Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 03.10.2010 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-2(3-1)
- This topic has 91 replies, 23 voices, and was last updated 12 years, 6 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
October 3, 2010 at 8:38 pm #86242
razvanR
MemberE adevarat ca astazi am jucat foarte prost, parca jucatorii, cu 2-3 exceptii, erau nemancati si adormiti. Mi-as fi dorit sa castigam, de-asta am si mers pe stadion. Este doar al doilea meci Steaua-Sportul pe care-l vad in Ghencea.
Avand in vedere ca noi i-am batut foarte rar pe Steaua, doar de 11 ori in 60 de meciuri, accept rezultatul si sper sa ne luam revansa in Cupa si in Retur!
October 3, 2010 at 9:48 pm #86243dragos
Memberscorul a fost prea BLAND si reflecta intr-o mica masura diferenta dintre o echipa de top si una de liga secunda.
AVEM JUCATORI, DAR NU AVEM ECHIPA)
) X( :ymdevil:
tudor a facut un meci discret, asa cum trebuie sa fie orice arbitru. bravo.
steaua nu a marcat vreunei echipe adverse 4 goluri, basca numeroase ocazii mari.
asadar, steaua a intalnit cea mai proasta echipa din aceste 10 etape.patrascu, patriche, ferfelea et Co. sunt VARZA si muci….de fapt, toti sunt o varza, varza, varza.
singurul lucru pozitiv a fost portarul Niculescu, care a aparat cat a putut.
JOS PALARIA Piticule !!!in aceste 2 saptamani, nu cred, ca se va schimba ceva la echipa….poate doar Mister – Moldovan va demisiona.
pe 6 Nov Petrescu va reveni in tara si va fi liber de contract.
daca sile, nu-l va convinge sa-l aduca la echipa este un diletant in ale fotbalului.October 3, 2010 at 10:08 pm #86244Ace of Spades
Member@dragos wrote:
pe 6 Nov Petrescu va reveni in tara si va fi liber de contract.
daca sile, nu-l va convinge sa-l aduca la echipa este un diletant in ale fotbalului.A plecat Petrescu de la Urziceni,fiind cea mai buna echipa in momentul acela din Romania pentru banii rusilor si tu te astepti sa vina la amaratii de noi,condusi de zgarcitul Siman? Ar trebui sa ii plateasca lui Petrescu salariile cumulate a tuturor jucatorilor si staff-ului din lot pentru ca macar sa il faca sa se gandeasca la oferta.Astea sunt vise,realitatea e mult mai cruda.
Meciul in sine a fost spectaculos,insa pacat ca echipa noastra nu a putut mai mult.Mi-a placut totusi atmosfera de pe Ghencea,pentru mine a fost una deosebita pentru standardele din Romania,nu mai fusesem de vreo 7 ani pe acest stadion si intr-adevar ca suporter traiesc meciul altfel cand vad si alti 10.000 de oameni in jur scandand si manifestandu-se,nu 500-1000 ca la noi….insa pacat ca frigul mai mi-a luat din aceasta placere
)
Sper totusi sa nu picam la anul in Liga a II-a…nu am stat 4 ani de zile pe coclauri pentru a reveni fara drept de apel inapoi,renumele echipei nu merita asa ceva.
October 3, 2010 at 10:10 pm #86245razvan
MemberAcu, nici Moldovan nu-mi parea un antrenor ieftin si a venit. Poate mai e loc si de miracole…
October 3, 2010 at 10:27 pm #86246dragos
Member@razvan wrote:
Acu, nici Moldovan nu-mi parea un antrenor ieftin si a venit. Poate mai e loc si de miracole…
intr-adevar, Bursucu’ nu-i un antrenor ieftin, insa mizez si pe prietenia dintre sile si Bursuc….
daca nu va veni el, atunci cine ?
daca nu acum, atunci cand ?October 3, 2010 at 10:32 pm #86247Tavi
Member@dragos wrote:
)
decripteaza-mi si mie seria asta de emoticoane
@dragos wrote:pe 6 Nov Petrescu va reveni in tara si va fi liber de contract.
daca sile, nu-l va convinge sa-l aduca la echipa este un diletant in ale fotbalului.a sapat Sile dupa petrosin si de a dat de argila …. asta … invers! U know …
Stii bine ca Dan a mirosit falimentul in baragan si-a rezolvat pb … cum s-a priceput el mai bine
cu ce crezi ca-si tine familia la NY? tu cu ce ti-ai tine familia acolo? cu o casa in ‘gc’ … eu am prieteni acolo si nu e chiar asa de funny sa nu ai acces auto spre serviciu …
btw: Sanatate lui Andrei! (Numele ocrotitorului Romaniei) si pe cand un fratior/surioara?
Hai, la mai mare!@ceilalti: N-avem fratilor lot de A…. asta e! hai s-o zicem p’aia dreapta … m-am abtinut pana acum sa comentez dar pt mine e clar! ne vedem la matineu! Parerea mea este ca Seimesi (sau cum se scrie) a marshat totul pe promovare dar sile a zis bag-o in A (echipa) daca poti s-o tii acolo … nu am contacte in club si nu stiu dedesubturi dat eu in locul lui Sile asa as fi zis!
Dupa cateva etape Sile s-a lamurit! Chiar si eu! Si sa aduca un ppp (a se citi “pielea p..i in parohie”) e simplu … VM e un nimeni ca antrenor … si se vede fara sa ai scoala inalta.Sa fim sanatosi si sa iubim Sportul! … asa cum e el ….
@dl. Gheorghe: Esti praf bai nene! Te-am vazut ce scrii pe aici. Daca vrei ne intalnim fata in fata! Sa nu zici ca scriu si sunt leu in spatele tastaturii. Subiectul: Sa-mi spui si mie care e obiectivul pe anul asta ca pe forum vad ca nu ai scris, da-mi PM, iti dau tel meu sau ia-l de la Ovidiu si ne vedem. Eu am senzatia ca vrei comiunicarea cu noi dar nu reusesti sa nu comunici … hai intai bem un shpritz si poate mai vedem…
In principal ma intereseaza care sunt argumentele clubului pentru ramanere in A .. ca eu nu le vad. Poate oi fi miop…. mai stii … promit sa ma duc la …. cum ii zice la ala de se uita la ochi daca ma convingi! … Cred totusi ca cu bugetul pus la dispozitie atat iti da putere sa faci … asta e! …. celelalte propuneri de pe site sunt OK dar nu vor aduce nici oameni la stadion, nici fabulos de multi bani in visteria clubului.
@cei care merg sapt viitoare la Paris: dati PM sa ne organizam. HAI ROMANIA! II CALCAM PE GRUMAZ PE TARANI! … EU FIIND TZIGAN!… ALLEEEE LEEE BLEOOO .. SA V-O DAM LA INELUUU’ MAROOOOO
)
IUBESC SPORTUL!
October 4, 2010 at 6:11 am #86248ashone
Member@ceilalti: N-avem fratilor lot de A…. asta e! hai s-o zicem p’aia dreapta … m-am abtinut pana acum sa comentez dar pt mine e clar! ne vedem la matineu! Parerea mea este ca Seimesi (sau cum se scrie) a marshat totul pe promovare dar sile a zis bag-o in A (echipa) daca poti s-o tii acolo … nu am contacte in club si nu stiu dedesubturi dat eu in locul lui Sile asa as fi zis!
Dupa cateva etape Sile s-a lamurit! Chiar si eu! Si sa aduca un ppp (a se citi “pielea p..i in parohie”) e simplu … VM e un nimeni ca antrenor … si se vede fara sa ai scoala inalta.@dl. Gheorghe: Esti praf bai nene! Te-am vazut ce scrii pe aici. Daca vrei ne intalnim fata in fata! Sa nu zici ca scriu si sunt leu in spatele tastaturii. Subiectul: Sa-mi spui si mie care e obiectivul pe anul asta ca pe forum vad ca nu ai scris, da-mi PM, iti dau tel meu sau ia-l de la Ovidiu si ne vedem. Eu am senzatia ca vrei comiunicarea cu noi dar nu reusesti sa nu comunici … hai intai bem un shpritz si poate mai vedem…
ba sa avem pardon, io am spus asta de mult timp. si la faza cu dl G, tot la fel asteptam si eu comunicare, tot la spritz evident. poate o punem de-un fan club Tavi? :ymhug: ;
October 4, 2010 at 7:15 am #86249SSportu1985
MemberAcum trei saptamani intrebam pe acest forum ce echipe sunt sub noi in campionat (dpdv al jocului). Acum este clar, niciuna… Daca nu batem la Pandurii etapa viitoare nu vom mai avea nicio sansa sa ne salvam. Stiu ca miracole sunt posibile (cazul Bistrita de anul trecut), dar am avea nevoie de un antrenor (precum Sumudica) si de un MOraes.
Suntem singura echipa din campionat la care schimbarea antrenorului nu a produs vreo imbunatatire in jocul echipei; din contra… Moldovan spunea aseara ca se gandeste sa renunte, deoarece nu se pliaza pe jocul echipei! Poate ca ar trebui sa aducem un antrenor care a mai fost pe aici… Varianta cu Bursucul nu poate fi numita nici gluma… A stat la noi pana si-a facut un nume, acum spera si el la un salariu anual de cel putin juma de milion de euro.
Cat despre zgarcitul de Siman, el ne-a salvat de seria C acum vreo 11 ani, dar tot el ne-a ingropat 4 ani in seria B dupa sezonul extraordinar de acum 4 ani…Atunci ii platea pe baieti in paltoane… cu rezultatele astea, jucatorii tremura serios la acest inceput de toamna…October 4, 2010 at 8:25 am #86250cameliu
Memberhttp://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/steaua-a-fost-superofensiva-cu-sportul-209701.html
STEAUA – SPORTUL 4-2
Steaua a fost superofensivă cu SportulEchipa din Ghencea a reuşit cu Sportul cea mai bună partidă din acest sezon. Elevii lui Lăcătuş şi-au doborît aseară toate recordurile pe faza ofensivă, avînd 10 ocazii şi 20 de şuturi la poartă.
În schimb, steliştii au mari probleme la faze fixe, primind toate golurile din acest campionat în urma unor astfel de situaţii.
Record de ocazii
Steaua parametru Sportul
63% posesie 37%
58 baloane jucate în careul advers 21
20 şuturi la poartă 2
10 şuturi pe poartă 2
10 ocazii 2October 4, 2010 at 8:38 am #86251cameliu
Member@Ace of Spades wrote:
nu mai fusesem de vreo 7 ani pe acest stadion si intr-adevar ca suporter traiesc meciul altfel cand vad si alti 10.000 de oameni in jur scandand si manifestandu-se,nu 500-1000 ca la noi….insa pacat ca frigul mai mi-a luat din aceasta
Deci cati au fost? 3 mii sau 10 mii? E o diferenta…
Prosport:
Dacă la debutul în Europa League, Lăcătuş a avut parte de o primire călduroasă, 10.000 de ultraşi susţinându-i pe stelişti încă din primul minut, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre primul meci al “Fiarei” în campionat. Deşi Steaua a făcut spectacol cu Sportul Studenţesc, în tribunele arenei din Ghencea doar 3.000 de suporteri au venit să-i vadă pe elevii lui Lăcătuş.October 4, 2010 at 9:47 am #86252sircos
Member@cameliu wrote:
Antrenorul echipei Sportul Studenţesc, Viorel Moldovan, a lăsat să se înţeleagă că se gândeşte să demisioneze după înfrângerea de duminică din partida cu Steaua Bucureşti, scor 2-4, din etapa a X-a a Ligii I.
“Ne-am prezentat lamentabil. Când vii în Ghencea şi nu eşti pregătit …..
si ce-oi vrea, moldovan ? sa vin eu sa pregatesc echipa pentru meciuri ? X(
October 4, 2010 at 10:31 am #86253razvanR
MemberN-ar fi exclus ca in scurt timp, Razvan Lucescu sa fie antrenor la Rapid iar Marius Sumudica la Sportul Studentesc!
October 4, 2010 at 11:29 am #86254roland
MemberChiar nu mai inteleg nimic … nu e nimic in regula la echipa asta…nu aparare ..nu portar…tari in clantza..fotbal decat pentru ochi…
Am fost la meci cred ca Stoia a prins o zi totusi f buna…iar la noi lipsa aparare si portar neputicios…si figurile lui Varga amenintatorul nu stiu de ce tot tinem cu Sportu?
Nu e meci la care sa nu spunem si sa si para ca ii rupem pe fraieri si luam peste bot…nu mai corespunde modului meu de a vedea lucrurile
Repet suntem in cea mai proasta situatie: sa para ca putem si de fapt sa fim terci, pentru ca nici nuse poate vedea obiectiv valoarea…sau valoarea e lipsa la apel. Doar bafta!October 4, 2010 at 11:32 am #86255dragos
Memberbun, ca, ne-am lamurit in privinta locului pe care il vom ocupa la finele acestui campionat, va rog, sa-mi spuneti si mie ce a incercat sa joace sportul aseara ?
defensiv – nu.
ofensiv – nu.oare moldovan stie ?
October 4, 2010 at 11:41 am #86256dragos
Member@Tavi wrote:
@dragos wrote:
)
decripteaza-mi si mie seria asta de emoticoane
@dragos wrote:pe 6 Nov Petrescu va reveni in tara si va fi liber de contract.
daca sile, nu-l va convinge sa-l aduca la echipa este un diletant in ale fotbalului.a sapat Sile dupa petrosin si de a dat de argila …. asta … invers! U know …
Stii bine ca Dan a mirosit falimentul in baragan si-a rezolvat pb … cum s-a priceput el mai bine
cu ce crezi ca-si tine familia la NY? tu cu ce ti-ai tine familia acolo? cu o casa in ‘gc’ … eu am prieteni acolo si nu e chiar asa de funny sa nu ai acces auto spre serviciu …
btw: Sanatate lui Andrei! (Numele ocrotitorului Romaniei) si pe cand un fratior/surioara?
Hai, la mai mare!emoticoanele sunt ca evolutiile echipei noastre: de-a rasu’ plansu’
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.