Vreau o victorie in aceasta deplasare. Am auzit ca noul grup de suporteri (7 oameni) care au venit la meciurile cu Progresul si Sacele, vor face aceasta deplasare. Ne amuzam pe seama lor, ne largesc galeria, insa ii cunoaste personal cineva? Cum au ajuns printre noi?
oricum rezultat bun, avand in vedere ca am jucat la o echipa ce lupta pentru supravietuire… oricind e greu la bacau, mai ales cand iei gol in prelungiri din 11m!
Am vazut si eu rezultatul pe pagina prosport. Suporterii bacauani isi numesc jucatorii “betivi”, “petrecareti” etc. Ma intreb cine o fi idiotul care a comis penalty in ultimul minut de joc.
Imi pare tare rau ca nu i-am batut pe FCM Bacau ca tare as vrea ca ei sa retrogradeze. Nu i-am avut niciodata pe suflet, iar anul asta cand sunt atat de aproape de liga a III-a as vrea sa-i vad odata retrogradati ca sa scapam de ei la anul.
Imi pare tare rau ca nu i-am batut pe FCM Bacau ca tare as vrea ca ei sa retrogradeze. Nu i-am avut niciodata pe suflet, iar anul asta cand sunt atat de aproape de liga a III-a as vrea sa-i vad odata retrogradati ca sa scapam de ei la anul.
La anu’ vom mai primi o echipa din Moldova: Ceahlaul sau Buzaul.
Eu cred ca e aberant sa spunem ca un jucator al nostru e idiot daca arbitrul a dat 11 m pentru gazde in min 91. Se stie ca exista o presiune mare pe final de meci asupra arbitrului atunci cand oaspetii conduc.