02.06.2007 FCM Campina – Sportul Studentesc 3-0(2-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 02.06.2007 FCM Campina – Sportul Studentesc 3-0(2-0)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 50 total)
 • Author
  Posts
 • #50608
  07Ex
  Keymaster

  Meci contand pentru etapa a 33-a a ligii a 2-a.
  Stadion: Poiana (Campina), sambata ora 11:00

  #78845
  franz_kafka
  Member

  Sper sa invingem la un scor categoric! Eu sunt poate cel mai interesat dintre suporteri ca SS sa castige la Campina… In caz contrar, Suceava retrogradeaza si nu voi mai avea sansa de a revedea sezonul viitor pe SS jucand indiferent cum o face… bine, rau!

  #78846
  MarcAntoniu
  Member

  ACEST JOC este ULTIMA SANSA din acest sezon pentru ca, SPORTUL STUDENTESC sa obtina in deplasare, singura victorie din retur si sa-si regleze golaverajul si adevarul pentru un final de sezon daca nu 😳 promovabil” macar onorabil.
  Sa-si mentina ritmul echipa dar, sa nu se opreasca dupa ce au dat patru goluri. :D

  #78847
  Giani
  Member

  Se impune sa ii batem pe prahoveni pentru a diminua sansele Petrolului de a face abuz de aliati in vederea promovarii. Pentru ca am presimtirea ca si gazarii vor ramane in liga secunda.

  #78848
  franz_kafka
  Member

  @Giani wrote:

  Se impune sa ii batem pe prahoveni pentru a diminua sansele Petrolului de a face abuz de aliati in vederea promovarii.

  Excelent gandit, dpdv strategic, pe termen lung… Daca ar exista o astfel de minte limpede si la nivelul conducerii SS, poate ca alta ne era soarta! O mutare tactica inteligenta, cu efecte pe termen lung, ar fi readucerea lui G. Multescu si renuntarea la cateva vedete, mai ales din randul celor care tulbura apele, pentru a construi ceva durabil!!!

  PS: e clar ca lumina zilei ca nu a fost, neaparat, vina lui G. Multescu pentru ratarea obiectivului, ci acest fapt s-a datorat atitudinii unor vedete, care sufera mai ales de sindromul jucatorului ce nu poate evolua decat in Liga I, fiind incapabil a se adapta la Liga a II-a!

  #78849
  dragos
  Member

  @MarcAntoniu wrote:

  ACEST JOC este ULTIMA SANSA din acest sezon pentru ca, SPORTUL STUDENTESC sa obtina in deplasare, singura victorie din retur

  2 victorii “afara” pe sezon……..hhmmmm, cam putin, pentru a avea pretentii de promovare !!!!
  una este deja istorie…….oare va veni si secunda ????

  oricum, sezonul urmator tre’ sa castigam tot acasa !!!!
  caci pentru restul meciurilor de “afara”………..

  #78850
  Zibling
  Member

  Of, Dragos… tu si cu Ovidiu vreti sa castigam absolut tot acasa. Nici Dinamo nu a reusit asa ceva sezonul asta. Dar, deh, noi visam cu ochii deschisi. :(

  #78851
  Ultras
  Member

  Fara suparare… Ar fi cazul sa scapam de axa Botosani – Suceava… Macar de una sa scapam. Nu de alta, da’ meciuri gen Beirut sau Kosovo trebuie sa avem cat mai putine…

  #78852
  franz_kafka
  Member

  Eu cred ca este mai oportun a scapa de echipele satelit ale Petrolului care ii asigura punctaj maxim! In mod cert, Petrolul nu a castigat toate punctele din meciurile cu SV si BT!
  Iar, la SV si BT, meciurile s-au desfasurat de parca ar fi fost intr-un abator, pentru ca echipele jucau avand cutitul la os! Desigur, este doar o simpla constatare care nu scuza defel atitudinea de joc a fotbalistilor moldoveni. Oricum, dupa mine, care am vazut partida de la SV, vinovati nu sunt atat jucatorii gazda, cat mai ales arbitrul de centru care a permis astfel de duritati in teren si in afara lui!

  #78853
  Tavi
  Member

  Codrut Nicoara – Adrian Lungu, Dan Nitu – Radu Danielenco

  #78854
  mkg
  Member

  Domnilor ,ar fi bine sa castigam la Campina nu pentru a o retrogada pe aceasta ci pentru a ne intari increderea in spiritul studentesc “La castig atat acasa dar mai ales in deplasare” Petrolul sau orice alta cooperativa nu ne vor putea face nimic daca vom arata la anul ca avem echipa de primele sapte locuri in liga lui mitica. SI AVEM INCA O ASEMENEA ECHIPA !!!

  #78855
  Giani
  Member

  Nu ati cunoscut Prahova, eu da. Mentalitatea lor este foarte clara: “jucam pentru Petrolul”. Este o atitudine pe care o promoveaza suporterii si chiar conducerile cluburilor, fara a se pune implicit problema unei subordonari directe fatza de ploiesteni. In meciurile cu Petrolul se dau la o parte, joaca cu patru fundasi laterali, patru mijlocasi laterali si doi atacanti laterali, iar portarul este un soi de combinatie intre keeper si fundas central. In meciurile cu adversarii primei echipe a judetului joaca cu 8 fundasi. Nu acuz Petrolul pentru aceasta atitudine, ci jucatorii si conducatorii celorlalte echipe prahovene. Trebuie sa recunosc ca de la Campina nu vom pleca cu jucatori pe targa, asa cum nu s-a intamplat nici la Strejnic si nici la Moreni, dar s-a intamplat la Suceava si la Botosani.

  Pentru corectitudinea competitiei imi doresc sa pica Campina, pentru integritatea fizica a jucatorilor nostri imi doresc sa pice una dintre cele doua echipe din nord-est.

  #78856
  Tavi
  Member

  Vine cineva la meci? Sper ca nu o sa fiu singur pe acolo!

  #78857
  ultrasro
  Member

  suntem acolo, ajungem la 10.33 in gara mare ;)

  #78858
  Chido
  Member

  Forza Sportul! Sper sa nu pierdeti maine… Cap_PDT_01_27 Cred ca v-ati format o parere falsa despre Suceava. Acel meci a fost stricat de catre maniera de arbitraj… nicidecum de jucatorii sau publicul sucevean.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 50 total)
 • The forum ‘Sezon 2006-2007 Season – Divizia B’ is closed to new topics and replies.