03.04.2004 Sportul Studentesc – Building Vanju Mare

Home Forums Archive Sezon 2003-2004 Season – Divizia B 03.04.2004 Sportul Studentesc – Building Vanju Mare

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    dragos
    Member

avem vreun “corespondent – suporter” local pentru a ne informa in privinta
    scorului????

Tavi
    Member

parca la Craiova s-a intalnit Ovidiu cu ei … le-ai luat coordonatele Ovidiule? :)

ultrasro
    Member

lke-am dat eu numarul meu de telefon ….. dar nu il stiu pe al lor :(

Tavi
    Member

avand invedere ca vineri e liber … 😆

Cainele
    Member

@Tavi wrote:

avand invedere ca vineri e liber … 😆

e liber…ca am imbuliNAT-O…. 😈 😈 😈

dragos
    Member

nu stiu, daca trebuie sa fim fericiti sau tristi pentru acest 1-1….
    daca privim lucrurile dpdv al concurentei, ar trebui sa ne bucuram ca ei au luat-o cu 2-0, iar noi am luat un amarat de punct………
    daca privim lucrurile in perspectiva, ar trebui sa FIM INGRIJORATI, caci
    aceasta echipa vrea sa promoveze, dar nu joaca mai nimic……
    cititi articolul de azi din GS si veti vedea, ca Balint pune jocul slab al echipei pe seama “asteniei de primavara” care a cuprins intreaga echipa…..este LAMENTABIL!!!!!!! chiar nu avem scuze!!!!!!!!

in acest meci cu GALACTICII DE LA VANJU MARE, echipa s-a facut de ras;
    jocul a fost anost, iar “studentii” s-au evidentiat doar prin nervi……
    stanca a degajat in picioarele unui adversar si acesta a inscris cel de-al 2 lea gol, care a fost anulat pe motiv ca se fluierase finalul intalnirii…..
    AM RAMAS O ECHIPA DE COPII fara NERV si LABILA PSIHIC!!!!!
    nu avem la ce bun sa promovam in A…..mai bine am vinde locul si cu asta
    basta!!!!
    nu cred, ca vor veni vremuri mai bune……astept sa ma contrazica Balint & co……

Ultras
    Member

Am anticipat ca va fi un meci greu. Acum trecem printr-o scadere de luciditate asa cum s-a intamplat si in tur in etapele similare (vezi meciurile cu International Pitesti, Minerul Motru si FCM Targoviste). Cred ca este vorba si de o readaptare la metodele lui Balint. Eu zic ca acum se vede lipsa lui Cezar Zamfir. Daca n-ar fi plecat sigur nu s-ar fi simtit schimbarea de antrenor (pentru ca nu s-ar fi produs una). Building este o echipa mica dar ambitioasa. Asa ca nu ma mira rezultatul. Inainte de etapa asta erau singurii, in afara de noi, care invinsesera Pandurii. Bravo lor!

ultrasro
    Member

Stere, Stancu si cu Toma…..
    Inca vreo 2-3 care au probleme cu anumite componente ale corpului…. si jocul nu se prea leaga in prima repriza…. sa speram ca ne vom reveni…

dragos
    Member

oricum, scuzele prezentate de antrenor sunt penibile……

Radu Dobrin
    Member

….inexacte as spune eu….echipa are o “astenie de primavara” de vre-o 3 ani incoace…

ultrasro
    Member

sunt si ei oameni ….

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘03.04.2004 Sportul Studentesc – Building Vanju Mare’ is closed to new replies.