Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 03.10.2010 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-2(3-1)
- This topic has 91 replies, 23 voices, and was last updated 12 years, 6 months ago by
webmaster.
-
AuthorPosts
-
October 4, 2010 at 2:16 pm #86257
07Ex
Keymaster@Tavi wrote:
@ceilalti: N-avem fratilor lot de A…. asta e! hai s-o zicem p’aia dreapta … m-am abtinut pana acum sa comentez dar pt mine e clar! ne vedem la matineu! Parerea mea este ca Seimesi (sau cum se scrie) a marshat totul pe promovare dar sile a zis bag-o in A (echipa) daca poti s-o tii acolo … nu am contacte in club si nu stiu dedesubturi dat eu in locul lui Sile asa as fi zis!
Dupa cateva etape Sile s-a lamurit! Chiar si eu! Si sa aduca un ppp (a se citi “pielea p..i in parohie”) e simplu … VM e un nimeni ca antrenor … si se vede fara sa ai scoala inalta.Sa fim sanatosi si sa iubim Sportul! … asa cum e el ….
@dl. Gheorghe: Esti praf bai nene! Te-am vazut ce scrii pe aici. Daca vrei ne intalnim fata in fata! Sa nu zici ca scriu si sunt leu in spatele tastaturii. Subiectul: Sa-mi spui si mie care e obiectivul pe anul asta ca pe forum vad ca nu ai scris, da-mi PM, iti dau tel meu sau ia-l de la Ovidiu si ne vedem. Eu am senzatia ca vrei comiunicarea cu noi dar nu reusesti sa nu comunici … hai intai bem un shpritz si poate mai vedem…
Tavi … hai ca mi-ai placut, zau! Ai pus punctul pe “i”.
October 4, 2010 at 3:17 pm #86258Ace of Spades
Member@cameliu wrote:
Deci cati au fost? 3 mii sau 10 mii? E o diferenta…
Prosport:
Dacă la debutul în Europa League, Lăcătuş a avut parte de o primire călduroasă, 10.000 de ultraşi susţinându-i pe stelişti încă din primul minut, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre primul meci al “Fiarei” în campionat. Deşi Steaua a făcut spectacol cu Sportul Studenţesc, în tribunele arenei din Ghencea doar 3.000 de suporteri au venit să-i vadă pe elevii lui Lăcătuş.Mie mi s-au parut mult mai multi….de la televizor poate nu s-a vazut asa bine,insa tribuna I din locul unde erau amplasate camerele de filmat a fost aproape plina….plus peluza Nord si cei din tribuna a II-a,sigur faceau cel putin 5000 de oameni.Doar stii ca cei de la ziare dau niste cifre la plezneala acolo de multe ori.
October 4, 2010 at 3:23 pm #86259Ace of Spades
Member@cameliu wrote:
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/steaua-a-fost-superofensiva-cu-sportul-209701.html
STEAUA – SPORTUL 4-2
Steaua a fost superofensivă cu SportulEchipa din Ghencea a reuşit cu Sportul cea mai bună partidă din acest sezon. Elevii lui Lăcătuş şi-au doborît aseară toate recordurile pe faza ofensivă, avînd 10 ocazii şi 20 de şuturi la poartă.
În schimb, steliştii au mari probleme la faze fixe, primind toate golurile din acest campionat în urma unor astfel de situaţii.
Record de ocazii
Steaua parametru Sportul
63% posesie 37%
58 baloane jucate în careul advers 21
20 şuturi la poartă 2
10 şuturi pe poartă 2
10 ocazii 2Daca e sa privim partea plina a paharului,am avut eficacitate de 100% in a fructifica sansele :p ….nu ne plangeam noi mereu ca irosim sansele aiurea?
) Asta ca sa facem un pic haz de necaz,insa poate om reusi candva in campionatul acesta sa legam mai bine jocul si sa avem ocazii multe,dar sa si profitam de majoritatea din acestea
October 4, 2010 at 8:10 pm #86260razvanR
MemberPentru meciul din campionat, Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc, jucat duminica seara,
– am ajuns in jurul Stadionului pe la ora 19;
– pe la 19.20 am gasit un loc de parcare intr-o spalatorie auto. Fiind duminica-seara toti locuitorii din blocurile din zona se intorsesera de la cumparaturi sau de la tara si nu mai aveam unde sa parchez;
– pe la 19.30 am ajuns la coada la bilete, acolo am auzit ca trebuie buletinul de indentitate. M-am dus la masina, am luat biletinul si m-am intors la coada.
– in fata mea erau 10 persoane dar AM STAT LA COADA PESTE 45 DE MINUTE. Casiera introducea in sistem numele, prenumele, codul numeric personal, seria si numarul cartii de identitate, adresa, scana cartea de identitate. Fiecare din cele 10 persoane avea cate 2-3 buletine asa ca am cumparat bilet abia la ora 20.20.
– la coada toti credeau ca meciul ar trebui sa inceapa la 20.30 nu la ora 20.00. Pe afisele de la case si pe bilete scria negru pe alb ca meciul este la ora 20.30.
– toti care erau acolo spuneau ca la fel a fost si la meciul cu Napoli, ora de la case si ora de pe bilet nu corespundeau cu ora meciului.
– am cerut bilet la peluza in sectorul superterilor Sportului Studentesc dar mi-au spus ca nu pot sa cumpar in acel sector.
– i-am cerut bilet in Tribuna I dar mi-a dat bilet la Tribuna II.
– casiera mi-a dar restul 5 lei la 20 de lei dar nu mi-a dat si buletinul, a trebuit sa i-l cer expres. In stresul ala era foarte usor sa raman fara buletin.
– la casa am aflat ca Sportul Studentesc a marcat, la casa am flat ca Steaua a egalat.
– AM REUSIT SA AJUNG IN TRIBUNA ABIA IN MINUTUL 30 ! Scorul era 1-1.ASA CA VA ROG SA NU MAI AMINTITI DE PROBLEMELE DE LA MECIUL CU OTELUL!
October 4, 2010 at 9:58 pm #86261Ace of Spades
Member@razvanR wrote:
la coada toti credeau ca meciul ar trebui sa inceapa la 20.30 nu la ora 20.00. Pe afisele de la case si pe bilete scria negru pe alb ca meciul este la ora 20.30.
Ciudat,pe biletele noastre,cele rezervate oaspetilor, scria corect ora inceperii meciului,insa pe de alta parte au tiparit eronat numele nostru ca fiind “Sportul Studente”
)….ce sa le mai ceri.Daca nici in “Templul fotbalului romanesc”(cum tot insista sa numeasca stadionul Ghencea crainicul Safta incat atingea penibilul 8-| ) nu a fost de mirare lipsa de organizare a clubului nostru de la inceput de campionat.
October 5, 2010 at 7:35 am #86262Constantin Secareanu
Membertemplul este doar in regie 😡
October 5, 2010 at 8:34 am #86263cristiansportul
MemberDaca cocina aia de stadion este templul forbalului romanesc atunci daca se pune nocturna in regie devine templul fotbalului intergalactic.
October 5, 2010 at 10:00 am #86264razvanR
MemberAm stat 3 ore printre simpatizanti stelisti: pe strada, la coada la bilete, la perchezitiile de la intrarea in stadion, in tribuna, la iesirea de la stadion. Ce figuri am vazut, ce cuvinte, ce mirosuri …
E clar: nu poti sa mergi pe acest stadion cu un copil sau cu o femeie!
Norocul meu a fost ca in tribuna, intamplator, m-am nimerit sa stau chiar langa un suporter al nostru cu care am comentat meciul, un tip absolut decent pe care mi-a facut mare placere sa-l cunosc.
Cat ma bucur ca tin cu Sportul Studentesc!
October 5, 2010 at 1:26 pm #86265Zibling
Member@razvanR wrote:
ASA CA VA ROG SA NU MAI AMINTITI DE PROBLEMELE DE LA MECIUL CU OTELUL!
Welcome to the club!
(
October 5, 2010 at 6:13 pm #8626607Ex
Keymaster@razvanR wrote:
Norocul meu a fost ca in tribuna, intamplator, m-am nimerit sa stau chiar langa un suporter al nostru cu care am comentat meciul, un tip absolut decent pe care mi-a facut mare placere sa-l cunosc.
Trebuia sa-i spui sa-si faca cont aici pe forum ca sa fie la curent cu ce se intampla cu echipa.
October 6, 2010 at 8:35 am #86267sircos
Member@Constantin Secareanu wrote:
templul este doar in regie 😡
cica al nostru este sinagoga 8-}
October 6, 2010 at 2:24 pm #86268cristiansportul
Member)
October 6, 2010 at 2:57 pm #86269dragos
Member@razvanR wrote:
Ce figuri am vazut, ce cuvinte, ce mirosuri …
asa se intampla, cand vine lumea la stadion……..
:pOctober 6, 2010 at 3:36 pm #86270rapid19pancu
Member@Ace of Spades wrote:
@dragos wrote:
Meciul in sine a fost spectaculos,insa pacat ca echipa noastra nu a putut mai mult.Mi-a placut totusi atmosfera de pe Ghencea,pentru mine a fost una deosebita pentru standardele din Romania,nu mai fusesem de vreo 7 ani pe acest stadion si intr-adevar ca suporter traiesc meciul altfel cand vad si alti 10.000 de oameni in jur scandand si manifestandu-se,nu 500-1000 ca la noi….insa pacat ca frigul mai mi-a luat din aceasta placere
)
Daca flescaiala din ghena ti s-a parut atmosfera..de pe Giulesti ai sa pleci mai mult decat placut impresionat acasa.
October 6, 2010 at 9:35 pm #86271Zibling
Member@sircos wrote:
@Constantin Secareanu wrote:
templul este doar in regie 😡
cica al nostru este sinagoga 8-}
Alo, imi cer drepturile de autor nenea! Eu am fost cu ideea asta!
Sa prind pe vreunul fara steaua lui David la piept la meciurile din Regie ca va dau pe toti afara! Si sa-l anuntati si pe crainicul stadionului din Regie sa anunte ca “Regia a devenit sinagoga!” ca ce? doar la ei?
-
AuthorPosts
- The forum ‘Sezon 2010-2011 Season – Liga I’ is closed to new topics and replies.