03.10.2010 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-2(3-1)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 03.10.2010 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-2(3-1)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 92 total)
  • Author
    07Ex
    Keymaster

Meci contand pentru etapa a 10-a Ligii 1.
    Duminica 03.10.2010, ora 20:00, stadion Ghencea, Transmisie TV Digisport

laucantona
    Member

Jucam cu Steluta dupa meciul lor cu Napoli, pe 30 Sept…cred ca este un avantaj, dar mai mult ca sigur ne vor amana.

http://www.gsp.ro/international/europa-league/vezi-cum-arata-programul-stelei-in-europa-league-204378.html

dragos
    Member

1 solist….noi nu suntem Astra sa obtinem un punct…macar ei au o echipa cosmopolita, dar inchegata.
    noi avem o echipa get-beget romaneasca, insa neomogena.

07Ex
    Keymaster

Mai stii Dragos … s-ar putea sa facem o figura frumoasa in Ghencea. Noi suntem eperti la pierdutul punctelor acasa cu echipele mici si castigatul punctelor cu echipele mari.

Sper insa ca Moldovan sa ne lase, ca fata de antrenor nu prea are.

dragos
    Member

@07Ex wrote:

Mai stii Dragos … s-ar putea sa facem o figura frumoasa in Ghencea. Noi suntem eperti la pierdutul punctelor acasa cu echipele mici si castigatul punctelor cu echipele mari.

Sper insa ca Moldovan sa ne lase, ca fata de antrenor nu prea are.

am primit o invitatie din partea unor prieteni stelisti sa vizionez meciul de la fotolii…sper, sa am timp sa onorez invitatia si sa fie cu noroc.
    cu totii ne dorim sa obtinem punct(e) in ghencea si tinand cont de situatia actuala de la steaua, teoretic putem…intreb, jucatorii pot forma o echipa omogena ? :-? :-?

sircos
    Member

@dragos wrote:

am primit o invitatie din partea unor prieteni stelisti sa vizionez meciul de la fotolii

prefer coltul de peluza :p

dragos
    Member

@sircos wrote:

@dragos wrote:

am primit o invitatie din partea unor prieteni stelisti sa vizionez meciul de la fotolii

prefer coltul de peluza :p

eu as prefera o victorie indiferent de locul vizionarii meciului (live sau TV) :p

sircos
    Member

pana la victorie, as prefera sa nu ne facem de cacao contra stelei … :-B la cum (nu) merge echipa noastra acum, tare mi-e ca ne mai dam vreo 2-3 goluri gen cel de azi cu astra :ymdevil:

razvanR
    Member

Lacatus este noul antrenor de la Steaua. Iata ca dupa Piturca si Contra inca un antrenor isi face debutul cu noi.

Zibling
    Member

@razvanR wrote:

Lacatus este noul antrenor de la Steaua. Iata ca dupa Piturca si Contra inca un antrenor isi face debutul cu noi.

Asa, si conform axiomei… se aplica acelasi nr. de puncte pt echipa noastra ca in celelalte 2 meciuri mentionate de tine =((

cameliu
    Member

@Zibling wrote:

@razvanR wrote:

Asa, si conform axiomei… se aplica acelasi nr. de puncte pt echipa noastra ca in celelalte 2 meciuri mentionate de tine =((

Hai sa speram macar ca ulciorul (=antrenor nou) nu merge de trei ori la apa (=debuteaza cu victorie).

(PS: din pacate exceptia cred ca ramana Moldovan)

SSportu1985
    Member

Deja discutam de schimbarea antrenorului. Stiu ca acum cativa ani V.Moldovan a fost in carti sa-si incheie cariera la noi ca antrenor-jucator. Nu a facut-o atunci, a venit acum, iar rezultatele nu-l ajuta deloc (si nici pe noi). Deja suntem pe 17 si cred ca nu ar trebui se ne gandim (obiectiv) decat la salvare. Un fost antrenor al nostru spunea: o echipa buna este cea care reuseste 2 victorii la rand. Noi acum inregistram 2 infrangeri la rand….
    Oare ce face Gigi Multescu? O fi liber de contract? Cred ca ar fi cea mai buna solutie… Este antrenorul care a avut cele mai bune performante de dupa 90 la echipa noastra.

dragos
    Member

@SSportu1985 wrote:

Deja discutam de schimbarea antrenorului. Stiu ca acum cativa ani V.Moldovan a fost in carti sa-si incheie cariera la noi ca antrenor-jucator. Nu a facut-o atunci, a venit acum, iar rezultatele nu-l ajuta deloc (si nici pe noi). Deja suntem pe 17 si cred ca nu ar trebui se ne gandim (obiectiv) decat la salvare. Un fost antrenor al nostru spunea: o echipa buna este cea care reuseste 2 victorii la rand. Noi acum inregistram 2 infrangeri la rand….
    Oare ce face Gigi Multescu? O fi liber de contract? Cred ca ar fi cea mai buna solutie… Este antrenorul care a avut cele mai bune performante de dupa 90 la echipa noastra.

completez: Petrescu si Balint.
    ‘Nea Gigi antreneaza prin Turcia, momentan.

sircos
    Member

unde ne intalnim si la ce ora ?

cameliu
    Member

In general nu ma leg de arbitrii, dar asta e prea de tot. Ne arbitreaza Tudor!!!
    Incredibil, nu zic mai mult de atat!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 92 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.