03.05.2008 FCM Bacau – Sportul Studentesc 1-1(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II 03.05.2008 FCM Bacau – Sportul Studentesc 1-1(0-0)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 33 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Meci contand pentru etapa a XXIX-a a ligii a II-a, seria A.
    Sambata 03.05.2008
    Stadion: Municipal (Bacau)

Zibling
    Member

Vreau o victorie in aceasta deplasare. Am auzit ca noul grup de suporteri (7 oameni) care au venit la meciurile cu Progresul si Sacele, vor face aceasta deplasare. Ne amuzam pe seama lor, ne largesc galeria, insa ii cunoaste personal cineva? Cum au ajuns printre noi?

dragos
    Member

daca vom castiga la bacau, chiar ca a-nnebunit lupul……insa, cred ca, va fi una calda, una rece. hihi

eu zic ca va bate bacaul…au nevoie de puncte..si sportu e cea mai pasnica echipa..le va da punctele :)..dar in sinea mea sper la un x2..

adso
    Member

@Zibling wrote:

Ne amuzam pe seama lor, ne largesc galeria, insa ii cunoaste personal cineva? Cum au ajuns printre noi?

de ce va amuzati pe seama lor?
    sau cum adica?

adi
    Member

Am fost egalati din penalty in prelungiri 😡
    FCM BACĂU – SPORTUL 1 – 1, final
    David (90+1 – penalty) / Curelea (50)

cameliu
    Member

mda… presupun ca a fost destul de greu…

oricum rezultat bun, avand in vedere ca am jucat la o echipa ce lupta pentru supravietuire… oricind e greu la bacau, mai ales cand iei gol in prelungiri din 11m!

ionut.ro
    Member

Golul lui Curelea este singurul primit de Bacau acasa pana acum in acest an. Si totusi Bacaul e f.aproape de retrogadare.

Giani
    Member

Am vazut si eu rezultatul pe pagina prosport. Suporterii bacauani isi numesc jucatorii “betivi”, “petrecareti” etc. Ma intreb cine o fi idiotul care a comis penalty in ultimul minut de joc.

Zibling
    Member

@Giani wrote:

Ma intreb cine o fi idiotul care a comis penalty in ultimul minut de joc.

Buna intrebare. Asteptam raspunsul oficial!!! 😳

dragos
    Member

REGIA traieste !!!
    incet-incet, incepem sa simtim “primavara”, insa mai este mult pana la “vara”.
    ramanem pe receptie. 😯 😯

Daca bateam ii luam pe botosani si ne apropiam de locul 5…dar mai sunt 5 etape si putem sa terminam pe locul 5..un loc onorabil :P

07Ex
    Keymaster

Imi pare tare rau ca nu i-am batut pe FCM Bacau ca tare as vrea ca ei sa retrogradeze. Nu i-am avut niciodata pe suflet, iar anul asta cand sunt atat de aproape de liga a III-a as vrea sa-i vad odata retrogradati ca sa scapam de ei la anul.

dragos
    Member

@07Ex wrote:

Imi pare tare rau ca nu i-am batut pe FCM Bacau ca tare as vrea ca ei sa retrogradeze. Nu i-am avut niciodata pe suflet, iar anul asta cand sunt atat de aproape de liga a III-a as vrea sa-i vad odata retrogradati ca sa scapam de ei la anul.

La anu’ vom mai primi o echipa din Moldova: Ceahlaul sau Buzaul.

ultrasro
    Member

Eu cred ca e aberant sa spunem ca un jucator al nostru e idiot daca arbitrul a dat 11 m pentru gazde in min 91. Se stie ca exista o presiune mare pe final de meci asupra arbitrului atunci cand oaspetii conduc.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 33 total)
  • The forum ‘Sezon 2007-2008 Season – Liga II’ is closed to new topics and replies.