Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › 04.05.2005 Sportul Studentesc – CFR Cluj Napoca
- This topic has 10 replies, 6 voices, and was last updated 18 years ago by
dragos.
-
AuthorPosts
-
May 3, 2005 at 1:40 am #50434
07Ex
KeymasterStadion Regie, ora 17:00, Telesport.
Arbitru S. Coltescu (Craiova). Asistenti I. Popa (Pascani), Z. Szekely (Baia Mare). Arbitru de rezervă T. Crăciunescu. Observatori D. Neagu (Bucuresti), M. Nesu (Oradea)May 3, 2005 at 11:19 am #70948dragos
Membertre’ sa castigam, altfel e de rau………
HAI SPORTULE !!!May 4, 2005 at 2:27 pm #70949ion
Member1-0 mazilu jucam ceva mai bine si cu tragere de inima
lazar si cu chihaia +rusu la peluza
atmosfera calma
2-0 balan (bucur a insistat si a centrat ca la carte).May 4, 2005 at 2:50 pm #70950DAN VALER MOLDOVAN
Member2-1.Ratiu a deviat in proprie poarta.
May 4, 2005 at 3:51 pm #7095107Ex
KeymasterPoate se termina asa ca atunci am dat pronostic exact. 😆
May 4, 2005 at 4:01 pm #70952cameliu
MemberFelicitari Cazimir!!!
Pina una alta iata ca am facut 34 de puncte si 99% nu mai avem treaba cu retrogradarea. Locul 5 e la 4 puncte… Daca l-am lua am avea asigurat loc de Intertoto, bineinteles daca exista interes din partea clubului…
Siman ar trebui sa mearga pe intertoto asa poate mai prindem un meci prin Europa si reuseste si el sa vinda ceva 😆 😆 😆 😆 😆
May 4, 2005 at 4:21 pm #7095307Ex
Keymaster@cameliu wrote:
Siman ar trebui sa mearga pe intertoto asa poate mai prindem un meci prin Europa si reuseste si el sa vinda ceva 😆 😆 😆 😆 😆
Sa stii ca nu e o idee chiar atat de rea. Cred ca Siman nu stie ca ar putea scoate ceva bani de pe urma cupei Intertoto, ca daca ar afla, sigur ar face pasul inainte si s-ar arata voitor sa participe in Intertoto anul asta.
May 4, 2005 at 6:50 pm #70954Ultras
MemberPana la pauza am incurajat echipa vreo 5 insi… Dupa, au mai terminat din seminte si strigau vreo 10, cu indulgenta… In peluza erau cam 25-30 de “suporteri”. Macar daca ar fi mimat…
May 4, 2005 at 10:26 pm #70955DAN VALER MOLDOVAN
MemberCu putin curaj si noroc am putea bate Nationalul sambata. Chiar avem sanse. Si atunci am putea visa la locul la care facea Dan Petrescu canda referire. 5.
Acum ar putea demonstra ca sunt gashca cu adevarat nebuna.Un loc 5 (sau stationarea pe 6) ne+ar aduce in ochii lumii. Si cine stie, poate vin sponsori adevarati.
Important este ca jucatorii si Dan sa nu se fi lasat pe o ureche.Hai Sportul! Hai odata!
May 5, 2005 at 12:51 am #7095607Ex
KeymasterFotbal fără miză
În Regie s-a deschis ieri seria meciurilor de amorul artei. Relaxante, cum ar zice Jean Pădureanu. Antrenorul Aurel Şunda explica înaintea meciului ce-i mai mînă în luptă pe elevii săi: punctele transformate în prime. Motivaţia a ţinut doar în primele 15 minute, cînd ardelenii s-au urcat bine de tot peste “studenţii” lui Dan Petrescu. Foc de paie stins după un şut peste poartă prins de Florin Dan (11).
Alb-negrii au alergat de plăcere, fiindcă s-au obişnuit să fie plătiţi din an în Paşte. La prima incursiune în terenul advers, fotbaliştii Sportului s-au şi pupat. Mazilu a deschis scorul în minutul 18, printr-o lovitură cu capul la care portarul Ştef a rămas ca la dentist. Fotbalul de plăcere a continuat şi după numai patru minute vedeta gazdelor, Tibi Bălan, şi-a făcut numărul şi a dus scorul la 2-0, fructificînd serviciul ca la carte marca Gigel Bucur. Totul sub privirile admirative ale lui Dan Apolzan, iscoada selecţionerului Victor Piţurcă.
Sportul nu s-a dezminţit şi nu a putut cîştiga fără emoţii nici ieri, deoarece clujenii au redus din handicap în minutul 32 printr-un autogol stupid al lui Raţiu. În partea secundă, s-a jucat pe contre. Oaspeţii au ratat cea mai mare ocazie prin Toma, care în minutul 50 a nimerit transversala, dar şi “studenţii” şi-ar fi putut majora avantajul dacă Bucur n-ar fi fost distrat (60 şi 74). (Viorel Tudorache)
Alickovici luat cu Salvarea
În minutul 45, fundaşul oaspeţilor, Fahrudin Alickovici, a căzut la mijlocul terenului după un contact cu un coleg de echipă, Vasile Jula. Speriaţi că nu îşi revine, colegii au strigat după ambulanţă, care a intrat pe teren. După 3 minute, fundaşul de 25 de ani s-a urcat singur în ambulanţă şi a plecat la spital pentru analize, revenind la stadion pe parcursul celei de-a doua reprize. “Se pare că are o contuzie la mandibulă”, a declarat medicul echipei, Cristian Tîrteaţă. Antrenorul Aurel Şunda a apreciat starea lui Alickovici ca fiind una gravă: “S-a întors de la spital, este la vestiar, însă se simte foarte rău”. Fundaşul clujean a plecat de la stadion ajutat de medicul echipei, neputînd merge singur.Mazilu şi Bucur doriţi în Asia
Un impresar din Coreea de Sud a venit la meci pentru a-l urmări pe atacantul CFR-ului, Adrian Anca, însă la finalul partidei s-a arătat impresionat mai mult de evoluţiile celor doi marcatori ai Sportului, Tibi Bălan şi Ionuţ Mazilu. “Nu aş fi încîntat să ajung aşa departe de casă pentru că sînt tînăr şi aş vrea să joc în Europa”, a declarat căpitanul Sportului, Tibi Bălan.Dan Petrescu: „99 la sută am scăpat de retrogradare”
Antrenorul lui CFR Cluj, Aurel Şunda, a venit abătut la conferinţa de presă. “Am luat goluri inadmisibile. Deşi am dominat repriza a doua, nu am putut cîştiga partida. Sper să învingem în meciurile pe care le vom disputa acasă”, a declarat Şunda. De cealaltă parte, Dan Petrescu, antrenorul “studenţilor”, a spus: “Nu am jucat foarte bine şi am tremurat pînă pe final. La Sportul e greu să ai victorii liniştite. Sîntem 99 la sută scăpaţi de retrogradare cu şase etape înainte de final, lucru pe care îl vezi mai rar la Sportul”. (Paul Muntenescu)Doi pe faţă, unul pe dos
“Studenţii” Tibi Bălan, Ionuţ Mazilu şi Alin Raţiu au înscris cele trei goluri, numai că fundaşul bucureştean a marcat pentru adversari. E simplu. Trebuie doar să urmăriţi instrucţiunile. Se ia o după-amiază aproape frumoasă de mai şi se întinde un meci de Divizia A peste ea. Într-un bol separat se amestecă zece tricouri albe cu unele vişinii, tot zece, şi se mai adaugă, spre sfîrşit, şi două închise la culoare. Amestecul va ieşi tot alb, pentru că valoarea nu ţine cont de vîrstă, de şefi sau de anul în care te-ai născut. Se mai adaugă şi puţină rigurozitate englezească, şi aluatul devine tocmai bun de copt. Asta au făcut şi “studenţii”, înscriind în doar patru minute două goluri, ambele cu capul.
Clujenii au aruncat mai multe mingi înalte peste fundaşii Sportului, decît românii pietre la Posada. Cu această tactică, elevii lui Şunda nu puteau să fie trecuţi strada decît de noroc, lucru care s-a întîmplat în minutul 32, cînd şutul lui Florin Dan a fost deviat în propria poartă de Alin Raţiu. Moartea a dat şi ea tîrcoale Regiei, sîrbul Alickovic fiind la o respiraţie de ea atunci cînd s-a prăbuşit în urma unui duel aerian. Din fericire, ea, moartea, fusese tăiată din reţetă, chiar înainte de începerea meciului. După un sfert de oră de cuptor se scoate amestecul, se mai priveşte atent încă trei sferturi din aceeaşi oră, şi se serveşte neapărat fiind curat pe mîini. Rezultatul e cel care deja nu mai contează. Important a fost că erau gaze. (Cistian Munteanu)May 5, 2005 at 10:06 am #70957dragos
Memberieri, am avut in teren o echipa mai hotarata sa joace si sa obtina toate punctele puse in joc……este adevarat, ca am mai avut si ceva emotii, dar totul e bine cand se termina cu bine……spre final am mers in galerie si am cantat…..m-am incalzit pentru cotroceni.
SPORTUL FOREVER !!!
-
AuthorPosts
- The topic ‘04.05.2005 Sportul Studentesc – CFR Cluj Napoca’ is closed to new replies.