Home › Forums › Archive › Sezon 2009-2010 Season – Liga II › 02.05.2010 Sportul Studentesc – FCM Bacau 4-0(2-0)
- This topic has 16 replies, 10 voices, and was last updated 13 years, 3 months ago by
07Ex.
-
AuthorPosts
-
April 19, 2010 at 1:08 am #50771
07Ex
KeymasterMeci contand pentru etapa a 27-a a ligii a 2-a, seria 1.
Duminica 02.05.2010, ora 11:00, stadion Regie.April 19, 2010 at 11:02 am #84950dragos
Memberaici, 1 solist
April 24, 2010 at 11:56 am #84951cameliu
MemberMeciul se va juca duminica de la 11, fiind probabil televizat de sport.ro.
April 24, 2010 at 12:12 pm #84952Ace of Spades
MemberFCM-ul sufera foarte mult in ultima perioada datorita problemelor financiare,iar atmosfera din jurul echipei e destul de tensionata,considerand ca au riscat sa nu mai fie programati in acest sezon din pricina datoriilor acumulate.Rezultatele vorbesc de la sine,4 puncte in 5 meciuri,fiind zdrobita de Petrolul cu 4-0 si de Snagov cu 2-4 acasa la ei.Eu zic ca nu avem cum sa scapam din mana cele 3 puncte in aceasta partida,chiar daca Bacau-ul vine cu motivatia de a se salva de la retrogradare,fiind doar la 4 puncte distanta de Liga a III-a.
April 26, 2010 at 10:11 am #84953cameliu
MemberPe site-ul sport.ro in program apare ca televizare UTA-U Cluj. Pe situl FRF insa meciul asta se va juca in 19 mai si nu 2 mai…
April 28, 2010 at 3:32 pm #84954CIPIKA
MemberMeciul este duminica la ora 13 si este transmis de sport.ro
Eu o sa vin la meci mai ales ca vineri m-i se naste fetita si duminica dupa meci ma dar sa-mi vad fata 😡
Sper sa am doua motive de bucurie.Bafta baieti :ympartyApril 28, 2010 at 6:41 pm #84955cameliu
Member@CIPIKA wrote:
Meciul este duminica la ora 13 si este transmis de sport.ro
Pe site-ul FRF meciul apare duminica la ora 11 deocamdata.
April 30, 2010 at 9:32 am #84956ovidiu
MemberPe http://www.port.ro vad ca meciul va fi televizat duminica de la ora 11.00 pe sport.ro. Sper sa fie asa sa-l vad si eu.
Pe http://www.sport.ro deocamdata nu l-au pus. O sa vedem.Oricum sper ca baietii sa nu mai faca pasi gresiti.
May 2, 2010 at 4:25 am #84957viorelursu
MemberL-au pus si pe sport.ro
May 2, 2010 at 10:11 am #84958cameliu
MemberE bine ca am batut la scor.
Mai sunt 7 etape.
In cazul in care s-ar ajunge la egalitate de puncte cu Petrolul va decide golaverajul. Acum avem 6 in plus fata de Petrolul.La egalitate de puncte cu Snagov, am avea avantaj la directe. La directe avem avantaj si la un clasament in 3 cu Snagov si Petrolul.
Asta inseamna ca ne-am putea “permite” si un egal si am promova.
Insa mai sunt 7 etape, si sper sa marim avantajul de 2 puncte.
Daca n-am fi luat aiurea golurile pe final cu Snagov si petrolul acum am fi avut acum un avans de 7 puncte fata de ambele, am fi putut pune sampania la rece…Hai Sportu’!
May 2, 2010 at 10:26 am #84959Andrei
MemberCand castigi cu 4-0 si cel mai bun jucator al echipei e portarul parca nu e situatia chiar asa roz.
May 2, 2010 at 11:06 am #84960Zibling
Member@Andrei wrote:
Cand castigi cu 4-0 si cel mai bun jucator al echipei e portarul parca nu e situatia chiar asa roz.
Eh, si aici este foarte adevarat. Insa, azi in apararea centrala parca s-au facut experimente – mai intai s-a inceput cu Dani Lung si Liviu Rusu, apoi s-a jucat cu Lung si Rusu… perechi care nu au existat pana in prezent in defensiva noastra centrala. De aceea, a si avut atat de munca Viciu.
Insa, in afara de Viciu, care a tinut poarta intacta, sa nu uitam meritul lui Ferfelea, Postolache si Nae care au atacat permanent poarta bacauanilor.
May 2, 2010 at 12:40 pm #84961Ace of Spades
Member@Zibling wrote:
@Andrei wrote:
Cand castigi cu 4-0 si cel mai bun jucator al echipei e portarul parca nu e situatia chiar asa roz.
Eh, si aici este foarte adevarat. Insa, azi in apararea centrala parca s-au facut experimente – mai intai s-a inceput cu Dani Lung si Liviu Rusu, apoi s-a jucat cu Lung si Rusu… perechi care nu au existat pana in prezent in defensiva noastra centrala. De aceea, a si avut atat de munca Viciu.
.Cred ca la a doua pereche te-ai referit la Lung si Stere,ca Rusu a fost schimbat prin minutul 30.
Oricum,o victorie frumoasa,chiar si daca portarul a trebuit sa munceasca mult pentru ca acest rezultat sa ramana asa cum se prezinta.Totusi trebuie sa ne dam seama ca nu suntem Barcelona,sa transam meciurile clar,sa nu mai lasam nicio echipa sa se apropie macar de careu,sa fim realisti…avem si noi problemele noastre,nu numai cele din joc,dar si financiare,unde jucatorii nu au mai fost platiti de ceva timp…pe stomacul gol e greu sa ai motivatie sa rupi norii.Acum un sezon se punea problema sa scapam de retrogradare,iar acum avem pretentii de super echipa,sa facem si atac si aparare la perfectie…intotdeauna Sportul a fost o echipa ofensiva si spectaculoasa,insa totusi acest stil de joc nu are cum sa nu lase lacune in defensiva,asa ca ocaziile Bacaului au fost normale,important e ca Viciu si-a aratat abilitatile si a nu a permis niciun gol.
Acum urmeaza meciul cu Dunarea,va fi dificil,insa eu cred ca putem obtine 3 puncte….oricum,va fi un meci strans,nu ca cel de azi.
Forzza Sportul!!! :ymapplause: :ymapplause:
May 2, 2010 at 2:22 pm #84962ultrasro
MemberImi pare rau ca nu am ajuns in Bucuresti decat dupa finalul meciului. Ma bucur ca echipa a castigat la scor si ca Ferfelea si Viciu au fost la inaltime.
May 2, 2010 at 8:06 pm #84963dragos
Memberun joc si un un rezultat excelent…..VICIU RAMANE No. 1 alaturi de FERFELEA !!!
in fotbal exista o vorba veche: ATACUL vinde biletele iar APARAREA castiga MECIURILE !!!
mi-au mai placut Posto, Nae, Irimia.
bacaul a dat o replica buna-buna si puteau intoarce rezultatul in primele 30min, insa numai abilitatea lui VICIU ne-a salvat !!!
rusu a jucat slab rau, a gresit de vreo 2x si de aceea a fost schimbat…….una peste alta: VICTORIILE ADUC VICTORII !!!!
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2009-2010 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.