar face-o? … devine principala contracandidata la promovare si vine in prima etapa din retur in Regie iar acel meci poate deveni finala seriei … ramane de vazut! 😯
October 29, 2003 at 11:56 am #6001107Ex
KeymasterMa rog, s-ar putea ca Dacia sa bata la Tg. Jiu, dar stau sa ma gandesc oare ce ganduri au astia de la Dacia ca doar nu se gandesc la promovare. Pitestiul are deja o echipa (si aici adaug cu traditie) in A. Nu vad la ce le mai trebuie inca una, mai ales ca nu sunt un oras foarte mare si nu au un numar mare de suporteri care sa vina la meciuri asa cum o au echipele din Bucuresti sau chiar si Universitatea.
October 29, 2003 at 1:45 pm #60012ultrasro
Memberau dreptul sa spere, apoi sa vanda locul eventual… 😳
October 29, 2003 at 2:29 pm #60013ion
MemberE foarte simplu!Cine sint cei ce conduc echipele cu care se bate Sportul?
Lideri sindicali …Ce credeti voi ca vor obtine ?Foloase necuvenite clar…Un comision aporoape legal…Voi nu vedeti ca ne batem cu mioveni ,vinjeni,panduri si alte echipe ciudate fara traditie si suporteri get beget.Mare atentie la cum va pivota Siman- omu nostru preferat-care pt bani se pare ca ar face orice!Vezi retrogadarea noastra…October 29, 2003 at 4:44 pm #60014Cainele
Member😡 😡 Nu merge chiar nimeni?
October 29, 2003 at 5:16 pm #60015ultrasro
Memberplec de dimineata
October 29, 2003 at 6:42 pm #60016George Apostol
MemberIn concluzie sambata dimineata am sa fiu pe messenger ca sa va tin la curent cu evolutia ostilitatilor de la meciul din Craiova.
October 29, 2003 at 6:49 pm #60017Giani
Member@Tavi wrote:
@Ultras wrote:
Interesant meciul de la Targu Jiu dintre Pandurii si Dacia Mioveni! Cred ca un egal ar fi echitabil 😈
Este mai mult decat interesant … daca Dacia bate la Tg Jiu … si de ce n-ar face-o? … devine principala contracandidata la promovare si vine in prima etapa din retur in Regie iar acel meci poate deveni finala seriei … ramane de vazut! 😯
Am mai jucat si sambata o “finala” a seriei. Trecand peste acel penalty, cand oricum era 3-0 in minutul 90, hai sa fim seriosi!!!
October 29, 2003 at 7:11 pm #60018Giani
MemberPost subject: Cine merge la CRAiova? r: Siman
Poate ne fac oltenii un act de caritate, sa-l ia drept copil de suflet.
October 29, 2003 at 9:02 pm #60019Radu Dobrin
Member@George Apostol wrote:
In concluzie sambata dimineata am sa fiu pe messenger ca sa va tin la curent cu evolutia ostilitatilor de la meciul din Craiova.
mersi george!…dam de baut
October 30, 2003 at 7:45 am #60020Tavi
Member@Giani wrote:
@Tavi wrote:
@Ultras wrote:
Am mai jucat si sambata o “finala” a seriei. Trecand peste acel penalty, cand oricum era 3-0 in minutul 90, hai sa fim seriosi!!!
ti se pare ca ai vazut vreo finala
: sa nu ne impaunam prea devreme … Pandurii sunt apa de ploaie … au jucat numai cu desculti pana acum … noi am jucat cu Dacia si cu Urziceni in deplasare si le-am dat omoru’ la inceput cand nu erau treziti din amorteala vacantei! Pandurii au jucat cu descultzii … mai avem in tur hopul cu Intergaz si apoi sa nu gresim (prea mult ) in retur … in rest numai de bine!
October 30, 2003 at 8:52 am #60021dragos
Membernoi ar trebui sa fim cu picioarele pe pamant, dar si echipa ar fii bine sa gandeasca la fel;
doar atunci cand CALCULELE MATEMATICE nu ne mai pot DETRONA DE LA SEFIA GRUPEI, ABIA ATUNCI TREBUIE SARBATORIT.
pana atunci, insa tre’ sa fim PRUDENTI !!!October 30, 2003 at 9:00 am #60022dragos
Memberovidiule, poate merg si eu…caci s-a schimbat putin planul……
microbuzele pleaca de la intersectia cu pantelimonul, nu??
cate ore facem??? cam 2-3, nu??? -
AuthorPosts
- The topic ‘01.11.2003 Extensiv Craiova – Sportul Studentesc 0-3’ is closed to new replies.