La 2-0 taman la asta ma gindeam : ma , sa vezi ca astia in loc sa-si vada de treaba , cu sacii in caruta si sa inchida jocul , o sa-mi strice mie pronosticul ! Vad ca si altii au patit-o…
Acu’ macar sa dea v’o sapte , sa le strice tuturor! 😆
Nu-mi vine sa cred ca meciul de la Craiova nici nu s-a jucat insa, dar lumea deja a postat nu stiu cate mesaje pe aceasta tema. Imi pare bine insa ca toate mesajele sunt intr-un singur topic ca este mai usor de citit.
Chiar voiam sa zic de dimineata , avind in vedere cit de multe mesaje au fost inaintea meciului ca ar trebui un topic pentru avanpremiera si un altul de la meci incolo… Ceea ce a simtit si Gabi si a deschis unul la primul gol al Sportului.
cu multa placere. ne asteapta un meci nu tocmai usor, cu Intergaz-ul, sper sa arda gazul pe teren:)
pana una alta avem 27 de puncte, 32 goluri marcate si doua primite.
Din pacate eu am muncit pe timpul desfasurarii meciului si i-am transmis ce am putut lui Gabi pe Messenger. Din scurtele relatari ale lui Ovidiu mi-am dat seama ca lui Dan Petrescu i-a mai venit mintea la capsi cu toate ca l-a folosit tot pe post de mijlocas lui Negru i-a dat sarcini mai ofensive (adica, mai departe de poarta noastra 😈 )