03.10.2010 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-2(3-1)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 03.10.2010 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-2(3-1)

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 92 total)
  • Author

nici nu are de unde alege moldovan…sa fim seriosi, face ce poate cu ceea ce are..

ashone
    Member

@Constantin Secareanu wrote:

nici nu are de unde alege moldovan…sa fim seriosi, face ce poate cu ceea ce are..

cind v-am zis eu la urziceni la mici dupa meciul de la rm sarat ca nu avem treaba cu prima liga spuneati ca am baut prea mult. si nici nimeni nu a pariat un uischi d-ala eftin de cora ca nu facem baremu. :-w

cameliu
    Member

@Constantin Secareanu wrote:

Stati linistit ca o sa-l arunce in lupta prin min 75 pe Chihaia si intoarce singur meciul. :D :D :D

ashone
    Member

dupa ce e 4-1 mai ascultam si comentatorii astia de cacat de la digisport.

cameliu
    Member

@cameliu wrote:

Stati linistit ca o sa-l arunce in lupta prin min 75 pe Chihaia si intoarce singur meciul. :D :D :D

Ce v-am zis? Baga 3 si egalam! :)) :)) :))

cameliu
    Member

Este cred primul meci in care ne arbitreaza Tudor si n-am ce sa-i reprosez.

Cata frustrare si nepuntinta e la noi, denota gestul si galbenul lui Curelea. Tragem in reclame daca la poarta nu ajungem. Bine ca e 2 saptamani pauza, desi cred ca nici asta nu ajuta…

cameliu
    Member

@cameliu wrote:

Ba uite ca am totusi… Ce 11m ne-a dat!
    Daca dadeau celorlalti asa penalty injuram arbitru!

ashone
    Member

@cameliu wrote:

@cameliu wrote:

Ba uite ca am totusi… Ce 11m ne-a dat!
    Daca dadeau celorlalti asa penalty injuram arbitru!

11 metri dat corect!la reluare s-a vazut clar ca stelistul l-a atins cu mina, repet, cu mina pe piept pe chihaia…deci hartuire, deci 11 metri.
    si lor le-a dat carton galben in loc de 11 metri. daca era 0-0 ala era minge la var. tudor asta a vazut ca nu e pericol si a judecat fazele in consecinta.

ssfan
    Member

Pacat ca s-a terminat meciul prea repede, ca eram pe ei :).
    Greu de la liga2 la champions league … sincer, la ce va asteptati ?
    Pacat ca am pierdut puncte ca prostii cu d-alde Branesti iar locul in liga 1 e amenintat.
    La Steaua acasa oricum era mai greu.

Acum am vazut neputinta, nu naivitate… :)
    Mare antrenor Moldovan asta…. De unde l-a gasit Siman ?
    Si ca jucator mi-l amintesc ca un mare pomanagiu, nu-mi amintesc sa-l fi vazut sa dea vreo pasa desteapta, cea mai mare realizare pe care mi-o amintesc e cand a cazut in careul Angliei … :)
    La ce sa ne asteptam de la ei ?

cameliu
    Member

Nu are nimeni pretentia sa bati in Ghencea.
    Insa daca nu bati echipe ca Branesti sau Astra acasa pe cine naiba sa bati ca sa ramai in A?

07Ex
    Keymaster

Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 (3-1), formaţia Sportul Studenţesc, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I.

Golurile învingătorilor au fost marcate de B. Stancu ‘5, ’42, B. Pătraşcu ’31 autogol şi Bilaşco ’67, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Varga ‘3 şi ’90+2 din penalti.

0-1: Sportul a executat repede o lovitură liberă, balonul a ajuns la Varga, iar acesta a înscris cu un şut plasat.

1-1: Cristi Tănase a centrat de pe partea stângă şi Bogdan Stancu a reluat balonul în plasă din mijlocul careului.

2-1: Iulian Apostol a centrat de pe partea dreaptă, iar Bogdan Pătraşcu a lovit defectuos balonul cu capul şi l-a trimis în propria poartă.

3-1: Bogdan Stancu a combinat cu Tănase, a rămas singur cu portarul Niculescu şi l-a învins pe acesta cu un şut de la 12 metri.

4-1: Bogdan Stancu l-a lansat în adâncime pe Bilaşco, acesta a pătruns în careu şi a înscris cu un şut plasat de la 7 metri.

4-2: Gardoş l-a faultat în careu pe Chihaia, iar Varga a transformat penaltiul acordat de Alexandru Tudor.

La partida de pe stadionul din Bulevardul Ghencea au asistat aproximativ 10.000 de spectatori, printre care şi 20 de suporteri ai oaspeţilor.

Fundaşul Sportului Studenţesc, Lucian Cazan, s-a accidentat la primul gol al Stelei, atunci când a fost lovit de propriul portar, şi a fost înlocuit cu Farmache.

În pauza meciului, un spectator prezent la meci a cerut-o în căsătorie pe prietena sa prin intermediul crainicului stadionului, pe tabelă apărând întrebarea “Vrei să te măriţi cu mine?” şi o poză cu cei doi.

În minutul 74, preparatorul fizic al Stelei, Michele Bon, a fost trimis în tribună de arbitrul Alexandru Tudor.

Atacantul Marius Bilaşco a înscris primul gol pentru Steaua, iar mijlocaşul Lucian Marinescu a debutat la gruparea “roş-albastră”.

Steaua a câştigat la scor partida cu Sportul (4-2), la primul meci al lui Lăcătuş în Liga 1, de la revenirea în Ghencea. Gigi Becali s-a declarat extrem de mulţumit de evoluţia fotbaliştilor şi compară jocul contra “studenţilor” cu “tiki-taka”-ul tipic Barcelonei.

“Am adus 20 de jucători, îţi dai seama câtă lipsă de recunoştinţă să ai când nu vezi că am adus 20 de jucători. Dacă o batem şi pe Dinamo, să vedeţi ce va fi. Stadionul plin meci de meci. A fost foarte bine aşa. Nici nu mă aşteptam să fie atâţia. Cred că au fost aproape 8000. Echipa m-a încântat. Ce să îmi mai placă individualităţi. Ricardo şi Apostol au fost demenţiali. Şi Tănase a fost demenţial. Dacă vor juca aşa, ca în seara asta…

Parcă Apostol are acum mai multă experienţă decât atunci când era la Urziceni, dar aici are şi cu cine să joace. Am jucat extraordinar. Am jucat un tiki-taka a la Barcelona. N-ai ce să faci. Nu ai cum să faci faţă.”, a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

Marius Lăcătuş a câştigat primul meci în Liga 1 de la revenirea la Steaua, 4-2 cu Sportul. Deşi au fost conduşi cu 1-0, “roş-albaştrii” au revenit repede şi s-au impus fără drept de apel în faţa “studenţilor”.

“Nu ştiu dacă jucăm tiki-taka, dar sigur jucăm un fotbal frumos. Steaua joacă un fotbal plăcut. Astăzi ne-am creat multe ocazii şi sunt convins că lumea apreciază astfel de evoluţii. Vom vedea la sfârşitul derby-ului cui va prii această pauză competiţională. Orice jucător îşi doreşte să meargă la echipa naţională, ăsta e obiectivul suprem din punctul meu de vedere.

Mă bucur pentru jucătorii mei că au posibilitatea să-şi etaleze valoarea la nivel înalt. Am discutat cu jucătorii. Sunt adeptul rotaţiei, dar nu într-un mod masiv. Poate că Pantelis nu era nu era pregătit din punct de vedere moral după eliminarea cu Napoli şi de aia am ales să fac câteva schimbări. Puteam ajunge în situaţia să rămânem cu doar trei fundaşi centrali pentru meciul cu Dinamo. Geraldo avea deja trei cartonaşe galbene, în timp ce Gardoş s-ar fi putut accidenta în meciurile cu naţionala. De asta am ales această formulă de fundaşi centrali.

Tănase acuza încă de la pauză dureri la piciorul stâng şi nu am vrut să riscăm, să joace tot meciul.”, a declarat Marius Lăcătuş la conferinţa de presă de la finalul meciului cu Sportul.

adso
    Member

Varga: “Îţi trebuie mai mult sînge în tine să scoţi un rezultat bun în Ghencea, dar majoritatea au intrat cu frică”

Mijlocaşul Sportului, Dacian Varga, şi-a criticat colegii după meciul pierdut cu Steaua, 2-4.

“Era important să scoatem un rezultat bun, nu conta cine marca. Ne-am cam făcut de rîs. Cînd pierzi eşti în criză, normal. N-am simţit o diferenţă atît de mare pe teren, dar ei au avut mai multe ocazii, noi degeaba avem 25-30 de ani, experienţă nu prea.

Îţi trebuie mai mult sînge în tine să scoţi un rezultat bun în Ghencea, dar majoritatea au intrat cu frică. Am ajuns la capătul răbdării, nu mai pot. Aş vrea ca toţi să muncim, doar prin muncă putem scoate rezultate bune. Mă doare şi că nu sînt la naţională. E mai greu de la Sportul”, a spus Varga.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/varga-iti-trebuie-mai-mult-singe-in-tine-sa-scoti-un-rezultat-bun-in-ghencea-dar-majoritatea-au-intrat-cu-frica-209681.html

Zibling
    Member

@adso wrote:

Varga: “……….. noi degeaba avem 25-30 de ani, experienţă nu prea.”

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/varga-iti-trebuie-mai-mult-singe-in-tine-sa-scoti-un-rezultat-bun-in-ghencea-dar-majoritatea-au-intrat-cu-frica-209681.html

BAGATI BINE LA CAP chestia asta! Este exact chintesenta modului in care Sportul joaca acum.

Atat putem cu jucatori care au imbatranit fara a juca meciuri stranse, la nivel inalt. Patrascu, dupa ce a jucat 2-3 meciuri bine la revenirea in Regie, a inceput sa fie din ce in ce mai dezastruos. Iar 3 dintre cei 4 fundasi ai nostri, nu mai pridideau in a da pase la stelisti sau in a inalta lumanari in preajma apararii. :-s

ngm
    Member

… si tot Varga…”Nu sunt singurul care trage, dar nu mai pot, sincer. Tot aşteptăm de la unul sau de la altul să iasă ceva, dar nu se mai poate aşa. Trebuie fiecare să-şi facă treaba pe parcela lui. Nu să tragă unul în stânga şi celălalt în dreapta. Sincer îmi doresc să plec, nu mai pot. Sper în iarnă să se rezolve. E normal ca toată lumea să-şi dorească să plece, dar daca tot pierdem, nu ştiu cine mai poate pleca. Nu există etapă în care să nu facem greşeli şi cadouri. Sportul e Moş Crăciun. A venit Crăciunul cam devreme, chiar dacă nu jucăm în roşu”, a declarat Varga la finalul partidei.

cameliu
    Member

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/demisioneaza-moldovan-sunt-socat-si-frapat-de-ce-se-intampla-la-echipa-n-am-timp-de-pierdut-7442996

Demisionează Moldovan? “Sunt şocat şi frapat de ce se întâmplă la echipă! N-am timp de pierdut”

Antrenorul echipei Sportul Studenţesc, Viorel Moldovan, a lăsat să se înţeleagă că se gândeşte să demisioneze după înfrângerea de duminică din partida cu Steaua Bucureşti, scor 2-4, din etapa a X-a a Ligii I.

“Ne-am prezentat lamentabil. Când vii în Ghencea şi nu eşti pregătit, Steaua nu te iartă. Am început meciul destul de bine, dar parcă ne-am speriat. Nu înţeleg unele greşeli la un asemenea nivel. Se pare că avem anumite limite. Eu le cer anumite lucruri, dar ei nu înţeleg. Limita e limită de multe ori. Fotbalul se joacă cu creierul. Dacă nu îţi pui capul la contribuţie nu faci faţă. Sunt dezamăgit şi îngândurat de ce se întâmplă la echipa mea. Steaua a fost mai agresivă deşi a jucat un meci joi. Au făcut doar două schimbări în primul unsprezece şi au jucat şi în 10 oameni joi, dar tot ei erau primii la minge.

Asta ar trebui să le dea de gândit jucătorilor mei. Se pare că eu cred mai mult în potenţialul lor decât cred ei. Sau poate sunt eu nebun. Sunt şocat şi frapat că sunt mulţi fotbalişti care nu ştiu să interpreteze jocul. Am lucrat toată săptămâna pentru acest joc şi ne-am destabilizat imediat. Nu mă aşteptam să găsesc atâtea carenţe. Sunt jucători care nu sunt receptivi sau poate nu mă pliez eu pe stilul Sportului. Eu am zis că n-am timp de pierdut. Noaptea e un sfetnic bun. Voi analiza până mâine dimineaţă”, a spus Moldovan

Mijlocaşul Viorel Ferfelea speră ca echipa sa să-şi revin cât mai repede din blocajul în care se află: “Am sperat la mai mult astăzi, însă Steaua a fost mult peste noi. Steaua a părut ca o echipă care se bate la titlu şi este foarte greu să joci împotriva ei în Ghencea. Sper ca noi să ne revenim cât mai repede, pentru că locul nostru nu este în coada clasamentului. Sper să scăpăm cât mai repede de acest blocaj”.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 (3-1), formaţia Sportul Studenţesc, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/varga-nu-mai-pot-la-sportul-vreau-sa-plec-7443015

Varga: “Nu mai pot la Sportul! Vreau să plec!”

Dacian Varga a reuşit o “dublă” în poarta lui Tătăruşanu, dar a terminat meciul cu Steaua extrem de nervos, nemulţumit fiind de prestaţia colegilor săi. Sportul a plecat învins din Ghencea, scor 2-4, iar mijlocaşul “studenţilor” spune că vrea să plece cât mai repede din Regie.

“Nu sunt singurul care trage, dar nu mai pot, sincer. Tot aşteptăm de la unul sau de la altul să iasă ceva, dar nu se mai poate aşa. Trebuie fiecare să-şi facă treaba pe parcela lui. Nu să tragă unul în stânga şi celălalt în dreapta. Sincer îmi doresc să plec, nu mai pot. Sper în iarnă să se rezolve. E normal ca toată lumea să-şi dorească să plece, dar daca tot pierdem, nu ştiu cine mai poate pleca. Nu există etapă în care să nu facem greşeli şi cadouri. Sportul e Moş Crăciun. A venit Crăciunul cam devreme, chiar dacă nu jucăm în roşu“, a declarat Varga la finalul partidei.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 92 total)
  • The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.